![]() |
Re: NISSAN GTR R35 by Exelixis Motorsport 900CP+, 1000Nm+
Quote:
|
Quote:
|
clar e diferenta mare, dar ar trebui sa fie mai mare ...sunt sigur ca intelegi unde bat :), nu dezvolt subiectul pentru un flame aiurea.
oricum tineti-o tot asa |
Suntem incantati ca proiectul nostru suscita in continuare interes si va multumim pentru asta.
Avand in vedere polemica de mai sus am avut o discutie in cadrul firmei si Theo a decis sa incerce sa faca tot posibilul astfel incat la urmatoarea cursa pe 402m diferenta la finish dintre GTR si masina competitoare sa fie de minim 600m :) |
Evo nein, cat despre cealalta intrebare cine intelege bine cine nu sa fie sanatos :)
|
Mamaaaaaa ce mai mor unii de oftica!!!!
Felicitari baieti, l-ati omorat pe RS6 fara drept de apel....nu a fost o masina a fost un tir. Se vede clar cat de bine recupereaza masina, probabil ochelarii nu sau inventat in Romania pt anumite persoane.... Sa bati o masina de 730CP din mers in halul asta este demn de respect....am spus din mers deoarece startul dupa loc la avut RS6-le fara discutie castigat. |
Elspa pentru a lamuri problema diferentelor cat de mari sau cat de mici sunt dorim sa te invitam la o intalnire tovaraseasca in scop demonstrativ de fix 402m.
Raspunsul tau este DA sau NU ? |
DA !
la sfarsitul lunii facem bussines-ul :) |
Quote:
|
Momentan asteptam sa se indrepte vremea , nu dorim sa incepem noi campionatul de alunecus viteza :)
|
Felicitari THEO & ECHIPA pentru munca si super masina care a iesit ! Dar as vrea sa subliniez faptu ca rs6 este o masina doar cu soft la MTM fara nimic altceva pe cand voi ati schimbat turbine evacuari + multe altele iar rs6 a ramas doar o masina cu SOFT! O intrecere echitabila va fi cu m5 turbo a lui gollum...... MULTA BAFTA
PS: O sa aveti nevoie |
Quattro3001 multumim frumos pt aprecieri dar din pacate cam amesteci merele cu perele, GTR-ul este totusi o masina de strada cu modificari pentru cursele de drag iar proiectul lui George este un drag car dedicat.
Asta nu inseamna ca o sa refuzam o atare cursa daca se va ivi ocazia. Fara a incerca sa parem aroganti momentan GTR-ul s-a prezentat la toate cursele cu adversari pe masura iar rezultatul il stiu proprietarii masinilor in cauza ceea ce credem ca este suficient. Urmatoarea iesire va fi probabil la Tulcea. |
Bravo echipei exelixis,la cat mai multe victorii cu gtr-ul
|
am avut ocazia sa o vad sambata pe dn1..am mers umpic in spatele ei....superba..felicitari proprietarului
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning