Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra super (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/15623-masina-mea-opel-calibra-super.html)

bulldog_cox 06-06-06 10:24

Re: Opel Calibra super !!!

da...e poza din anunntul pus de mine pe bazar,e facuta la noi in Cisnadie in benzinarie;) spoilerul care il ai tu acum o fost facut la comanda pt unu care nu o vrut sa il mai cumpere pt k o zis ca nu e fain si dupa ce l-a vazut pe masina....s-a razgandit:)

LiviuTZ 06-06-06 10:28

Ma bucur ca imi mai zici si mie cate ceva despre masina mea!MULTUMESC

LiviuTZ 06-06-06 10:33

aaaa...si mai am o rugaminte....mi-a furat cineva emblema de pe capota..era un cal pe fond alb...mai aveti cumva asa ceva???

bulldog_cox 06-06-06 16:43

2 Attachment(s)
..nu, nu mai are embleme,pacat ca arata bine:))

dagosh88 06-06-06 17:32

Sincer oglinzile nu cred ca s-ar potrivi pe calibra,sunt prea mici in comparatie cu restul masinii ,chiar daca arata bine ele!!!
Masina merge destul de bine, mie mi se pare ca face cam urat motorul, dar de, asta e parerea mea.
Si nu ar strica si un sistem audio mai bun pe el, aici iar e chestie de gust!!!:P
Altfel, masina arata binisor, finisajele la ext sunt cam slabute, dar ce conteaza cel mai mult este ca e liiu multumit de ea, nicidecum parerile mele sau ale altuia!!!!

Rares_CRM 06-06-06 20:00

cu cat vinzi oglinziile?

Rares_CRM 06-06-06 20:03

...eu zic ca nu prea se potrivesc pe Calibra-ul lui Liviu..sunt destul de faine alea care le are...si daca le pune pe astea tre sa le vopseasca in Rosu si Alb, daca nu strica aspectu masinii. (parerea mea) :D

LiviuTZ 06-06-06 20:20

Se pare ca uni nu stiu ce inseamna sa faca motorul zgomot si ce inseamna sa faca toba....in orasul meu totii vorbesc numai de rau...la mine toba nu este prinsa bine...si acuma totii zic ca am motorul stricat!Normal ca nici unu nu o sa zica acuma ca este masina buna cat timp ei nu au...Bafta

Si in legatura cu oglinzile sunt super misto pacat ca nu sunt electrice :(, oricum la pretul la care le dai merita sa la pui si pe dacie

giubau_v8 06-06-06 22:20

ce pot sa spun? frumos calutzu de pe capota dar ar trebui sa il dai jos..in rest frumoasa masina

LiviuTZ 06-06-06 22:26

Da frumos...nu am apucat sa il dau jos ca mi l-a furat cineva!Dar lasa ca mai am 150 sub capota :P

bulldog_cox 07-06-06 12:39

Quote:

Originally Posted by crm0412
...eu zic ca nu prea se potrivesc pe Calibra-ul lui Liviu..sunt destul de faine alea care le are...si daca le pune pe astea tre sa le vopseasca in Rosu si Alb, daca nu strica aspectu masinii. (parerea mea) :D

oglinzile se pot vopsi, se vopseste doar carcasa...pretul unde va la 150 euro negociabil..si urgent

Rares_CRM 07-06-06 13:38

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox
oglinzile se pot vopsi, se vopseste doar carcasa...pretul unde va la 150 euro negociabil..si urgent

pai stiu ca se pot vopsi, dar eu zic ca nu prea are rost sa le ia, ca nu prea se potrivesc pe Calibra, mai repede pe Dacie, cum a zis si Liviu :lol:

Rares_CRM 07-06-06 13:40

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ
Se pare ca uni nu stiu ce inseamna sa faca motorul zgomot si ce inseamna sa faca toba....in orasul meu totii vorbesc numai de rau...la mine toba nu este prinsa bine...si acuma totii zic ca am motorul stricat!Normal ca nici unu nu o sa zica acuma ca este masina buna cat timp ei nu au...Bafta

Eu nu am zis niciodata ca nu suna bine, suna foarte bine si toba si motoru ;)
sunt unii la care le e ciuda ca nu e a lor...mie imi place, chiar daca nu e a mea, o iubesc ca si cum ar fi a mea :D ;)

dagosh88 07-06-06 14:42

Quote:

Se pare ca uni nu stiu ce inseamna sa faca motorul zgomot si ce inseamna sa faca toba....

Aici ai dreptate,face zgomot masina,si nu un sunet care sa fie demn de look-ul masinii tale,dar daca tie iti place e problema ta,mi-e greu sa crade ca un motor de 2000cmc face un zgomot asa de inalt doar din cauza tobei!!!!

bulldog_cox 07-06-06 15:47

Quote:

Originally Posted by crm0412
pai stiu ca se pot vopsi, dar eu zic ca nu prea are rost sa le ia, ca nu prea se potrivesc pe Calibra, mai repede pe Dacie, cum a zis si Liviu :lol:

da:))..ai dreptate,nu se pre imbina cu linle masinii

bulldog_cox 07-06-06 15:59

dar te ai uitat ce toba ai?
aia o sa sune bine daca ai imbraca-o in azbest(cred ca asa va suna mult mai bine)..toba aceea(daca e cea de inainte) e facuta,si e din tab;la subtire de aceea suna asa.
ininte asa era,daca o schimbi.o sa sune mai bine.
am pus niste prieteni pe masina unuia dintre ei un kadett fost gsi un motor ca al tau si suna foarte bine, cu tobele originale,numai galeria este a motorului,in rest e ce o fost si ininte,am adaptat-o.suna bestial,chiar imi place.

Dooffy 07-06-06 16:02

mijto masina ce n--as da sa am si yo una :((

bulldog_cox 07-06-06 16:06

kadett?
sau calibra?:)

LiviuTZ 07-06-06 16:24

La calibra se referea ;)

LiviuTZ 07-06-06 16:27

Toba imi place cum suna!Deocamdata o sa o las asa.....

bulldog_cox 07-06-06 16:40

...dar sa stie si aia care spun ca e un stift....ca nu e un stift....si sunt multe cazuri in care calibra bate bmw si multe alte masini....cu motorasu asta..de 2000...:))

;) normal ca calibra

dagosh88 07-06-06 18:38

Cine a zis ca e un stift?
Am zis doar ca suna,d.p. meu de vedere,cam ciudat...
Am mers cu masina lui si trage binisor,si pe deasupra face si tipele de pe margine sa tipe:P,=))
Sa o 'porti' sanatos!!!!

D_M_X 08-06-06 01:06

Lasa mah sa vrb lumea ca face galagie masina ta...si ea sa traga ca nesimtita...Si de a mea vrb lumea ca scoate fum si ca face galagie ca o motocicleta....dar de unde sa stie ei ca returu e infundat si din cauza asta scotea fum in jar si ca toba era sparta...ziceau ca e bulit motoru...si eu rupeam bmwu 320 323 in gura ...cu un amarat de espero
Lasa lumea sa croncane...si u sa fii multumit cum merge masina

Rares_CRM 08-06-06 08:46

Quote:

Toba imi place cum suna!Deocamdata o sa o las asa.....

sunt de acord cu tine, las-o asa ca suna foarte bine ;)

bulldog_cox 08-06-06 14:34

Quote:

Originally Posted by D_M_X
Lasa mah sa vrb lumea ca face galagie masina ta...si ea sa traga ca nesimtita...Si de a mea vrb lumea ca scoate fum si ca face galagie ca o motocicleta....dar de unde sa stie ei ca returu e infundat si din cauza asta scotea fum in jar si ca toba era sparta...ziceau ca e bulit motoru...si eu rupeam bmwu 320 323 in gura ...cu un amarat de espero
Lasa lumea sa croncane...si u sa fii multumit cum merge masina

:))
dar espero ce motoras are? 2.0 16v?
ca...nu cred eu ca un espero normal duce atat:))sau....

D_M_X 08-06-06 15:13

aia e surpriza de sub capota....am pus calutiii la imperecheat si au iesit si manjii...:)

bulldog_cox 08-06-06 15:24

da...un 2.0l 16v? de ce e motoru?de pe ce l-ai luat:)) sau la ce categorie intrii dar oricum...e tare

LiviuTZ 12-06-06 17:58

Bine zis DMX ;) ... imi place masina ta!

LiviuTZ 12-06-06 18:00

Dupa cate stiu eu ai motor de Opel...ca al meu???

Tataee_^ 13-06-06 19:40

Quote:

Si in legatura cu oglinzile sunt super misto pacat ca nu sunt electrice :(, oricum la pretul la care le dai merita sa la pui si pe dacie

Eu de la inceput am zis sa iti schimbi evacuarea. :twisted:

bulldog_cox 13-06-06 22:24

de la cine ai cumparat calibra??
am auzit ca cica ar fi fost la un jucator al lui rapid, e adevarat?

Rares_CRM 14-06-06 08:19

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox
de la cine ai cumparat calibra??
am auzit ca cica ar fi fost la un jucator al lui rapid, e adevarat?

din cate stiu eu, de la fratele de la unu care joaca la Rapid..sau a jucat:???: , da nu stiu cum il cheama :D ca nu-s rapidist :)

LiviuTZ 14-06-06 15:26

Da am luato de la Stancu Ionut de la Rapid...era pe numele lui taicasu.

bulldog_cox 14-06-06 19:43

:))))))))))))))

cosmin-tuning 14-06-06 22:50

Quote:

Da am luato de la Stancu Ionut de la Rapid...era pe numele lui taicasu.

pt cine nu stie acum are un wv golf 5 gti, oare tot pe numele lu tasu' e? :D .ca la curse am vazut ca el il conduce. (tasu')

LiviuTZ 15-06-06 08:46

:)))...interesant!!!Arata bine golful;)...

Dooffy 15-06-06 13:10

e frumoasa da numa culorile is naspa... (is stelist) :D

Rares_CRM 15-06-06 14:26

Quote:

Originally Posted by cosmin-tuning
pt cine nu stie acum are un wv golf 5 gti, oare tot pe numele lu tasu' e? :D .ca la curse am vazut ca el il conduce. (tasu')

daca ai ceva poze...pune sa vedem si noi ce golf are :D

Tataee_^ 15-06-06 15:53

Deja sunt puse de mine pozele cu golful aici: https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/12761-golf-usi-lamborghini.html :lol: :lol: :lol:

bulldog_cox 15-06-06 22:06

...el ce are ?ii fica ca ii confisca masina de nu o pune pe numele lui?o facut bani nashpa???:)) sta cu fica?

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning