Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Important !!! Auto !! Intrati si cititi Am nevoie de AJUTOR (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/158031-important-auto-intrati-cititi-nevoie-ajutor.html)

B-72-RZD 25-12-09 15:25

Re: Important !!! Auto !! Intrati si cititi Am nevoie de AJUTOR

Imi pare rau ca te'am facut sa faci un drum pana acolo. Chiar mi'l amintesc ca avand faruri din 3 bucati.

PS: Craciun fericit!

ct77pia 27-12-09 22:11

o masina care corespunde descrierii am vazuto azi in zona la fostul restaurant sulina mai exact cand o iei pe linga fostul restaurant faci a 3 a la drepta si era parcata pe la 1/2 strazii . neagra fara folie nr de texas

x_cess 10-01-10 21:35

Vreo rezolvare a problemei? salut

Drako4Life 19-01-10 21:52

Si eu astept stiri ca mai cauta cineva un grup de "prieteni" si sa nu fie aceeasi, ma tot uit si eu prin oras de ei (punto + coupe) dar nimic concret pana acum, desi punto ala are multe "detalii" care l-ar da de gol (ma refer la ambele masini din stirea PROTV).
Deci astept sa mai dea cineva cate un "raport"...

iulian520i 10-02-10 22:00

Ar trebui sa se introduca sistemul de plata in avans, ca la italieni sau la altii, care au invatat din greseli...mai intai platesti si ti se selecteaza cantitatea si gata, nu ai cum sa pui nici un gram mai mult...daca vrei full, mai intai platesti cat estimezi ca ar fi, plus ceva, sa acoperi eroarea de calcul, si-ti iei restul dupa ce ai facut plinul. Imi pare rau sa vad ca persoane nevinovate platesc pt altii....probabil de aia la unele benzinarii vin angajatii acestora sa-ti puna benzina ;)

Sofro 10-02-10 22:12

Quote:

Originally Posted by iulian520i (Post 3072979)
Ar trebui sa se introduca sistemul de plata in avans, ca la italieni sau la altii, care au invatat din greseli...mai intai platesti si ti se selecteaza cantitatea si gata, nu ai cum sa pui nici un gram mai mult...daca vrei full, mai intai platesti cat estimezi ca ar fi, plus ceva, sa acoperi eroarea de calcul, si-ti iei restul dupa ce ai facut plinul. Imi pare rau sa vad ca persoane nevinovate platesc pt altii....probabil de aia la unele benzinarii vin angajatii acestora sa-ti puna benzina ;)

S-a implementat deja sistemul acesta ...doar pe timp de noapte este valabil:)

EniS_cTa_ENA 14-02-10 13:38

Cata, dar mi se pare ca vopseaua bate inspre un verde inchis, metalizat... se vede la inceputul reportajului, cand luminile benzinariei reflecta`n ea, si semnul din masca, pare sa fie vopsit cu negru, sau chiar lipsa lui.. Oricum, chiar de e neagra, poate-l va da de gol ROVINIETA, lipita in partea stanga, sus, a parbrizului..

para06 22-05-11 08:21

Desi a trecut un an si ceva , l-ai prins?

C T 19 K R A 22-05-11 12:43

Lukoilu`l este cel din drept cu interioara 2 sau mi se pare mie?

e N d Y 22-05-11 22:51

Da, de pe interioara e.

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning