![]() |
Re: Opel Kadett 1.8S Under construction
frumos eleronul,finut....arata mult mai bine asa kadettul...de acum get low low low :lol:
|
Quote:
ms de sustinere>:D< |
cu placere :D spor in continuare...
|
cat de bine se prezinta kadett-u la varsta lui. hai cu arcurile atunci sa vezi ce frumoasa o sa fie
|
merci:)
sapt asta le pun sus,pe vineri vreau sa si fac prima tura LOW :D |
cam ciudat te simti ..prima tura.. :) bafta in continuare.. :d
|
oricum am mai condus masini Low....dar mno...cand e a ta e alt ceva:D
|
Frumusel Kaddetu,ai investit ceva pasiune si bani in el,felicitari !
|
sapt asta urmeaza suspensiile si alte mici modificari:) |
2 Attachment(s)
Azi am pus arcurile Koni pe spate,am curatat si vopsit tamburii si am curatat amortizoarele:D
|
Quote:
|
masina o sa intre la tablarie in iulie toata,acuma din pacate nu am asa timp pt asa ceva,o las doar jos si cam atat,insa atunci o sa refac toata tabla si o sa mai aduc modificari la exterior P.S. Elyx13 bafta si tie cu masina arata f bine,Vectra A e un model foarte frumos:) |
Pai pune poze cu masina cu suspeni! Sa vedem ce si cum a coborat!? :D
|
Chiar Ando, bagă-ne şi o poză cu maşina pe roţi să vedem cāt e de LOW, pānă acum te mişti bine, frumos !
Succes ! |
Cum sa fie de low...ca in pozele de la inceput -5 cm :). Totusi de unde numarul de inmatriculare? sau si pe tine tre sa te conving ca masina nu e gsi?. Am mai convins pe cineva si e greu rau :)
|
Bobby_gsi2....Stiu ca nu e GSI:D nici nu am scris nicaieri,numarul e pus ca e doream un gsi....si cum nu am gasit am luat un 1.8S si am hotarat incet incet sa il transform in Gsi....sper sa iasa ceva frumos:)
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Abia acuma seara am terminat si am fost cu ea la spalat
Sincer nu e ceea ce ma asteptam,credeam ca v-a fi mai low... |
Quote:
bafta in continuare! |
Dar de la cine ai luat suspensile, spunea ca va cobara mai mult din cate am inteles!?!
Eu ma asteptam sa coboare mai mult. Sta bine pe drum? |
4 Attachment(s)
Cam asa arata tigaia mea cu -4 pe fata si -2,5 pe spate. Rotile "ie" pe 15 cu 50 garda cauciucului. Ale tale sigur nu sunt -5 :)
|
la cum vad eu din poze nu pare sa fi coborat deloc....
si de la arcuri oricum nu cred ca e mai rigida, aia se obtine din telescoapele sport :) vb cu cine ti le-a vandut, poate nu e codul corect sau ceva... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu in locul tau i-as arata cum sta treaba. Vezi ce poti face, nu te lasa asa, sunt banii tai in final.
|
Quote:
|
Chiar imi pare rau ca nu ti-a iesit cum vroiai... Dupa ce rezolvi problema cu astea ti-am zis cu cine sa vb si o sa fii tare multumit.;)
|
Quote:
|
Vreau sa iti urmaresc si eu evolutia masinii, imi place ca, cel putin pana in prezent, esti pe drumul cel bun cu o masina care merita sa fie lasata cat mai clean, si nu impopotonata si transformata in kitsch cum fac multi.
|
zilele astea o sa termin directia si sa pun o alta toba...si sa vedem ca vreau sa mai modific spoilerul fata sa ii dau o tenta mai dreapta si jos v-a avea o extensie mica,dar cu gust,nimic iesit in comun:)
merci de apreciere:) |
O sa arate bine cu o buza, dar sa nu fie ceva mare. Tine minte, o masina o apropii de asfalt din suspensii, nu din kituri exterioare ! Mult succes cu masina in continuare.
|
da...acuma am pus cv arcuri sport,a boborat fata ceva si cu extensia ma coboara cam 5 cm:) si asa ramane,nu fac tiganie
merci si bafta si tie cu masina:D |
Arata frumos masina ta :) Desi un pot sa spun ca imi place asa de mult bara fata si mai degraba ar fi mai frumos un kit de gsi :) Si jantele alea de le pusesei la pag 2 dadeau f bine. Hai cu poze cu suspensia :)
Apropo, ti-am raspuns aici, sper sa nu ma fi inselat... https://forum.4tuning.ro/327-discutii...ml#post3346125 |
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Kadett 1.8S Under construction
Deci am banuit bine ca vrei sa iti pui bord de astra f :) In restd de comanda aerotermei nu ar fi cine stie ce, dar eu de problema asta am dat... Sa ai spor si bafta sa realizezi ce ti-ai propus :)
|
Merci..oricum vara asta vreau sa termin exteriorul,iara la toamna-iarna motor+interior
bafta tie |
2 Attachment(s)
Am pus astazi o finala Borla:)...suna destul de dragut
|
Quote:
Sticker-ul cu under construction de unde l-ai luat că e tare drăguţ şi aş vrea şi eu unul ! :D Baftă ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mulţumesc frumos... |