![]() |
Re: Gala Tuning-ului Cta
SI de la mine poze de la eveniment ... downloadati http://fbx.ro/9ihr6c5nra2on0yh
|
Quote:
Pune-le si tu te rog pe ceva mai rapid, ca 3 euro prin sms nu le dau saraciilor ca sa imi dea ei viteza pe net, cand netu e mai moca decat niciodata :twisted: |
Calendar / pret / sursa. Incerc sa fiu cat mai econom in exprimare , dar mai detaliand intreband de unde cumpar si eu un calendar :lol: ?
|
am reusit eu sa dau jos intr-un final ... intr-un final .. abea merge ... 2- ~ 30 de kilo
|
Quote:
|
Quote:
imi pare rau de geaca in rest noi sa fim sanatosi...boala vine singura ! geamu' l-am pus a doua zi... il aveau pe stoc la cardinal... mare bulan :) |
Quote:
|
Quote:
|
pentru cine mai doreste calendar 2010 cu toate cluburile participante la gala va anunt ca mai sunt cateva . apropo pentru cine doreste sunt si sigle pentru luneta ( gta ) sigla evenimentului si sunt chiar super dragute si sunt undeva la 5 sau 6 lei ca am uitat la cat au iesit dar nu este o problema ca nu ar fi mare pierdere :))). contactati-l pe mugur ca mai are si el calendare daca doriti
|
SI EU AM CALENDARE
|
Quote:
|
ai nr meu asa ca ma suni si ne vedem
|
salut! ..as dori si eu un calendar! :)...s cu siglele care-i treaba?
|
Salut baieti,m-ar interesa foarte mult acel calendar cu Florin Meliu pe coperta.A fost unul dintre cei mai buni priteni ai mei si acum de ziua lui cand am fost la cimitir am aflat de la cineva ca a fost acea reprezentatie la wish.M-ati putea ajuta?
PS: quick_5hifter...imi suna cunoscut acest username |
Astept un mesaj va rog pe id-ul [email protected] daca ma puteti ajuta.
|
Frecventeaza cineva forumul asta? Unde gasesc calendarul?
|
Quote:
|
trebuie mura-n gura ;) topic closed ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning