![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A
inca nu am montat-o. am o trapa de vectra a manuala si o trapa de calibra electrica. nu stiu ce sa aleg....
|
asteptam poze
|
Wow ai de luat o decizie foarte grea. Trapa manuala e mai usor de montat si nu prea are ce sa se defecteze, fiind mai simpla. Dar confortul zice, trapa electrica.
Un lucru e cert e placut sa mergi cu trapa deschisa intro seara de vara:). Succes |
cleme de siguranta la capota, faruri negre si in curand colantare totala... sa vad cu ce ii trag 2-3 poze...
|
Foarta frumoasa masina , chiar daca nu e finisata la exterior :) Spor la lucru
|
6 Attachment(s)
si pozele promise
|
5 Attachment(s)
alte poze...
|
arata bine de tot cu jantele, insa bag-o la vopsit ca urrrrrrla dupa o vopsea noua si curata !!! multa bafta !
|
O să laşi bara asta ? Sau o pui la loc pe cea de SFI !
Îmi plac mult jantele, dau foarte bine pe maşină... |
Frumoasa, spor la vopsit si apoi poate un c20xe:D
|
uite un bad-boy de vectra care da chiar bine :)
|
1 Attachment(s)
saptamana viitoare pleaca la pregatit. astept dupa pregatitor sa isi faca timp si pt ea. apoi urmeaza colantatul. o poza cu nuamta care va fi masina....
|
Quote:
|
s-a polizat si finisat amice... arunca maine cand te trezesti o privire sa te lamuresti!
|
Quote:
ma vere da voi chestiile astea nu le vorbiti si voi aks in 4 ochi... adica stati la aceeasi adresa, mi se pare ciudat sa va discutati p-aci... |
fratimiu nu prea mai sta pe acasa...si nu are timp sa vada masina si sa mai stam de vb.
|
cu putin noroc sapt viitoare masina va intra la colantat. thinichigeria e aproape gata. urmeaza punte cu discuri spate...si mai vedem cu trapa aia ce voi face...
|
Baga mare Gaby, mai ai ceva de munca pana sa arate asa cum iti doresti...
Imi plac mult jantele, spor la treaba! ;) |
masina a fost vopsita.poza curand...
|
alte jante....borbert a 16, 7j fata si 9j spatele
|
Quote:
Chiar sunt curios cum arată cu noile jante ... Ai colantat-o sau ai vopsit-o ? |
cu vechile jante ce ai facut?:-)
|
vechile jante le am daca te intereseaza. am vopsit-o. sa caut un aparat sa ii fac 2-3 poze.
|
de ce i-ai dat bara sfi de pe fata jos?
o mai ai? |
frumosa masina... am vazuto prin bariera valci... sa te bucuri de ea...
|
5 Attachment(s)
Tranfagarasan week-endul trecut:twisted:
|
gaby...ce e frate cu floricelele alea pe capota :shock: ???
|
Quote:
|
poi ii dau 5 cai:twisted: floricele... nr de OT... ii mai trebuie semne de incepator...
|
floricelele fac parte din planul meu de a avea prioritate absoluta. dupa ce am vazut ce inseamna sa ai numere de olt am decis ca ori am totul ori nimic. prioritatea este de 3 feluri: 1:prioritate de incepator, 2:prioritate de floricele si 3: prioritate de olt. le vreau pe toate........:twisted::twisted:
|
5 Attachment(s)
cateva poze mai vechi
|
Îi stătea bine cu ATS-urile !
|
nici borbet-urile nu sunt de aruncat. masina va primi capete de planetara noi, si o revizie la frane si motor. urmeaza sa mai umblu putin la aripile spate.
|
Arata super masina, foarte curand o sa vin in Craiova, astept sa o vad live. ;)
P.S. Tare filosofia cu floricelele... :lol: |
a scapat de floricele... s-a plictisit de ele...:rolleyes2:paper:
|
Cel mai bun lucru care l-ai facut la masina asta e faptul ca ai scapat de floricele
|
zici tu? cel mai bun lucru la ea este ca a facut curatenie in ea, a spalat-o, a vopsit ce era de vopsit pe la ea, si-a schimbat lumina in bord....
isi da interesul.... |
Frumoasa masina, arata bine , cateva retusuri ici colo zic eu ca mai trebuie , dar arata super si culoare ceva mai deosebit. Multa bafta in continuare. Cand mai trec prin fata portii tale si e masina acolo , ii mai fac cateva poze . Te anunt de acuma ca sa nu te sperii de unde am eu poze:D
|
sunt multe de facut. dar incet si sigur. cand esti in zona da de veste. si mai stam si la o taina. vreau sa vopsesc si jantele in culoarea caroseriei, si spoilerele. ne pregatim de iarna.
ps acum are si alarma. urmeaza si inchiderea. |
O sa anunt , intre timp dami te rog un pm cu nru tau de telefon sau idu de mess:) sa mai vorbim pe acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning