![]() |
Re: Freehand
lucrarea b imi place cel mai mult:P
|
Am votat D :))
|
D e simpla si cu gust
|
C-ul votat de catre mine.
In rest prea multe culori pe masina,parca prea aiurea portocaliul acela. Dar totusi si-a meritat votul. |
votat E ! imi place cel mai mult cu toate ca e caricatura! :)
|
Am oscilat si eu , ca si voi intre C si E dupa ce le analizasem in prealabil si pe celelalte . Nu sunt un cunoscator al acestei arte , insa mi-am permis si eu sa votez...si am votat ce i-a placut mai mult ochiului meu:).Votat lucrarea E
|
Votat C ma incantat pe mine mai mult la oki :)
|
Lucrarea C e fara discutie cea mai frumoasa.
|
C este cea mai bine construita si i-au reusit si umbrele
|
Dupa multe analizari am ales C , imi place mai mult.
|
C ... misto ..
|
am votat A ... e simpla ... si bine conturata....my decision:-)
|
Arata super lucrarea E , este agresiva si fluida , dar C este intra'devar o lucrare aproape perfecta din punct de vedere tehnic si al perspectivelor ; ochii mei i'a inselat , deci are votul meu :)
|
-E imi place f mult si e interesanta
|
WOW....deci lucrare C e de departe cea mai reusita din toate punctele de vedere!!!! BV omule...am vazut alte lucrari si am retinut stilul asta....BRAVO..ai talent!! Si eu eram inscris dar nu am reusit sa trimit lucrari ..o sa le pun pe site doar asa sa aud niste pareri..dar chiar daca participan ....era degeaba...pt ca nu aveam sanse in fata ta....sa nu se inteleaga gresit....nu stiu cine e autorul...nu ma intereseaza....am analizat si reustu lucrarilor...E mai e de luat in seama...A e neterminat...iar restu....nu are rost sa mai zic nimik!! BRAVO!!!
|
nust c parere ai tu despre mine... and i don't give a fuck...
cand am acceptat concursul ... mam inscris intr-un concurs d tunning... in care asteptam idei originale si desene k lumea... dar mi se pare k se voteaza dupa thumburi... sau dupa massurile primite p mess... imi pare rau k mam inscris....am muncit k prostu 2 saptamani.... |
b si d au forme si sunt terminate!?
|
scuze ca ma bag... :lol: dar b si d sunt lucrari terminate
|
Fiecare cu parerea lui...eu cand am zis ca este o aberatie votul pe 4tuning nu m-a ascultat nimeni!!!
Poftim!!! Continuati cu massurile sa vedem cine castiga!!! Daca vreti va demonstrez cum in jum de ora ultima lucrare de acum ajunge pe primul loc...si votata doar de useri "consacrati" nu din aia cu 0 posturi!!! Si asa cum am mai zis, asta era un concurs de tuning nu de caricaturi!!! |
Quote:
|
io unu n`am primit nici un mass ..chiar as fi vrut sa primesc sa`l pun aici :D :D :D
|
B e cea mai tare.Adik are geometria masinii cam dusa,dar ce masa e!
|
Quote:
Iar eu nu am fost singurul care a primit massuri!!! In fine...cred ca am fost prost inteles....eu am vrut sa subliniez un singur lucru....votul pe 4tuning nu este bun din 3 motive: I. voturile se dau din pct de vedere subiectiv,II. jum din useri voteaza dupa ureche si nu sunt avizati sa ia aceasta decizie(cum s-a si vazut la beginer...toti voteaza lucrarea 16 cu toate ca este lucrarea cu cele mai multe greseli), III. useri nu se uita la calitate ci se uita la cantitate!!! Am terminat, nu mai comentez nimic, imi pare rau doar pt cei care chiar s-au chinuit sa realizeze ceva frumos si sunt lasati in urma de alte lucrari NET inferioare!!! |
Quote:
|
shadow ai zis juma' de ora...........io iti dau 24 de ORE........daca aduci lucrarea A pe primul loc ai respectul meu ,zau .........voi avea dovada cu ochi mei ca concursul poate fi ''influentat''............sa nu ma intelegi gresit ca sunt de acord cu sistemul asta de votare,dar daca altul mai bun .........nu exista ........trebuie sa ne multumim asa cum este !!!!!!!!!
|
Fac chestia asta doar daca imi da acordul Zoliat sau Gratzian, pt ca nu vreau sa stric munca altora, dar daca ei imi dau acordul o sa vezi!!!
|
votat c ... de precizat este si faptul k si faptul k e colorata atrage ;)
|
Quote:
|
C este cea mai okay din toate punctele de vedere
|
1 Attachment(s)
rezultatele la freehand:
Damasaru Tanase - locul 1 : 8 voturi cassyus - locul 2 : 7 voturi blondish - locul 3 : 2 voturi |
Multumesc tuturor celor ce au participat si vreau sa ii felicit pentru efortul depus, cu toate ca nu au fost castigatori. Important e faptul ca pe toti ne leaga acelasi lucru - masinile- si cred ca asta conteaza cel mai mult.
|
nu am urmarit la celelalte sectiuni, dar se pare ca aici, la freehand, premiile au corespuns simultan si votului juriului si votului aici, in poll
|
mda... din nefericire... speram sa sa nu se repete, dar se pare k nu se pot skimba parerile fixate din strabunici....
|
de ce din nefericire? nu m-am prins...
|
Quote:
|
mah, nu pot sa ma exprim liber.... dak as face asta probabil as insulta multe persoane... consider doar k meritam locul 3... dar asta e... incerc sa ma resemnez...
|
lucrarea F, primeste un vot de la mine, imi place ideea unui golf decapotabil, primeste votul meu datorita talentului si imaginatiei ;)
|
Nu te supara pe mine ca iti spun, dar s-a incheiat de ceva vreme concursul si unii dintre castigatori au intrat si in posesia premiilor.
|
lasal mah... sa inregistrat p forum in mai :D
|
Oglinzile de la lucrarea C sunt naspa!!! aqr trebui modificate...in rest numa laude
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning