![]() |
Re: Beginner
daca te refereai la mine, nu am nici cea mai mica intentie de a influenta pe cineva, era doar parerea mea si atat.
oricum cei care voteaza o masina o face pt ca ii place, sau cel putin ar trebui. si inca ceva, user-ul care voteaza vede mai intai pozele si voteaza,nu cred ca citeste nuj cate posturi si apoi voteaza. ;) inca o data repet ca nu vreau sa influentez pe nimeni |
stai flex ma refeream la shadow.....si in leg cu userul care voteaza...e asa cum zici tu.....dar dupa ce am votat am citit sa vad si eu ce a zis lumea si am vazut ca shadow are 2 posturi in care nu se poate abtine in a influenta lumea sa nu mai voteze lucrarea 16 ......ca nustiu ce si nustiu cum...daca nui place sa taca si sa lase lumea in pace
|
6-le are votu' meu ;)
|
lucrarea 29 ...
|
Quote:
Quote:
datzi click AICI sa vedetzi ceva :D |
Quote:
Bine stai sa reformulez...parerea mea e ca lucrearea 16 e de kko!!! E mai bine??? Nu il cunosc pe autor dar acum cred ca mi-am dat seama cine e!!! Deja incepi sa ma enervezi...eu am facut nishte comentarii, nu am inventat de la mine din burta....nu inteleg d c te ataci??? Daca as gresii as mai intelege sa imi sari in cap...pana atunci...!!! |
Quote:
nu mai votati lucrarea 17 pentru ca este descalificata. nu vor fi luate in consideratie voturile ei in situatia in care vor exista |
in primu ran daca ti-ai dat seama a cui ii lucrarea te asigur de pe acuma ca nu-i a mea....poti sa stai linistit....
in al doilea rand nu atac pe nimeni si nu vad de ce te simti atacat.....dar nu mai influenta oamenii sa nu voteze lucrarea nr 16 daca tie nu-ti place....tu singur ai scris urmatoarea... [QUOTE=shadow]Ma scuzati de off-topic dar.... Eu nu pot sa inteleg cum puteti sa votati masina 16??? Este un concurs de tuning virtual!!! din asta reiese clar ca influentezi oamenii sa nu mai voteze lucrarea 16....asta doar pentru ca tie nu-ti place......bun nu-ti place dar tine pentru tine parerea ps.ACUMA MA ENERVEZI SI TU:D:D:D:D |
Quote:
bv cadet =)) |
nu vreau sa fiu rau dar cineva si-a mai divulgat identitatea...fiti mai atenti la posturi;)
|
Bah fratzilor se mai tine cont de ce a fost la bucuresti?
.... macar diploma dazti la baetzii de acolo... |
Quote:
sa traieshti tovarashe :D ,... ..shoricioiule ...nu te supara pe mine ...nu e nimic personal .. |
am votat lucrarea numarul 16 pt ca din punctul meu de vedere e fff reusita e excelenta!!!
|
Lucrarea cu nr. 2 e adevarata rau.
Respect autorul pentru idee. ;) |
1) Ma intreb oare de ce majotritatea care voteaza lucrarea 29 sunt din Constanta :)
2) Ma intreb oare de ce se autovoteaza cei care au masini in acest poll, nu este clar ca cel ce voteaza in poll si are userul trecut in dreptul unei anumite lucrari este de fapt autorul ei? Nu este un fel de a dezvalui lucrarea? 3) Ma intreb de ce atata grija pentru a nu face cunoscuti autorii lucrarilor pe forum atata timp cat exista PM, Y! Mess etc., nu cred ca un necunoscut se va lasa influentat de numele vreunui autor pe cand cunoscutii sigur afla din alte surse ce anume lucrare TREBUIE sa voteze 4) Vad ca pe langa faptul ca se voteaza pe criteriul "prietenie" cei ce sunt cu adevarat impartiali voteaza probabil thumbnailurile, nu a studiat nimeni cu atentie masinile sa vada unele imperfectiuni grave la lucrarea votata, nu a stat nimeni sa analizeze calitativ. Cum spunea si blowwind parca, foarte putine lucrari au avut masina coborata corect, fara fundal, oare cata lume a observat asta? Ca o concluzie, imi mentin parerea ca si acest vot public pe forum este o solutie la fel de proasta ca si cea de la prisma si nu ilustreaza nimic, nu va scoate castigatoare decat o lucrare prost lucrata grafic (nu vreau sa se interpreteze gresit, nu fac nici o aluzie la lucrarile cu sanse din votul actual, ma refer strict principial) sau un user po****r cu multe cunostinte pe aici pe forum. Singura solutie viabila era un juriu de specialitate, care sa isi faca datoria cum trebuie si sa analizeze serios lucrarile, apoi sa decida. Acest lucru nu s-a intamplat nici aici si nici la Prisma. |
Ca sa pot face cea mai buna alegere a trebuit sa le iau prin eliminare, asadar:
din start eliminate lucrarile cu defecte de "prea" incepatori: 1. geam spate vopsit, tripla la fel, selectii cioplite.... 12. lipseste un far, roata spate sta sa cada... 19.,22.(aceeasi lucrare) selectia jantelor, pozitionare spoiler 25. pozitionare spoiler, prag urmatorul criteriu de eliminare - "cat de reale par masinile?": 7. nu se vede conturul usii (pe unde te urci in ea?) 15. cum se deschide capota? 16. din nou nu stiu cum te urci in masina asta 23. cam lunga usa... 28. nici aici nu prea se mai deosebeste usa 31. masina fara faruri nu prea am mai vazut apoi masini lucrate prea putin: 5. si imaginea geamurilor este alb-negru 6. si la fel geamurile nu arata bine deloc 9. 14. si spoilerul nu vine bine 17. si garda mult prea coborata 20. lucrari acceptabile: 3. 8. 11. o grila din bara e deplasata, farurile... 18. se cunoaste la fundal unde a fost decapotata 30. spoilerele nu arata prea bine 33. pasajele rotilor... lucrari bune, dar cu mici defecte: 2. culoarea pe pasaje si prag diferita 4. priza de pe prag... 24. frumoasa, insa nu prinde podiumul ASADAR: Locul III: 26.,27.(aceeasi lucrare, painturi diferite) Locul II: 29 AND THE WINNER IS...............13.,32.(aceeasi lucrare) |
acuma nu vreau sa influentez votul dar nimeni nu a luat in considerare o greseala facuta de trei sferturi din cei ce au masinile aici
nu o spun acum pt a nu influenta in vreun fel votul |
frate acuma vad
ce naiba s-a intamplat cu plasa la masina mea nu zic,,,ca ar fi umblat cineva la ea dar plasa ai nu am lasat-o asa vad ca ati mai scos din layere. |
Quote:
|
da frate dar.............nu e vina mea ca se vede asa
|
Quote:
|
votat 16 ! mi se pare cea mai cea
|
votat 16 ! personal imi place cel mai mult si mi se pare cea mai corect lucrata
|
mah .... in plus eu stiam ca n-ai voie sa scrii nica pe masini ..... dar vad ca o multime de people au scris si nu au fost dati afara din concuris .... eu cred ca pe aici nu prea se aplica regulamentul ..... :((
|
Quote:
|
Votat lucrarea 27...mi-a placut cel mai mult
|
daca aveti pretentiile astea de vot, la beginners...ce sa mai zic atunci de advanced,care inafara de vro 3 lucrari nu face nici una exces de zel(calitate si design...)
eu am votat ideea si mai putin calitatea...ca daca era dupa calitate+idee/design..probabil nu se mai vota nici o lucrare la beginners?!?!!?!?!?!?!?!?! |
ar trebuii ca cei care voteaza sa spuna ce masina a votat sau sa nu mai lasati useri care au sub un anumit numar de posturi sa voteze ;)
eu nu mai stiu sincer care lucrarea am votat-o :mrgreen: |
Quote:
Eu am votat lucrarea 16, aceeasi lucrare care mi-a placut si pe panoul de la Prisma. Mi se pare cea mai reusita, chiar daca are cateva defecte, gen eleron invizibil prin luneta, roata spate cam stramba, usa fatza... inexistenta, etc. Dar ca produs final, mie mi s-a parut cea mai reusita. |
Quote:
oricum nu erau layere f importante |
Lucrarea 30 arata marfa
|
Lucrarea 32 mi se pare cea mai buna!
|
Salut fratilor cat timp dureaza votingul si stiu ca am gresit la tripla si la pabrizul din spate ca leam vopsit dar eu cred ca pt un incepator ca mine a facuto destul de bine si frumoasa pt un tuning virtual..Va urez succes la toti si sper sa ma votati si pe mine ....
|
Da voi ati observat la lucrarea cu nr.16 ca ceasurile sunt puse sa le vada cel de-afara,nu sa le vada soferul???
:?: :?: |
eu am votat 30....imi place stilul....
|
Quote:
|
au fost cumva useri care au participat cu 2 lucrari ?
|
lucrarea 6.....aproape perfecta
Tineo tot asa |
Am votat lucrarea 26 ; imi place culoare si paintu' dupa ochii mei chiar pare reala , misto jentile si eleronu la fel si eylids'urile... Din punctul meu de vedere pare cea mai reala si mai reusita...(numi place 16 , prea de "impodobita" )
|
ranek,aproape k mi`ai luat vb din gura ! shi yo am votat 26 desi mi`au stat okii mai mult pe 16,totushi mi`am dat seama k e prea dikisita shi nu pare reala....oare ia curbele cu rotile din spate ?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning