![]() |
Re: Masina suprema
cred ca as vrea un H2 tunat la max cu jante de alea nebune pe 24 cromate , full audio-video inauntru si asa pe la vreo 5-600 bhp ... asa ca baietii.
P.S. nu m-as supara pt sport nici cu un SL65 AMG |
hamann bmw m5 e 60
|
ce frumos se va rasturna hummeru ala de 500cp in curbe nici nu vreau sa stiu :lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
detalii: 2003 Custom Hummer H2 - 500HP JBA Silver Ceramic Headers JBA Stainless Exhaust Volant Cool Air Intake Paxton Intercooled Supercharger Window Tint Lo Jack Custom Audio/Video System Custom Tire and Wheel Package K-40 Radar Detector Custom Porsche Arctic Silver Paint Third Row Bench Seat Custom Upholstery Rear Drop Down Tire Carrier Chrome Tow Hooks |
un h2 ca la cati nebuni sunt pe strada cred ca numai intr-un hummer mai ai ceva sigurantza
|
Quote:
|
MS pt poze ESPINOZA ... este moft de masina... doar jantele le are cam mici ... cred ca alea is maxim pe 19-20 . Pe 24 nikelate vreau. Ma ajunge vreo 100-150 de k tot H2 asta nou. sau vreo 50-70 k SH . Poate il vedeti in vara asta ... cine stie... :))))))))))))))))
|
WEll masina suprema pt mine ar fi:FERRARI ENZO-- dar tinand de pretul ucigator de buzunare cred ca o sa ma abtin la a visa un MITSUBISHI LANCER EVO IX.....si pana o sa am bani de asa ceva tot cu Loganu raman:D(in vise bineinteles ca nu am logan:D)
|
1 Attachment(s)
1969 Dodge Charger
|
Acum as muri pentru un Audi RS4
|
Quote:
Si eu :cry: |
Nissan Skyline R34 ;) mai ales daca se umbla sub capota...
|
masina suprema....eh...ar fi mai multe..nu indraznesc sa visez la ferrariuri si alea alea...pt BMW M3 CSL mi-as vinde rinichii ficatul inima...tot...alta ar fi un Chevy Camaro SS din '69...un evo IX...o mazda rx7 cu body kitul ala nou de la veilside...multe multe...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Un Tanc :D (joke) Skyline R34/Mazda RX-7/Tigra TuNing BELEA :P de preferat tigra :D
|
pai nu esti absolut deloc pretentios daca pentru tine opel tigra este masina suprema...si mai ales ce motor are tigra...daca mai e si 1.4 :lol:
|
pt. inceput asta as vrea .. deocamdata am 17 si .. na' ... :P sau ceva care sa iasa tunat ! motor & exterior :X
|
Nu ma pot decide: Porsche Carrera (997) turbo.... SAU BMW M5 (ultima generatie)
Cred ca merg pe M5 pana la urma... the fastest saloon in the world :) |
Audi RS4 cu carlig de remorcare + remorca pentru o masina + Porsche Carrera GT gri-metalizat. M-as vinde pentru combinatia asta, as fi sclavul cuiva. Glumesc.........................oare?????
|
Pai daca ai fi sclavul cuiva nu prea ai avea timp sa-ti tractezi masina.
|
ce pot spune sunt frumoase si cele de mai sus dar nici una nu se poate compara cu o AC COBRA modelul restaurt in 2000 "2000 Weineck Cobra" are 1200 cp cred ca asta spune totul. http://www.fast-autos.net/vehicles/Weineck/2000/Cobra/
|
Este si un thread pe forum cu asta.
|
Skoda Octavia RS...mi se pare o combinatie perfecta avand performante sport si in acelasi timp iti ofera si lux
|
Hai fi serios. Adica vrei sa spui ca ai la dispozitia ta Bentley-uri, Ferrari-uri, Porsche-uri, Saleen, Pagani, BMW, Merc etc. si tu te opresti la Skoda? Mai gandeste-te putin. ;)
|
Quote:
Ma anuntzi si pe mine cind e un sondaj mai serios sau ai gasit masina ceruta de mine. Eu am bani sa o cumpar dar nu am de unde. Pina atunci ma chinui cu ce am. Si ma descurc ! |
CLK DTM sau chiar CLK GTR :D
la categoria avioane = MC12 :) very exclusive |
Sau un Ferrari FXX... you don't get more exclusive than that. Si ce daca nu e road legal? :D
|
Quote:
|
Vai ce bine ar fi atunci...
|
Quote:
|
Hmmm, mai multe masini ar fi vise dar cele care imi plac mie ar fi un Mercedes-Meclaren SRL, ca putere as alege un Ford Mustang model "77 cu bare ranforsate si ca limuzina un Cadilac Le Baron model 75 (bordel pe rotzi :)
|
M3 CSL sau 997 Carrera 4S
|
Bmw M3 Evolution III (e30)!
|
Ford GT. Se dueleaza cu Dodge Viper SRT 10 in topul preferintelor mele.
|
pentru masina suprema ar fi un FERRARI 599 GTB FIORANO care are urmatoarele caracteristici tehnice :
-motor v12 -620/7200(cp/rpm) -608/5600(Nm/rpm) - 0-100km/h in 3.7s si 330 km/h vit. max. Care costa "doar" 250.000 de euroi :-D si la care as pune un cip bineintzeles |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
AC cobra kit car by kirkhammotorsports
cu un v12 de pe bmw 750 si un kit turbo (turbo doar ca sa nu aveti vre-o sansa nici macar in vis :D ) |
Masina suprema pt mine ar fi un PORSCHE 959! Nu am pretentii mari! :D
|
Ultima !!!!!!!!!!!!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning