![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiti bancu cu crucea ca tot veni vorba de icoane?:lol:
|
nu cred
|
Nu te supara,nu o lua personal nare nici o legatura cu prietena ta,sa-ti traiasca:D
Erau odata 2 maicute care mergeau cu o masinuta de aia micuta gen citroen,pe un drum,si deodata se lipeste de parbriz un vampir micut,un lilaic vampir care se stramba la ele scoatea sunete ingrozitoare.Maicuta 1:Dai cu stergatoarele!!!!! Vampiru:CAAAAAAAAAAAH Maicuta2: Dai cu mana Vampiru:CAAAAAAAAAAAAH mai tare.... Maicuta 1:Dai cu CRUCEA!!!!! ,Maicuta 2: CRUCEA MATII DE LILIAC X( :D:D:D :lol: |
app. i`am facut cadou de mos nicolae... sau daca pot numi asa...se pt prima data :)) adik acu e fumeie. am scapato de o povara :))
|
Ai promovat-o :lol:
|
|
amy32 nu vreau sa jignesc dar chestia cu vanzarea stelelor mi se pare cea mai mare excrocherie...cum adica sa vinzi stelele de pe cer? cui ii apartin acestea?
|
Quote:
practic nu "vinzi" steaua. Oamenii iti vand un pachet care te 'ajuta" sa numesti o anume stea de pe cer , si sa o identifici de fiecare data... e cam porcarie ! Faza misto e sa cumperi o constelatie intreaga :D |
vreo planeta nu e la vanzare?
|
Pai ce? Cum sa fie porcarie? Ii promiti femeii ca-i dai stelele de pe cer, ea rade de tine sa lasi vrajelile ieftine, te duci ii cumperi vreo 4-5 stele si dup-aia ii dai cu certificatele in cap demonstrandu-i ca tot tu ai dreptate. Scurt.
|
Quote:
|
mama mama...degeneram...eventual sa ii dau si vreo 2 pumni in gura asa de mos craciun...
bine hai ca deja am ajuns la stele...se poate inchide topicul asta ca eu nu mai intru aici. bafta tuturor si multumesc mult pentru sfaturi |
si... ce i-ai luat? :D
|
@p3rv3r5ul: Femeile sunt impresionate in general de lucruri dastea neobisnuite care tie ti se par stupide .. Lor li se pare romantic.. doar daca nu ie vreo Nikita :) ..
Parerea mea .. no offence. |
eu de craciun vreau cadou o cutie de viteze noua pt moto :)) :( careee imi iaaaaaaaaaaaaaa ? :(
@ perversu : pana la urma i-ai luat ceva ? sau inca te mai gandesti ? |
imaginea noastra gravata 3D intr-un cristal (in interior)
|
Parfumu e nelipsit la mine.Cel mai ieftin scapi... Nu trebuie sa alergi prin magazine si asa mai departe. Cauti pe net un parfum care se vrea a fi mai special si nu des intalnit si gata. Ii place bine, nu iar bine, mi-am facut datoria. :D
|
barbosa stiai ca e nepoliticos sa daruiesti parfumuri/sapunuri si alte chestii de genul asta? :D
|
pana la urma nu conteaza cadoul ...ci gestul :)
|
milliondollarbaby vezi poate te lipesti de cutie de viteze de la prietenul tau. daca vrei te invat sa bati apropouri :) spor la treaba
|
1 Attachment(s)
turbo man!!!!!!:D
cine a vazut filmul? :)))) |
Quote:
pana la urma ce ai facut ce ai rezolvat sau cum a fost ? |
hai sus cu subiectul...vine craciunul iar. deeeeeci aceeasi problema. partea frumoasa este ca de juma` de an ne-am mutat impreuna in...Londra. deci bugetul meu este undeva la 500lire.
am citit posturile vechi si deja nu mai pot de ras. Va salut pe toti si...hai sa facem discutia frumoasa ca anul trecut |
Quote:
Voi doi,munte,ninsoare,cabana,foc in semineu,ea imbracata intr-o rochie neagra superba,si tu vi asa galant ...bam bam bam..."iubito,am un cadou pentru tine"......si in momentu ala scoti......o TARANTULA:lol: |
cred ca ar fi ultimul lucru pe care l`as face si anume sa umblu cu o tarantula in buzunar :))
|
iai frate un telefon gen , iphone 4 , samsung galaxy tab ...etc , te incadrezi si la fete le rupi capu cu deastea
|
Quote:
deci ideea cu telefonul pica laptop are telefon are ipod are 150kg de haine are ne gandim ne gandim |
O cină romanică la un restaurant ...şi ceva frumos ...un inel sau un lănţişor :D
|
Quote:
un ceas pe comanda + scris ceva pe el din partea ta si aia e:) |
Quote:
anul trecut am intentionat sa cumpar un RADO din cipru la venerabila suma de 1400 euro dar am reusit sa ma razgandesc in ultimul moment |
Quote:
In plus ai putea opta la ceva mai finut, romantic : o rama de argin de poza in care sa pui o poza cu voi 2 sau o poza doar cu ea, ma rog trebuie sa fie o poza preferata de ea/de tine...etc :) |
cadouri de criza nu a auzit nimeni? :) numai de fite scumpe se vorbeste pe aici...
|
Uite Haide sa iti dau o idee.Si sa o pui in aplicare cat mai rapid.
Pentru 200 EURO garantat gasesti un artist, care sa ii faca un tablou prietenei tale ,un portret din creion:D.Cu 50 euro ii pui o rama.Si ai un cadou superb si foarte original.Pentru a iti face cateva idei,uite ce se poate realiza: http://www.cristianlandero.com/image...er_version.jpg Parerea mea.:D |
Quote:
PS acum 3 ani am platit pt un portret in culori 600lei deci cred ca o sa ma duca mai mult aici dar nu prea conteaza daca e de calitate |
Quote:
dar nu te costa 200 euro un portret in creion. daca e pictura in ulei acolo da... dar in creion nici cum. care doreste pot sa va fac in creion sau ulei ;) http://drawing-arena.blogspot.com/20...-drawning.html |
Quote:
Daca iti da mana,ii poti spune artistului sa o deseneze cu un anume inel(cumparat dinainte) sau cu un anume colier,si cand ii dai tabloul ii inmanezi si inelul/colierul. Vai vai cate idei am,pacat ca bugetul meu pentru acest craciun va fi nu de 500 Lire ,ci mai degraba 50 RON. |
Mergi si inchiriaza o cabanuta mica cat mai departe de civilizatie. Un craciun in "familie", departe de alte chestii, pe langa semineu, o cana de vin fiert, voi doi, si ca un cadou mic asa, tot ceva "mic" dar personalizat, e mult mai de valoare decat ceva multi mai mare si mai scump. Gandeste`te la ceva, ce foloseste zilnic. Un ceas, un breloc de chei, o poza in portofel nu imi vine nimic in cap exact, dar personalizat. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning