![]() |
Re: Virtual Tuning
yo astept sa fak tng`u masina lu leo!de vreo kteva luni umblu dupa poze sa le pun sa vad ce puteti sa faceti cu ea!:)))..acuma ashtept nerabdator!
|
2 Attachment(s)
gata man astea's cu camera facute!
|
tng poti face ceva si daca ar fi -poza cu haionu deschis :D niste sub LDC etc:P
|
3 Attachment(s)
LEO ..... n-am stiut ce jante sa-ti pun, adica am probat cateva modele dar nu veneau deloc bine ... sper sa-ti placa
am sa pun si poza originala ca sa vezi doiferentele |
nice tng!sper sa-i plak si lu asta!k yo l`am innebunit cu ideea sa o dea pe mana voastra la tunarit:))
|
ms tng.... imi place spoilerul fata.... cel de pe spate nu il vad dar presupun ca e mishto si ala :)) ar fi schimbat aspectul si nishte jenti mishto dar asta e...
|
7 Attachment(s)
uite tati asta e...
vezi ce poti sa-i faci sa fie frumos... un spiler cu aripioare d-alea misto jos, in parti... ;) |
ce mha ti`ai luat masina si nu shtiam??...bha lasa mashinile pozate mha..asha pe strada si la prieteni!da`le p`ale tale....da` iubirea pe mainile lu tng:))tare`s curios ce poate sa`i fak!!
|
frate dak nu stii nu mai comenta!
nu ma apucam de tampit sa fac poze aiurea pe strada si sa le pun sa le "tuneze" tng. capisci? am sa pun si cu mazda sa vedem ce-o iesi... |
1 Attachment(s)
jentziile pt leo la masina:P sper sa i placa
|
momo ca sa te credem fa nishte poze cu masina la sala :mrgreen:
|
dar sa fie si el prezent cu ea...cu tot cu patronu` masinii!:)))!! ai ocazia maine seara, adik miercuri...k e posibil sa ne gasesti p`akolo!!!
|
macarsa fie pozata masina la sala ;) si de ce ai acoperit numerele ?? ti-e rusine cu ele
EDIT : ce zice-ti de asta ?? da-ti mai jos si data viitoare cand mai faci asha schimba macar numele pozelor ;) |
cerai sunteti...v am zis k el vrea sa si cumpere pe viitor as ceva si daia
|
bha fratilor voi va certati k "oile" si mie nu-mi modifica nimeni masinutza????????????????????
|
m-am apucat eu de ea ;) o sa o ai maine modificata
|
Quote:
|
mersi pt jenti pik bine
mai astept si alte versiuni ale ale masinii tunate... shantzule, tu nimik??:) as vrea si nishte jenti cromate pe ea(vreau sa vad cum pik) |
hai ca incerc si eu ceva , dar imi place asha cum e ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
pai acolo e cam nashpa la culoare :(
|
1 Attachment(s)
gata x_cite
mai bine de atat nu am putut :cry: sper sa iti placa ;) |
Io zic ca e acceptabil mah :-)
|
daca zici tu skama asha o fii ;)
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un tuning d-asta virtual la masina unui prieten; e bine pentru un incepataur ca mine?
|
2 Attachment(s)
Baa, faceti-mi si mie un tuning frumos la astea; daca se poate la Nissan as vrea aripi mai in afara asa... ceva spectaculos, la mine jante, geamuri fumurii, neoane..., eleron, stiti voi...
|
1 Attachment(s)
la fel ca shantzu...destul de greu...
|
va multumesc mult ma oftic k e alba!!!! da o s-o vopsesc yo
|
Quote:
poza cu cielo e facuta cu tel, e calitate slaba .... nu merge fa o poza din unghiul asta (lateral perfect), deci sa nu fie stramba (ca in poza) si rezolvam ;) |
2 Attachment(s)
din partea lui Andrei
|
1 Attachment(s)
+ una de la mine, asa bonus :D
|
:lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
4 Donu Chiar Nu Am Gasit Bara De Fatza Dar E Mai Mishto Asa Seamana Q A Lu Gog Donule Sa Fii Mandru:)
|
Apropo Unde Ai Facut Donu Le Poza ?????? Pe Centuraa ??? Sau Unde??
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa....
|
Chiar e super tare ! imi place :D
|
Quote:
|
manson ..a iesit bine...ar trebuii sa schimbi si oglinzile si sa faci niste aerisiri pe capota!parerea mea!!a iesit misto si asta!good work!
|
Quote:
am glumit mah ai vazut poza facuta de mine??? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning