Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes CL65AMG vs BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15819-mercedes-cl65amg-vs-bmw-m6.html)

slater 13-04-06 22:47

Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6

M6'le pune accest pe sportivitate .
CL'ul pune accent pe lux ,introducand intradevar un motor prea mare si prea greu fapt ce'l costa o cursa pe un drum virajat in fata M'ului .Dar cam atat cu fantasma bmw.
Iar la acest pretz cred ca vrei mai mult decat sportivitate .

sandumrs 13-04-06 23:12

Eu aleg M6-le. Ata am de spus, pur si simplu M6.

sandumrs 13-04-06 23:24

Eu aleg M6-le. Ata am de spus, pur si simplu M6.

SFW 14-04-06 00:14

Quote:

Originally Posted by Race
slater te doare capul ? Ia un algocalmin.Te mai miri de ce moldovenii au reputatie proasta...

Pe transfagarasan CL65 nu se va tine nici de un WRX (nu STI),asa ca las-o balta.Iar prostia romanesca,de fapt moldoveneasca,o vad cand ma uit la ce postezi tu.

Bine ca esti tu destept.

Mai usor cu jignirile ca nu e frumos ....

On topic ... Aleg CL .... nu pt sportivitate ci pt ca-mi place mult de tot cum arata ... si nici motorul ala nu e de aruncat.
Oricum ... sunt cam diferite, mercedesul e mai spre lux iar m-ul mai sportiv ... nu e prea reusit versusul asta ...

teddy 14-04-06 02:43

M6, pentru ca atunci cand vorbim de condus nu ne gandim doar la drumuri drepte.

Bogdan_mb 14-04-06 10:31

Quote:

Originally Posted by teddy
M6, pentru ca atunci cand vorbim de condus nu ne gandim doar la drumuri drepte.

ba.. unde scrie ca CL-ul e bun numai pentru drumuri drepte ?? imediat o sa ziceti ca CL-ul e drag car .... daca te gandesti mai bine diferenta intre ele e de ~300 de kg care nu ii foarte mult comparativ cu masele celor doua masini...

Cosmin255 14-04-06 10:38

Quote:

Originally Posted by einstein1984
CL-ul o masina tinereasca? Domane, ce a ajuns tineretul din ziua de azi.................. Poate nu ai vazut pe viu vreun CL de faci afirmatii de genul asta. Pe de alta parte:
"A sports car is a car whose dominant design consideration is driving pleasure. The ideal sports car (only the Bugatti Type 35 is a clear example) is capable of both transportation and racing service. A sports car's compromise between road holding, braking, maneuverability, low weight, power, reliability, comfort, passenger space, economy and etc. is intermediate between that of a sedan and that of a racing car. A car is generally considered a sports car if it gives up comfort and passenger space for handling, by having a low roof. This definition has the advantage that a sports car can be identified simply by seeing how high it is"
Sursa citatului: http://en.wikipedia.org/wiki/Sport_car unde BMW M6 e trecut ca masina sport, iar Mercedes nici macar nu e considerat ca producator de masini sport (pe buna dreptate)

Te doare capul?Nu ma vad destul de clar in poza in care stau intre ele?Da , o vad ca pe o masina tinereasca , pt ca e un coupe...chiar daca este unul de lux , in general coupeurile sunt masini tineresti,corect?LOL si inca ceva .. SL,SLK , SLR , CLK, C sport coupe... ce sunt,ne lamuresti ?(intrebarea a mai fost pusa odata)...asteptam lamuriri:)

Leutzu_ 14-04-06 14:13

M6...are o imagine mai sportiva (parca) decat CL-ul care pare mai luxos...e doar o parere personala nu dati cu pietre.

Cosmin255 14-04-06 14:41

Asa si este:)

einstein1984 14-04-06 21:06

In primul rand ca un hot hatch e mai tineresc dcat un coupe, iar un S klass cu 2 usi care costa cat 3 apartamente nu are nici o legatura cu tinerii.
Sl si SLK sunt roadstere. Definitia o gasesti in dictionar, cartea aia mare si groasa pe care scrie DEX.
SLR e un GT de la McLaren care foloseste un motor Mercedes.

sandumrs 14-04-06 23:48

SLR e o masina pe care chiar mi-as dori s-o vad in carne si oase.

GabiByte 15-04-06 07:46

Este vreunul prin Bucuresti?

Kane 15-04-06 08:04

Hmm. Aleg M6 dupa ce rezolva baietii problemele la el ca n-as avea chef sa schimb 3 cutii de viteze pana gasesc una care sa nu faca probleme. Momentan as alege CLS 55 AMG fata de amandoua. CL-ul e invechit.

Cosmin255 15-04-06 08:18

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Este vreunul prin Bucuresti?

Asa zicea sil ca se aude ... ar fi cica unul argintiu...

einstein1984 16-04-06 08:29

L-am vazut la benzinarie. Are un garaj rosu pe care scrie Burago!

Grasu_MRC_PH 16-04-06 08:51

nuj frate ...v12 pe langa v10 ...600bhp pe langa 500bhp ..da bmw`u tot bmw e si tot bmw ramane ...

JUPAN_EMY 16-04-06 09:06

Mai baieti mai .... bagati-va mintile in cap ! cand vreodata in viata voastra , sa aveti voi milioane de "oiro" v-ati lua voi M6-le ala de 100 de mii care-i boskete (1.la interior 2.la imagine 3.nu ma bag frate pe circuit sa fiu bogatash nu ?) si nu v-ati lua talent de masina care este MERCEDES CL 65 AMG ??? Spuneti voi cinstit asa ... RECUNOASTETI ca mertzu-mertz !!!
OFF TOPIC - mii de scuze dar moare "sangele in mine" de ciuda
P.S. Subscriu la postul de mai sus a lui SWF la observatia cu moldovenii... haideti sa lasam textele astea ... a ... DAR VAI ! daca vreti sa spuneti ceva nashpa de moldoveni spuneti-mi mie pe privat sau lasati un nr de tel ca sa discutam ca baietii ! v-am pupat ! .... a ! ... si astept...

GabiByte 16-04-06 10:06

loool einstein, pana sa vad ca ai scris "Burago" chiar am crezut ca l-ai vazut in benzinarie :lol:

Eu prefer V10 in fata V12, suna mai bine si din cate stiu merge la turatii mai mari.

GabiByte 16-04-06 10:10

Jupan_Emy, pe forum dupa cum ai vazut sunt mai multi care prefera M6 :)
Mercedes nu stiu cum o duc acuma cu calitatea materialelor dar cand a fost facut CL, a fost cu materiale cam slabe. Plus M6 e mai mica, mai sportiva.
BMW din cate am observat e o marca mai bine privita ca si Mercedes...

robie@max 16-04-06 18:38

Quote:

Mai baieti mai .... bagati-va mintile in cap ! cand vreodata in viata voastra , sa aveti voi milioane de "oiro" v-ati lua voi M6-le ala de 100 de mii care-i boskete (1.la interior 2.la imagine 3.nu ma bag frate pe circuit sa fiu bogatash nu ?) si nu v-ati lua talent de masina
Mai Jupane ,sincer ne-ai impresionat.De astazi sunt fun neconditionat Merz! Asa , ca sa fiu si eu Jupan!

anndi 16-04-06 21:29

BMW! Clar! Fiecare dintre masini are atu-ul ei. Zicea cineva ca nu conteaza circuitul ca nu a vazut nicodata pe ciruit nici una dintre masini...la liniute nici atat. Eu unul sunt fan de bmw si chiar daca motorul de M6 are cu 100 de cai mai putin , motorul ala de CL nici de acum intr-o mie de ani nu o sa sune la fel de bine ca cel de bmw. E de invidiat cuplul ala de 1000!!! Nm al mertzului si finisajele si tot interiorul (ca doar de aia e cu 100 000 mai scump). Oricum performanta maxima o atinge CL-ul numai pe autostrada si pe linii drepte in general. Bafta. M Power!

Brian 16-04-06 22:47

Quote:

M6-le ala de 100 de mii care-i boskete
M6 boschete.. interesant.. de ce esti asa sigur? argumente ai?
Quote:

RECUNOASTETI ca mertzu-mertz !!!
pai daca stam sa o luam asa.. si BMW e BMW nu?

p.s > cl'u costa dublu decat M6-ele si totusi nu ofera asa multe fata de BMW!

JUPAN_EMY 17-04-06 20:21

M6 boschete.. interesant.. de ce esti asa sigur? argumente ai?

pai ma refeream ca-i boskete pe langa mertz fratioare... :))
a... si oricum s-a cam dus BEMVEUU' asa in general sau ma rog ... l-au kam ajuns alte firme din urma care nu erau cunoscute pt sportivitate ci pt lux de ex. ca MERCEDESU.... la asta ma refeream si la partea cu MERTU-I MERTZ

GabiByte 17-04-06 21:58

Chiar ma indoiesc ca Mercedes a tinut pasul cu BMW, pentru ca absolut orice model BMW e superior modelului Mercedes din clasa respectiva.
Pana si S-klasseul are interiorul modelat dupa un seria 7. Nu zic, ca e o marca tare Mercedes si e clar luxoasa, dar cred ca si ca vanzari e in spatele lui BMW, ma voi documenta sa vad ce si cum.

Bogdan_mb 17-04-06 22:57

Quote:

Originally Posted by sandumrs
SLR e o masina pe care chiar mi-as dori s-o vad in carne si oase.

am vazut una in monaco in vitrina ..... splendoare , doar atat pot sa zic

Quote:

Originally Posted by anndi
Eu unul sunt fan de bmw si chiar daca motorul de M6 are cu 100 de cai mai putin , motorul ala de CL nici de acum intr-o mie de ani nu o sa sune la fel de bine ca cel de bmw.

tu nu ai auzit nici una dintre masini asa ca nu te vb fara sa stii

Quote:

Chiar ma indoiesc ca Mercedes a tinut pasul cu BMW, pentru ca absolut orice model BMW e superior modelului Mercedes din clasa respectiva.
Pana si S-klasseul are interiorul modelat dupa un seria 7. Nu zic, ca e o marca tare Mercedes si e clar luxoasa, dar cred ca si ca vanzari e in spatele lui BMW, ma voi documenta sa vad ce si cum.

Mai nu stiu la ce te referi , dar totzi presedintii , directorii marilor companii etc etc folosesc mercedes ... iar la vanzarii nu te potzi pronunta pana nu vii cu date concrete

Cosmin255 18-04-06 01:15

Quote:

Orice model BMW superior concurentului de la Mercedes?acum e ora cam tarzie dar astept sa-mi spui un competitor pt SLR :)...seria 12?:D

Si inca un exemplu , ML-ul mi se pare peste X5 ca design cel putin ... nu imi mai vine in cap nimic , e ora cam tarzie...nb:)

Bogdan_mb 18-04-06 01:28

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Orice model BMW superior concurentului de la Mercedes?acum e ora cam tarzie dar astept sa-mi spui un competitor pt SLR :)...seria 12?:D

Si inca un exemplu , ML-ul mi se pare peste X5 ca design cel putin ... nu imi mai vine in cap nimic , e ora cam tarzie...nb:)

obraznick nu e necesar un supercar ca sa depasesti bmw ... mai sunt multe care nu au un raspuns clar

Cosmin255 18-04-06 11:01

Pai da wtcvictim da voiam sa ii fac pe oamenii care divinizeaza BMW sa inteleaga ca nu este BMW marca suprema

ESPinoza 18-04-06 11:04

Quote:

:) in visele tale umede poate.. in primul rand sa scoata bmw`ul cate un concurent pt fiecare mercedes. si cand o sa scoate si pt slr am sa tac din gura

silviu_gsi 18-04-06 11:49

numai atat va zis ce ar fi daca ar avea si m6 turbo,cum are cl?,si aici cine a zis ca mai bine era o comparatie intre cl si bentley,
bft"acum sa vad cum va incingeti"

ESPinoza 18-04-06 11:52

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi
numai atat va zis ce ar fi daca ar avea si m6 turbo,cum are cl?,si aici cine a zis ca mai bine era o comparatie intre cl si bentley,

daca ar avea daca nu ar avea.. nu are si gata. oricum seria 6 de la bmw e frumoasa tare :) mai ales aia cabrio

Bogdan_mb 18-04-06 11:52

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi

punei tu turbo si vedem dupa ce se intampla..

exista deja un versus ... CLS vs bentley ... potzi posta acolo

Bogdan_mb 18-04-06 11:53

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
daca ar avea daca nu ar avea.. nu are si gata. oricum seria 6 de la bmw e frumoasa tare :) mai ales aia cabrio

e frumoasa intradevar dat tot mai mult imi place un CLK amg cabrio :D

silviu_gsi 18-04-06 12:04

Quote:

Originally Posted by ESPinoza

tocmai asta e frumos de ce sa rupi un motor punandu-i turbo cand poti scoate din el putere si fara,plus ca nu poti vb de performante pt ca nu au nici cilindree nici nr de cilindri egal,cum am vazut un vs ferrari si lambo,sunt la performante aproape la fel,mai ramane de discutat imaginea

ESPinoza 18-04-06 12:10

eu n`am auzit niciodata de vre`un amg rupt de turbo sunt motoare facute sa reziste totusi sunt facute de amg. si nu conteaza cum scotzi puterea atata timp cat o faci bine si motorul ramane fiabil.

NWZeu 18-04-06 14:08

i-a oprit cineva pe BMW sa foloseasca Turbo .... nu ... este alegerea lor, si nu vad cu ce BMW este superior Mercedesului .... nu vreau sa se continue aceasta discutie ca este offtopic, sa ramanem la CL si la M6, sincer cred ca un versus cu E-klass AMG ar fi fost mult mai "normal" ....

silviu_gsi 18-04-06 14:36

e klass vs m5 da,mie oricum imi place mertz dar ziceam asa ca si o paranteza cu turbo

GabiByte 18-04-06 14:47

Aveti dreptate, am zis clar ca ma documentez, oricum la vanzari nu ma pronunt pana am niste date clare de la o sursa credibila.
Pentru SLR va fi, sper intr-un viitor apropiat M1. Daca M1 va fi lansat va face ca SLR sa fie un camion pe langa ea. ATENTIE: Vorbesc despre datele care au fost postate aici despre viitorul M1.
Obraznick designu cred ca suntem amandoi de acord ca e o chestie de gust.

ESPinoza 18-04-06 14:50

Quote:

Aveti dreptate, am zis clar ca ma documentez, oricum la vanzari nu ma pronunt pana am niste date clare de la o sursa credibila.
Pentru SLR va fi, sper intr-un viitor apropiat M1. Daca M1 va fi lansat va face ca SLR sa fie un camion pe langa ea. ATENTIE: Vorbesc despre datele care au fost postate aici despre viitorul M1.
Obraznick designu cred ca suntem amandoi de acord ca e o chestie de gust.

poi spune`ne si noua despre m1 .. ceva poze ceva performante? si pana`l lanseaza astia mai scot astia de la benz vreo 2 rachete

GabiByte 18-04-06 15:29

stai ca Sebastian tin minte ca a postat niste date, oricum e concept. Imediat le caut.

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning