Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   HighEnd (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/15499-highend.html)

Yackone 07-04-06 21:58

Re: HighEnd

am votat lucrarea C...are ceva aparte;)

MeHiGH 07-04-06 22:18

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!
parca ... a avut zuper rabdare tipu...se vede stofa...mai ales .. k vad k are cele mai multe voturi...

GGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!

blondish 07-04-06 22:23

eu am votat G pt realism, dar mi-a placut si I-ul destul de mult

George_P. 07-04-06 23:08

Numai pt sigurantele acelea la capota tre sa votezi G-ul.
Nu mai vbesc de intercooler-ul de sub spoiler.
E prea adevarat......:shock:

a_ombladon 08-04-06 00:03

ce aiurea se voteaza
Quote:

..mai ales .. k vad k are cele mai multe voturi...
no comment....

LKS 08-04-06 00:34

ashtia se uita care e mai votata ...si vede una votata klumea ...si "hai sa o votez si io ..sa fiu in rand cu lumea ...ca poate o sa primesc si io ceva de la ala care cashtiga" ...revenitzi`va ma flacai !!!!!

wlady 08-04-06 08:47

am votat E !

Eugen_TL 08-04-06 09:15

votat G ! umbre,lumina.. totul pare real .. imi place cel mai mult

T.rac3Er 08-04-06 09:26

g e primul la complexitate, dar parca un kit prea agresiv pe fata...
e si d ar fi fost urmatoarele alegeri ale mele..kiturile si paint job-ul

Urban_Racing 08-04-06 10:26

votat A imi place kitul

ady0scorpion 08-04-06 12:23

G .

Mishu-f 08-04-06 13:29

G all the way.... imi place k pare f reala :D

andrey_ctyn 08-04-06 13:39

Mie mi-a placut mai mult C ... am votat C

sandrin 08-04-06 14:28

grea alegere....toate sunt :O :O
Pana la urma am ales G ;)

dreacu 08-04-06 18:41

am si eu o rugaminte: afisati si voi rezultatele de la Prisma impreuna cu litera de aici de pe poll ca am inteles ca nu mai sunt in aceeasi ordine. sunt curios care lucrari au fost apreciate acolo.

ranek 08-04-06 18:45

Super a iesit G , dar pe mine ma lasat cam masca realitatea masinii D :| . deci , votat D

pS: felicitari tuturor , pt ca stiu cam ce munca se depune pt a face asa ceva.. :))

sil4tuning 08-04-06 19:18

greu de ales intre B C si E ...
dar merge E din partea mea !

stoka7 08-04-06 20:37

G arata cel mai real! mi-as dori sa vad asa ceva pe strada ! bravo !!!

ShinyG 08-04-06 21:50

Cu parere de rau si realizand ca ceea ce voi spune ma va descalifica automat din concurs spun urmatoarele:

Lucrarea mea pt sectiunea High-end a fost expusa la Prisma dar din motive necunoscute mie NU este intre cele "I" lucrari supuse votului in aceste pagini... Asta dupa ce 2 zile la rand am fost alergat prin Bucuresti cu taxiul noaptea sa aduc cd-ul cu randarile. Prima data pt ca nu a mers mailul si a2a oara pt ca prima data organizatorii mi-au pierdut cd-ul. Probabil ca acesta este motivul pt care lucrarea mea nu este aici, cd-ul fiind pierdut din NOU!
Votul este in plina desfasurare asa ca, din punctul meu de vedere, lucrarea mea nu mai are nici o sansa reala chiar daca ar fi postata in ACEST moment cu tot cu scuzele de rigoare din partea organizatorilor. Scuzele le accept anticipat, dar NU accept sa nu plec cu sanse egale in fata celorlalti concurenti! Asa sunt eu, nu accept compromisurile...
Acum incerc sa-mi reprim indignarea pt faptul ca munca mea nu poate fi apreciata, dar raman cu multumirea ca adevarul este cel care conteaza, iar aici adevarul este ca LUCRAREA MEA NU ESTE AICI!
Vreau sa imi cer scuze fata de ceilalti participanti daca am adus o umbra negativa asupra muncii lor, desi ei nu au nici o vina!

Cu regret, al dumneavoastra
ShinyG

2fastboy 09-04-06 00:45

G e foarte misto ce sa mai zic :)

DjRainManFast 09-04-06 04:37

Mama!!! Am ramas masca la D....uimitor....chiar uimitor....mie imi place la nebunie..sincer......asa mi-as tunau si eu Z daca as avea....prea tare....imi place foarte foarte mult!! G este a 2-a lucrare cu WOW....dar spoilerul fata nu e pe gustul meu si nu pot sa imi revin de la D!! E chestia de gust...pt ca G este o lucrare mai mult decat frumoasa!! Dar D-u pt mine a avut un efect zdruncinator! :) I in rest e interesant dar pare neterminat!! DDDDDDDDDDDDDD

g_unit 09-04-06 11:40

bah...G'istule....ce faci mah???aici rup gura targului si la show ne jucam cu coco prin nisip???da cine o fii acest de G...INC-REDIBIL....INC-REDIBIL...DAR MASINA ASTA ESTE CHIAR A TA???INC-REDIBIL....VAI..VAI...DAR CE EFECTE...INC-REDIBIL....:shock: :shock: :shock: :lol:

TopArt 09-04-06 11:52

ma simt nevoit sa va reamintesc criteriile de vot... inca o data, se pare ca e diferenta mare intre votul maselor si votul juriului. o simpla constatare. personal, imi plac la nebunie criteriile membrilor 4tuning care-au votat la un concurs de tuning virtual gen "e cea mai realista, reala, etc."... :lol:

citat din regulament:
criterii de alegere a premiilor (juriu si membri inscrisi 4Tuning)
 originalitate
 acuratete tehnica
 solutii ingenioase
 armonia design-ului
 potrivirea cu masina stock a bodykit-ului

EDIT: REPET, NU a fost DOAR un concurs de modelare 3d si randare a unei masini ci a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING. ;)

TazAless 09-04-06 11:56

Quote:

Originally Posted by TopArt
ma simt nevoit sa va reamintesc criteriile de vot... inca o data, se pare ca e diferenta mare intre votul maselor si votul juriului. o simpla constatare. personal, imi plac la nebunie criteriile membrilor 4tuning care-au votat la un concurs de tuning virtual gen "e cea mai realista, reala, etc."... :lol:

citat din regulament:
 originalitate
 acuratete tehnica
 solutii ingenioase
 armonia design-ului

EDIT: REPET, NU a fost DOAR un concurs de modelare 3d si randare a unei masini ci a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING. ;)

tu cu cine ai votat?

g_unit 09-04-06 11:58

Quote:

Originally Posted by TazAless
tu cu cine ai votat?

cat de necreer sa fii????frate astea nu se zic....DOAMNE..ce spiceme......:shock: :shock:

TopArt 09-04-06 11:59

Quote:

tu cu cine ai votat?

nu e la latitudinea si altitudinea mea sa ma pronunt (eu facand parte din juriu, nu vreau sa influentez). daca organizatorii vor considera necesar, la final (ceea ce sunt sigur), vor arata membrilor si votul celor din juriu. acum este prematur sa se pronunte cineva din juriu si sa influenteze ;)

TazAless 09-04-06 12:02

Quote:

Originally Posted by g_unit
frate astea nu se zic....DOAMNE..ce spiceme......:shock: :shock:

cica nu se zic... da' nu zice toata lumea am votat cu a,b,c etc ?

g_unit 09-04-06 12:05

Quote:

cica nu se zic... da' nu zice toata lumea am votat cu a,b,c etc ?

BAH necreer..topart a fost in JURIUuuuuuuuuuuuu....MOAMA...NECREER AMBULANT....

TazAless 09-04-06 12:06

ba tu tot nu ma intelegi
yo am intrebat cu cine a votat aici pe poll! :twisted:

TazAless 09-04-06 12:08

din pacate am descoperit ca e public votul am vazut cu cine a votat nu mai e nevoie

TopArt 09-04-06 12:30

concluzie:arrow: iar va certati ca chiorii si nu CITITI cu atentie CE VI SE SPUNE MURA IN GURA... :lol:

a_ombladon 09-04-06 12:34

pana la urma mai sunt sau nu valabile rezultatele juriului?...

RA_2fast4u 09-04-06 15:34

taote sunt prea adevarate.... bravo baieti toti sunteti castigatori....insa lucrarea b si g rup normele... daca nu ai sti ti-ai baga mana in foc ca e reala !!! pe lucrarea g o strica fundalu....e mai reala masina decat fundalul :lol:

dupa grele incercari am votat g... super tare

nelu 09-04-06 16:36

ma gandeam eu ca e vorba si de originalitate, si asa am incercat sa o si fac..si nu mi-am votata lucrarea, din FAIR PLAY :P

dreacu 09-04-06 20:05

va rog inca o data sa postati castigatorii de la Prisma si sa spuneti caror litere de aici corespund. sau macar spuneti-mi cum pot sa afluu cine a castigat acolo pentru ca am participat si eu.

ALXutz 09-04-06 23:40

Quote:

Originally Posted by TopArt

citat din regulament:
 originalitate
 acuratete tehnica
 solutii ingenioase
 armonia design-ului

Constatarea ta cu privire la diferenta dintre votul maselor si votul juriului ar fi fost valabila daca juriul de la Prisma era un juriu de specialitate! Sunt curios, membrilor juriului de la Prisma le-au fost aduse la cunostinta aceste criterii? e o simpla curiozitate, pt ca faptul ca nu au tinut oricum cont de ele este evident! Nu mai comentez din nou acest lucru..
Oricum, sunt perfect de acord cu tine in privinta acestor criterii, insa ar fi fost nevoie de un juriu specializat care sa tina cont de ele, nu alcatuit din aceleasi mase care voteaza pe 4tuning..
Ca sa ma refer strict la vot, argumentele de genul "e cea mai realista, reala, etc." cred ca tin de criteriul acuratete tehnica care poate fi hotarator in situatia in care restul criteriilor nu ofera o departajare.. in opinia mea toate au fost destul de originale, kiturile se potrivesc cu masina stock si au armonie din punctul de vedere al designului. Si ca sa imi argumentez alegerea, ai spus ca "a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING", iar G-ul este singura masina care a avut un tuning complet, ma refer la partea audio din portbagaj! A gandit ceva mai departe, tehnic a lucrat impecabil, bodykitul mi-a placut la nebunie, poate spoilerul fata a fost putin exagerat insa per total a iesit misto, eleronul mi-a placut la nebunie, si a fost cel mai original si creativ la partea audio. Suficient acum cat sa votez G-ul?

TopArt 10-04-06 01:42

Quote:

Originally Posted by ALXutz
Suficient acum cat sa votez G-ul?

arhisuficient si explicativ. banuiesc ca nu ai facut bube la degete cand ai tastat motivele pt. vot si la fel banuiesc ca n-o face nimeni bube. :D

si vezi ca mai e o lucrare cu spatele "acoperit" de tuning, lucrarea C ;)

hai si-om vedea ce s-o intampla intr-un final, ca si eu sunt curios.

Psycho 10-04-06 02:04

sa`mi bag ... grele alegeri serios .. wow ...

voted C

juana_man 10-04-06 11:38

:peace: :peace: :peace: G!

flobo 10-04-06 13:27

salut lume! votul meu merge la lucrarea B. dupa parerea mea e cea mai bine legata realizare, incepand cu scena si terminand cu conceptul.

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning