![]() |
Re: E34 - Al meu e34
1 Attachment(s)
nu.nu am o poza facuta cum trebuie cu primult set.daca iti poti da seama din poza asta.si astea sunt pe 17" sunt 8.5j.salveaza poza si mareste daca e sa iti dai seama
|
Fratele meu pe mine ma intereseaza celelalte
;) cam cat sunt ? Da-mi PM daca nu vrei sa spui sa afle toata lumea |
eu am dat un set pe ele un set de jante orig si 100 e
|
aha
Pai buna combinatia |
din ce am inteles sunt pe undeva pe la 5-600 e un set
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
replica M3 da m-am saturat de ele
|
sunt mai marfa Oz-urile care lea luat el ....
|
1 Attachment(s)
Am pus o poza cum ar arata dupa mine un E34 tipla! Trebuie sa recunosc faptul ca nu prea eram mare fan e34 dar dupa ce am vazut cateva poze cu niste e34 mi-am cam schimbat parerea.
|
Quote:
Eu oricum le am pe masina de 1 an de cind am luat masina asa ca nu prea vad care e problema ta.;):lol: |
daca vrei zi un pretz si poate le combinam
|
sau iti fac poze la celelalte care arata f bine
|
Fratioru pe mine ma intereseaza alea OZ Futura nu celelalte ca dau bine pe pisica
In legatura cu pretu nu stiu ce sa zic stai sa le dau pe ale mele sau sa vad cum fac si ne combinam noi cumva daca nu le dai in maxim 1 saptamina te caut Ok??? |
Quote:
|
in romania k sa faci o masina k aia iti tre multi bani si daca totusi faci tre sa ai extraordinar de mare grija pt ca o sa apara zgarieturi mereu si alte chestii de genu asta
|
uite pozele cu jantele pe care vreau sa le dau la schimb cu ale tale sau pe banii
Si zi-mi si mie pe privat cat vrei pe alea OZ sa vad daca ne intelegem:) |
2 Attachment(s)
uite lantele , zi o vorba cum facem?:-)8)
|
Le dau cu tot cu cuciucuri sunt pe 17 facem schimbu cu ale tale?
|
nu k nu se potrivesc la mine.tre sa le pun flanse distantiere .vreau bani.600e
|
Quote:
|
am incaltat masina de vara si brus e dubioasa directia.o sa ma duc in weekend sa vad ce naiba are k ma enerveaza dupa care o spal si ii fac si niste poze
|
1 Attachment(s)
ieri am fost la service si am facut directia.o poza cu ea curata si cu rotile vechi de vara.oz-urile tre sa le duc la polishat
|
frumoasa masina.
|
5 Attachment(s)
astazi am pregatit noul set de jante.cam asa aratau inainte.mai am ceva de lucru la ele dar per total sunt f multumit de ce a iesit.maine o sa pun niste poze de calitate k telu e slabutz
|
frumoase jantele. bv
|
ms ms.
|
ceva noutati despre masina??? urmaresc thread-ul asta de la inceput.....bafta cu masina , daca o mai ai...
|
noutati nu prea sunt.sta pe bara momentan.am dus blocul, vibrochenul si cuzinetii la montat,am luat distributie noua, bujii NGK , un filtru de aer sport KN si cam atat.sper sa am timp zilele astea sa ma apuc sa lucrez iar la ea.spre sf sapt o sa pun niste poze cu ea in stadiul actual si cu noile piese
|
tocmai au fost montate pistoanele,segmentii,cuzinetii,vibrochenul:D.maine tre sa vina un setul de tacheti si o sa intre si chiuloasa la echipat
|
1 Attachment(s)
o poza.scuzati calitatea dar e facuta cu tel
|
frumos BMW ul...spor la treaba si bafta multa!
|
sapt asta o sa primeasca masina si un grup autoblocant cu raport 3.45
|
bai frate toti aveti OZ Futura numai eu nu am :((( astea ce prinderi au ?
Foarte frumoase jantele , pune ceva poze la calitate mai buna daca poti. |
5x120.sper sa am timp sa le fac maine niste poze
|
si eu sper sa ai timp ! cred k oz futura sunt cele mai frumoase jante care le-am vz eu vreodata ! gasisem si eu sa iau dar erau 5x112 si nu am vrut sa risc cu flanse .. pe tine cat te-au costat astea? sau sunt tot alea care le-ai luat la combinatie?
|
sunt alea la combinatie numai k le reconditionez.am vb cu baietii de la magurele sa imi dea suruburile afara sa pt polisha cum trebuie,dupa care o sa le dau si o mana de vopsea
|
Quote:
|
ceva de genu.poate le polishez complet.vad eu ce fac
|
1 Attachment(s)
cam asa arata toate.
|