![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
ce ai in cutia de BMW DEALER EDITION? 501 CUMVA?
|
E prezentat unpic mai sus. Seria 3 E92 de la kyosho.
|
16 Attachment(s)
A doua macheta Kyosho din colectie:
Smart ForFour 1:18 - Kyosho Se deschid toate cele 4 usi + portbagajul si capota. Are suspensie, iar rotile vireaza. Desi e mica are cateva detalii interesante. |
Sa-ti traiasca, e frumusica foc! Sa-i cumperi si surioara for2 ca sa nu se plictiseasca:)
|
Thx. Cu siguranta o sa vina si un ForTwo si chiar si un Smart Roadster.
|
Vezi ca ai PM de la mine! Daca ti le iei si pe celelate 2 at poti sa te inscrii in owner club:)
|
N-am primit niciun PM :(
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dap ... a venit, dar din pacate doar 2 ajung inainte de craciun.
Zici ca E92 in varianta 1/1 nu-ti place :) ? hmh ... e febletea mea :) |
17 Attachment(s)
Pentru azi:
Mitsubishi Lancer Evolution VII - AUTOart - 1:18 Se deschid toate cele 4 usi, capota si portbagajul. Are interiorul mochetat, scaune sport mochetate, fete de usi mochetate. Astept pareri :) |
Parerea mea ca sa zic asa, ar fi sa-i pui o alarma sa nu ti-o fure vreun fan Mitsu'!!!!:lol: E marfa rau Evo asta sa-mi lasi un pm cu cat ai dat pe ea si de unde
|
Quote:
merci :D |
@world_eye007 - Motocicleta bmw e luata din Cora-Lujerului ... la fel ca toate celelalte motociclete.
@mexicanu1405 - ai pm :P |
Bine facute machetele astea de la Kyosho, astea imi plac cel mai mult din colectia ta. Frumoase masini ;)
|
Ce tare e Mitsubishi :D Superb ... daca pot sa intreb de unde l-ai cules si la ce $ ? :)
Superba colectie, spor la treaba ;) |
Merci. Lancer-ul e luat de la userul: DoYaSeeMe. A fost in jur de 200 ron, in contextul in care am luat mai multe machete odata.
|
ce tare e e92`u:P care e faza ca sunt putin nelamurit cu machetele astea,de unde pot cumpara si eu una?mai exact un e92 negru...dati`mi si mie cateva detalii va rog frumos
|
13 Attachment(s)
New ariwes.
Pentru azi: Peugeot 404 Cabrio - Norev 1:18 Interior mochetat, soft top separat. Se deschid usile, capota si portbagajul. Rotile vireaza din volan. |
wow...frumos exemplar ...nu am mai vazut modelul asta (macheta) :D
|
Merci. Sper sa nu fie prea multe pe forum :D ... sa fie mai rara :)
|
9 Attachment(s)
O alta macheta azi ...
Jaguar Mark II - Bburago 1:18 Masina in sine este superba, dar realizarea celor de la bburaga lasa mult de dorit. Se deschid cele 4 usi + capota + portbagaj. Detalile la interior sunt sub-mediocre, motorul la fel, iar imbinarile usi - coroserie sunt slabe. Am vazut macheta si la altii pe forum si are aceleasi defecte. Totusi intr-un viitor apropiat va intra intr-un proces de tuning. Mai exact va primi moceheta in interior + portbagaj, adaugare detalii la motor si interiorsi probabil culoarea neagra sau verde. |
Frumos tare Jag-ul asta.Spor la "tunarit"!
|
Merci. Astept sa-mi vina "curajul".
|
Ce problema ai cu macheta asta? A aparut in aprox: 1995. In timputile ala o fost mare lucru,ca se deschide toate usiile.
|
Pai a mea e din colectia bburago gold ... thailanda. Probabil au mai pierdut din dexteritatea asamblarii. Usa spate stanga nu e la linie, finisajele partilor cromate lasa de dorit iar vopseaua nu e stralucita.
Macheta in mare imi si place, insa pusa pe langa un autoart ... lasa mult de dorit. :) ps: a ta are si oglinzi ? |
Nu are.
|
12 Attachment(s)
Pentru azi:
Honda S2000 - AUTOart - 1:18 Este o macheta construita foarte atent. Se deschid usile, capota si portbagajul. Are interiorul mochetat, directie activa si suspensie. Motorul este foarte detaliat, in stilul autoart :P. Din pacate are si un defect, mai mult sau mai putin deranjant, in functie de parerea fiecaruia. Usile si capotele se deschid fff usor. |
Asta este un model care imi place foarte mult si mie :rolleyes2. Cat a costat...si de unde l-ai achizitionat? Se gaseste si cu volan pe stanga? Sa-l pastrezi sanatos. E un model foarte, foarte frumos...dar si destul de detaliat. Nah....AutoArt :-)
|
noroc baieti , am si eu nevoie de ajutor , de unde pot cumpara un opel astra bertone ca nu am gasit deloc?
|
:lol:Cea mai urata macheta care am vazut-o vreodata. Deci ......:lol:
|
:)) ce glumet esti, hai ca nu e urata, recunoaste ca iti place!!!! E super, nu am mai vazut modelul asta ca si macheta!!! Bravosss!!!!
|
Pai de aia am zis ca e cea mai urata ca imi place foarte mult
|
Frumoase ambele machete , optez mai mult pentru Honda ca este sport si astea imi plac mie , dar nici Jaguar-ul nu este mai prejos ! Sa le stapanesti sanatos , mai asteptam !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Update inainte de finalul anului:
Maisto: 1. Hummer H2 - 1:18 2. Lamborghini Murcielago Spider 1:18 3. Mercedes Benz S-klasse 1:18 4. Mercedes Benz CLS 1:18 Bburago: 1. Alfa Romeo 8C 1:18 2. Mercedes Benz 300Sl Rodster 1:18 3 Jaguar Mark II 1:18 AutoArt: 1. Mitsubishi Lancer Evolutin VII 1:18 2 Honda S200 1:18 Kyosho: 1. BMW E92 1:18 2. Smart ForFour 1:18 Norev: 1. Peugeot 404 1:18 Pana acum doar astea mi-au venit. Sunt 12 in total. Sper ca pana la mijlocul lui ianuarie sa sa ajung la 25. Momentan astept comanda de modelcarworld, si de la diversi useri de forum. De colectionat m-am apucat de putin timp, dar tind sa dau dreptate celor care spun ca merita cu adevart colectionate doar machetele medium-high. Inafara de cele cateva Solido care urmeaza sa le primesc, raman strict la autoart, kyosho, sunstar, minichamps, norev si revell. Un An Nou Fericit la toata lumea si tot ce va doriti. Ne auzim dupa 1 Ianuarie 2010. |
Autoart,kyosho nu este in categoria hight.
Mediu: Sun Star,Norev,Ricko (nu mai face machete 1/18,numai 1/87),Signature,Revell,etc Premium: Kyosho,AUTOart,Minichamps,Highway61,etc Hight end: CMC,BBR,GMP,Exoto,Bauer,etc. |
Niciodata nu am stiut prea bine cum se increaza producatorii. Merci de lamurire. Din categoria high-end nu stiu daca voi achizitiona prea curand, dar din primium ... medium cu siguranta.
|
Foarte bine faci,Bburago si Maisto este numai o jucarie.
Solido are cateva machete interesante is calitate destul de buna la pretul ala. Favoritul meu producator este Norev.Are calitate foarte buna,aproape de AUTOart,la jumate de pret. |
1 Attachment(s)
Dupa o vacanta scurta, revin cu o noua macheta. Maybach 62 - AutoArt Millennium 1:18 .
N-am apucat sa fac decat o poza. Revin cu prima ocazie cu niste poze clare pe lumina. Multumiri lui KSM :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning