Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Kadett 1.8S Under construction (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/157745-masina-mea-opel-kadett-1-8s-under-construction.html)

valyh 06-04-10 21:26

Re: Opel Kadett 1.8S Under construction

frumos eleronul,finut....arata mult mai bine asa kadettul...de acum get low low low :lol:

andoGSI 06-04-10 21:33

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3253302)
frumos eleronul,finut....arata mult mai bine asa kadettul...de acum get low low low :lol:

da....ar trebui sa o las jos cat de repede:) sper si eu sa am vreme:)
ms de sustinere>:D<

valyh 06-04-10 21:34

cu placere :D spor in continuare...

ovidiu89 19-04-10 20:48

cat de bine se prezinta kadett-u la varsta lui. hai cu arcurile atunci sa vezi ce frumoasa o sa fie

andoGSI 19-04-10 20:51

merci:)
sapt asta le pun sus,pe vineri vreau sa si fac prima tura LOW :D

GallDann 19-04-10 21:45

cam ciudat te simti ..prima tura.. :) bafta in continuare.. :d

andoGSI 19-04-10 22:00

oricum am mai condus masini Low....dar mno...cand e a ta e alt ceva:D

VladM 25-04-10 22:37

Frumusel Kaddetu,ai investit ceva pasiune si bani in el,felicitari !

andoGSI 26-04-10 06:46

sapt asta urmeaza suspensiile si alte mici modificari:)

andoGSI 28-04-10 22:04

2 Attachment(s)
Azi am pus arcurile Koni pe spate,am curatat si vopsit tamburii si am curatat amortizoarele:D

elyx13 28-04-10 22:19

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3318914)
Azi am pus arcurile Koni pe spate,am curatat si vopsit tamburii si am curatat amortizoarele:D

Fa acum cat nu e asa de grav lonjeroanele, vad ca sunt mancate putin de rugina, daca le lasi asa o sa se extinda rugina si va trebui sa le schimbi, bafta multa.

andoGSI 29-04-10 07:00

masina o sa intre la tablarie in iulie toata,acuma din pacate nu am asa timp pt asa ceva,o las doar jos si cam atat,insa atunci o sa refac toata tabla si o sa mai aduc modificari la exterior

P.S.
Elyx13
bafta si tie cu masina arata f bine,Vectra A e un model foarte frumos:)

PinkProbeLady 29-04-10 11:48

Pai pune poze cu masina cu suspeni! Sa vedem ce si cum a coborat!? :D

GJ 64 GAB 29-04-10 14:33

Chiar Ando, bagă-ne şi o poză cu maşina pe roţi să vedem cāt e de LOW, pānă acum te mişti bine, frumos !
Succes !

bobby_gsi2 29-04-10 14:42

Cum sa fie de low...ca in pozele de la inceput -5 cm :). Totusi de unde numarul de inmatriculare? sau si pe tine tre sa te conving ca masina nu e gsi?. Am mai convins pe cineva si e greu rau :)

andoGSI 29-04-10 20:38

Bobby_gsi2....Stiu ca nu e GSI:D nici nu am scris nicaieri,numarul e pus ca e doream un gsi....si cum nu am gasit am luat un 1.8S si am hotarat incet incet sa il transform in Gsi....sper sa iasa ceva frumos:)

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3320037)
Pai pune poze cu masina cu suspeni! Sa vedem ce si cum a coborat!? :D

Ramo....maine dupa masa pun poze cu ea toata ca si in seara asta am lucrat dar nu o termin numai maine,spatele din pacate nu se ridica la nivelul asteptarilor mele insa cel mai bine voi vedea maine cand o duc la spalat si fac si poze si sa vedem exact atunci ce si cum:)cred ca nu va fi low toata...ci mai mult aspect de dragster...dar maine o sa vad sigur ca masina inca e pe butuci:D

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3320419)
Chiar Ando, bagă-ne şi o poză cu maşina pe roţi să vedem cāt e de LOW, pānă acum te mişti bine, frumos !
Succes !

Merci...pei maine dupa masa o termin si o las jos de pe butuci toata si o sa vad atunci,insa spatele nu coboara mult:(

andoGSI 30-04-10 22:09

3 Attachment(s)
Abia acuma seara am terminat si am fost cu ea la spalat
Sincer nu e ceea ce ma asteptam,credeam ca v-a fi mai low...

valyh 02-05-10 22:27

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3324145)
Abia acuma seara am terminat si am fost cu ea la spalat
Sincer nu e ceea ce ma asteptam,credeam ca v-a fi mai low...

eh,macar e mai rigida acum,altfel sta pe drum...las ca o faci tu mai low :twisted: incet incet se rezolva toate...

bafta in continuare!

PinkProbeLady 03-05-10 11:39

Dar de la cine ai luat suspensile, spunea ca va cobara mai mult din cate am inteles!?!

Eu ma asteptam sa coboare mai mult. Sta bine pe drum?

bobby_gsi2 03-05-10 12:13

4 Attachment(s)
Cam asa arata tigaia mea cu -4 pe fata si -2,5 pe spate. Rotile "ie" pe 15 cu 50 garda cauciucului. Ale tale sigur nu sunt -5 :)

Radu_print 03-05-10 15:25

la cum vad eu din poze nu pare sa fi coborat deloc....
si de la arcuri oricum nu cred ca e mai rigida, aia se obtine din telescoapele sport :)
vb cu cine ti le-a vandut, poate nu e codul corect sau ceva...

andoGSI 03-05-10 16:04

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3329132)
Dar de la cine ai luat suspensile, spunea ca va cobara mai mult din cate am inteles!?!

Eu ma asteptam sa coboare mai mult. Sta bine pe drum?

Da...de la cine le-am luat zicea ca sunt mai scurte bine decat celelalte....dar din cate se vede...e cam la fel....nu stiu ce am sa fac dar asa nu o las:sad:

Quote:

Originally Posted by Radu_print (Post 3329794)
la cum vad eu din poze nu pare sa fi coborat deloc....
si de la arcuri oricum nu cred ca e mai rigida, aia se obtine din telescoapele sport :)
vb cu cine ti le-a vandut, poate nu e codul corect sau ceva...

da...masina e cam la fel,a coborat fata 2 cm...atat in rest e la fel tot,si sunt putin mai rigide,trebuie sa fac ceva dar asa nu o las ca ma enerveaza:cry:

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3329233)
Cam asa arata tigaia mea cu -4 pe fata si -2,5 pe spate. Rotile "ie" pe 15 cu 50 garda cauciucului. Ale tale sigur nu sunt -5 :)

Da....se vede cu ochiu liber ca nu is -5....is cam la fel:)) am luat o mica teapa de la omul cu arcurile....nu am ce face...oricum le schimb ca asa nu o las....

PinkProbeLady 03-05-10 19:21

Eu in locul tau i-as arata cum sta treaba. Vezi ce poti face, nu te lasa asa, sunt banii tai in final.

andoGSI 03-05-10 21:15

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3330351)
Eu in locul tau i-as arata cum sta treaba. Vezi ce poti face, nu te lasa asa, sunt banii tai in final.

Pei normal,sa vad week-endu asta ce fac,dar asa nu ramane....de stiam sa nu le iau...dar acuma nu mai am ce face....sper sa iasa ok:-)

VL 77 SYD 03-05-10 22:58

Chiar imi pare rau ca nu ti-a iesit cum vroiai... Dupa ce rezolvi problema cu astea ti-am zis cu cine sa vb si o sa fii tare multumit.;)

andoGSI 04-05-10 06:59

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3331186)
Chiar imi pare rau ca nu ti-a iesit cum vroiai... Dupa ce rezolvi problema cu astea ti-am zis cu cine sa vb si o sa fii tare multumit.;)

Merci sorin:D acuma sa vad ca eu am pus in prima faza doar arcuri ca nu aveam bani pt suspensie completa:sad: acuma sa vad ce iese....

SV25MBN 08-05-10 21:49

Vreau sa iti urmaresc si eu evolutia masinii, imi place ca, cel putin pana in prezent, esti pe drumul cel bun cu o masina care merita sa fie lasata cat mai clean, si nu impopotonata si transformata in kitsch cum fac multi.

andoGSI 08-05-10 21:53

zilele astea o sa termin directia si sa pun o alta toba...si sa vedem ca vreau sa mai modific spoilerul fata sa ii dau o tenta mai dreapta si jos v-a avea o extensie mica,dar cu gust,nimic iesit in comun:)
merci de apreciere:)

SV25MBN 08-05-10 22:05

O sa arate bine cu o buza, dar sa nu fie ceva mare. Tine minte, o masina o apropii de asfalt din suspensii, nu din kituri exterioare ! Mult succes cu masina in continuare.

andoGSI 08-05-10 22:09

da...acuma am pus cv arcuri sport,a boborat fata ceva si cu extensia ma coboara cam 5 cm:) si asa ramane,nu fac tiganie
merci si bafta si tie cu masina:D

banzay 09-05-10 16:28

Arata frumos masina ta :) Desi un pot sa spun ca imi place asa de mult bara fata si mai degraba ar fi mai frumos un kit de gsi :) Si jantele alea de le pusesei la pag 2 dadeau f bine. Hai cu poze cu suspensia :)

Apropo, ti-am raspuns aici, sper sa nu ma fi inselat... https://forum.4tuning.ro/327-discutii...ml#post3346125

andoGSI 09-05-10 18:03

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3346137)
Arata frumos masina ta :) Desi un pot sa spun ca imi place asa de mult bara fata si mai degraba ar fi mai frumos un kit de gsi :) Si jantele alea de le pusesei la pag 2 dadeau f bine. Hai cu poze cu suspensia :)

Apropo, ti-am raspuns aici, sper sa nu ma fi inselat... https://forum.4tuning.ro/327-discutii...ml#post3346125

Ms de raspuns...spoilerul fata il fac singur...o sa primeasca si o extensie si o sa il fac "costum":Dsa vad si jantele sunt ale mele doar ca zilele astea nu au fost pe masina:)

banzay 09-05-10 23:57

Re: Maşina mea: Opel Kadett 1.8S Under construction

Deci am banuit bine ca vrei sa iti pui bord de astra f :) In restd de comanda aerotermei nu ar fi cine stie ce, dar eu de problema asta am dat... Sa ai spor si bafta sa realizezi ce ti-ai propus :)

andoGSI 10-05-10 14:55

Merci..oricum vara asta vreau sa termin exteriorul,iara la toamna-iarna motor+interior
bafta tie

andoGSI 11-05-10 20:40

2 Attachment(s)
Am pus astazi o finala Borla:)...suna destul de dragut

GJ 64 GAB 11-05-10 20:43

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3352510)

Ando, trebuia să ne pui şi un video, ceva, să o şi auzim ! :twisted:
Sticker-ul cu under construction de unde l-ai luat că e tare drăguţ şi aş vrea şi eu unul ! :D
Baftă !

andoGSI 11-05-10 21:56

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3352516)
Ando, trebuia să ne pui şi un video, ceva, să o şi auzim ! :twisted:
Sticker-ul cu under construction de unde l-ai luat că e tare drăguţ şi aş vrea şi eu unul ! :D
Baftă !

De la un tip din oras care face stickere,am facut mai multe la el,am si pe partbriz unu...daca vrei ....iti las un PM cu idu lui?

valyh 11-05-10 21:57

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3352510)

super :twisted: asteptam sa o auzim...in curand :rolleyes2

andoGSI 11-05-10 21:59

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3352774)
super :twisted: asteptam sa o auzim...in curand :rolleyes2

Yep...4 zile si o auzi:))

GJ 64 GAB 12-05-10 15:21

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3352768)
De la un tip din oras care face stickere,am facut mai multe la el,am si pe partbriz unu...daca vrei ....iti las un PM cu idu lui?

Lasă-mi ID lui pe PM !
Mulţumesc frumos...

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning