![]() |
Re: E36 - bmw
Adi vino ma aici la Aqua Magic, ca e si mai consacrat :)).
|
bai niculae,poate o sa vin odata si p la aqua magic..:d
bai gyo,asta zic si eo la avion nu se mai renteaza,si mazga degeaba s-a dat toata vara dak aqm se duce sa isi ia iubita d aksa pe jos;)) |
am fost in seara asta la locul fermecat sa ma dau cu masinuta:D as avea cateva filmari sa pun,dar am inteles ca nu poate sa depaseasca 30 de mega filmarea,iar la mine cea mai mica este de 54 de mega..poate o sa le pun pe youtube si sa dau linkul,dar sa vedem..apropo,mazga ti-a placut noul loc?:d
|
mei crocodilule.....nu ma duc sa o iau pe ubi pe jos ca ma duci tu cu masina;)
da este super locul nu te deranjeaza nimeni acolo.....nu stiam de el si credema ca am cauta ori ce loc mai ferit sa stau linistit sa nu ma trezesc cu gabori peste noi:D:D:D |
poi si e frumos mai mazga sa ma duc eu sa iti iau iubit de acasa?vezi dak ai mata la hibernat...vorbim mai incolo poate se incarca si filmarile ca de cand astept m-am saturat
|
1 Attachment(s)
in sfarsit s-au uplodat si filmarile cu c s-a intamplat in seara asta la locul fermecat...:)):D:twisted:
|
boss da cine a fost cameramanul????:)))
era oglinda pe jos..... |
frate deosebite filmarile.aproape ca ken block.nu stiu ce incerci u sa faci cu 100 de poneiasi si pe gheata.asa ceva se face pe uscat.da la cat de puternica pare pe gheata imi dau seama pe uscat;))vb si u cu colac sa iti dea niste lectii de asa ceva kiar si cu 50cp nu neaparat 100;))si ciudat ca mie militia la avion nu mia zis niciodata nimik.si erau acolo;))mare atentie la polei si succes cu masina.pacat ca nu sunt acasa sa iti dau niste lectii cu dubitza;))
|
pe uscat nu ai ce sa faci cu ea naka deca sa ii omori motorul .....;)
acolo unde a incercat el sa faca cerculete era oglinda pe jos....nu pleca masina dupa loc si este si in panta locul si se ducea singura la vale nu terbuie sa il invete cineva invata singur ........pnt ca asa invata din greseli:D:D si la avion inseamna ca aveam relatii la militie:D:D:D...de nu faceau gura;) scuze off vroiam sa te intreb ceva....la cati caluti ai dus rs naka??:D:D:D |
nu incerc sa fac nimik cu 100 d poneiasi...pur si simplu am incerkt sa fac si eo nijte cerculete,sa vad cum e..nu ma dau expert pt k jtii si u naka d knd am permisu si d knd am masina...astea o sa le invat in timp,si poate knd ne intalnim aksa ma mai inveti si p mn...off:rs-u e la 300 d cai din kte stiu eu:D
|
cateva poze de azi:D
6 Attachment(s)
cateva poze de azi,si o sa urmeze si o filmare tot de azi
|
e bine la gspd unde te am trimis a?mai laso dracu ca nu e masina sa te invarti cu ea ma refer la motor.ce faci u e doar impresia ca te intorci si motorul ala nu o sa duca mult in stilu asta;))bine e alegerea ta
|
1 Attachment(s)
si o poza de la mine;)
|
pozele sunt facute pe unde era statia aia de gaz?:D
|
nu stiu sa fi fost vreo statie de gaz pe akolo..
|
a fost nus ce fabrica acolo bei directore....:D:D
|
mult fier pe acolo ma directore...daca ne mai ducem mult pe acolo zice aia ca ne ducem la furat..:)))))))))))
|
macar de mergem drecu` cu vreo duba ,ceva :)))
|
fabrica de oxigen a fost e si portul acolo.apartine de gspd toata zona aia
|
Frumoasa masina ta ... ai de gand sa ii faci ceva mai special pe vitor ?
|
as vrea sa ii mai fac cateva modificari,sa speram macar motorul sa il schimb...acum sa vedem pe viitor ce va urma:D
|
din pacate pisicuta a intrat la hibernat...am incercat sa ies azi cu ea,dar zapada nu a fost de acord si a trebuit sa renunt;))
|
https://www.youtube.com/watch?v=HbfWgtY93fY si filmarea...
|
lasa ma filmarea aia...in seara asta trebuia sa filmam caterinca reaq ce a fost....noi doii si un polo:))))
si elementul surpriza zapada,,,,,multa zapada:))) |
kiar a fst caterink cu polo in zapada..da si u erai caterink cu cizmulitele alea primite cadou:))
|
lasa cizmele mele .....erau de efect:D:D
da cat ai impins tu de masina:)))))) inghetase si cacatu in noi...:))))) |
cum ai ajuns acasa bosss....??vremea urata ti-a fost frica sa nu ramai intepenit..??:D:D
|
mi-a fost frik,c sa zic...da am ajuns...la colt aci e problema mereu cu ea,nu urca d nici o culoare:))
|
bine ca ai ajuns acasa fara incidente boss;)
|
ca doar sti ce am facut io...si nu mai vreau sa vad inca unu mai ales din partea ta:;):))
|
5 Attachment(s)
cateva poze de cand era uscat si frumos afara:D
|
bine spus cand era uscat si frumos afara:)))
da ce acum nu este frumos boss?? |
e frumos mazga afara,da nu e de umblat cu masina:))
|
lasa k iese directoru cu a lui....mai e putin :D
|
pei cu ce reaq sa ies ma directore cu bicicleta:))))
|
saptamana asta i-am cumparat si eleron de luneta,stopuri m3 si pleoape...montajul o sa vina abia in mai cand o sa ma duc in romania...sau cu putin noroc mai devreme
|
pana atunci baga poze cu ce ai achizitionat sa vada lumea :D
|
stopurile,pleoapele si eleronul de luneta sunt in romania,iar eo in spania asa k nu am cum sa le fac poze...si banuiesc k stie toata lumea cum arata nijte stopuri,pleoape si un eleron de luneta..asa k nu are rost;))dak ar putea sa imi fac cineva in photo shop,ar fii altcva si as pune...:D
|
las ca se rezolva cu pozele alea boss;)
|
pana se rezolva,raman cu asteptatu:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning