![]() |
Re: SFATURI SI INDRUMARI Dr. ZOZO
scoate shi banchetele!serios!
|
cat e intarea la 4tuningday revenge pe 4 iulie??? detalii detalii....doar duminica e show-ul? sambata nimic? danke! ;)
|
intrarea ii 150 de mii!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dr Zozo am o intrebare cat costa un pistol pt pictat am un var care ii interesat,o gasit pe net pt incepatori la 800.000 de mii. si unu profesionist la 300 de euro! daca imi poti da niste informatii unde as putea gasi??
|
150 euro unul profesional HAMA
|
Salut!
M-ar interesa din ce material se poate confectiona o polita ptr boxe ovale in spate ptr un Ford Mondeo (e cu haion)Sau mai bine caut la dezmembrari una?(conteaza si pretzul,n-as da f mult).Sau mai bine aleg varianta cu un tub de bass (poate un tub activ) si nu mai tre sa-mi bat capul cu politza(originalul nu l-as decupa).Acum am un head-unit Panasonic si in fatza compo Magnat. Merci! |
poi o politza pt. ovale poti sa faci din MDF... nu ?
|
Salutare, Zozo
ma intereseaza si pe mine niste preturi pt RockFord Fosgate, la urmatoarele produse: 1. usi: 2 x T162S - 6.5" 2-Way Component System 2. subwoofer: T115D4 - 15" POWER T1 4-ohm DVC Subwoofer 3. amplificator: T10001bd - 1000 Watt Class-bd Mono Amplifier un VW Golf 4. Ideea cu golfu ii sa fie SOUND QUALITY asta vreau cat mai bun SOUND QUALiTY merci anticipat` |
imi pare rau dar nu te pot ajuta acuma cu preturile,sant f.f. ocupat din cauza 4tuningdai.
vorbim peste 6 zile zozo |
poti sa faci din MDF sau polipropilena inbracata in fibra de sticla,
vino la firma si ati fac eu una nu e scump,nuti fie frica,dar calitatea se plateste:)) |
1 Attachment(s)
salut....zi-mi si mie te rog cam la cat ajung daca faci asa ceva......aceeasi culoare,acelasi paint(dar vreau sa fie cu perle sau cum se zice...sti tu sa se schimbe culoarea dupa cum bate lumina pe masina )...exact ca in poza
ps: ma refer doar la vopsea si paint ......mersi mult |
o masina identica te costa aprox 1700 euro,si 4 5 saptamani depinde de starea masini.
tel 0788791489 |
m-ar interesa un amplif rockfordpana in 500 rms.. pret.. astept oferte si poze..
Si m-ar mai interesa... jante noi si s-h 4x100 poza,pret, si marmie... |
zozo pune si u ceva poze cu limuzina sa vedem si noi ceva fain ;)
|
2 Attachment(s)
Mar interesza daca sar putea sa faci ceva din masina asta?si ce poti sa faci?si ap cat costa?Si ar trebui sa vb pe messs!Cam o prob mare!!
|
Cine stie ceva mp3 de vanzare!Ceva sa mearga!Poate fi si folosit!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning