Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   Advanced (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/15497-advanced.html)

TazAless 07-04-06 16:02

Re: Advanced

Quote:

Originally Posted by vio[s]
Cam asa este !!! :lol: :lol: :lol:

da... si eu am observat :lol:

TazAless 07-04-06 16:41

am si eu o intrebare:
lucrarea F nu trebuia la freehand ? :???:

maf 07-04-06 17:12

votez masina lui robocop :) e prea belea cum arata:))

BASU 07-04-06 17:26

Lucrarea D mi se pare cea mai reusita

NightDevil 07-04-06 17:33

Votat " D " Cea mai reusita ....

Eugen_TL 07-04-06 17:57

D ! lucrata curat ,frumos n0am ce sa critic oricat as vrea :) bv

LKS 07-04-06 18:14

ba ai ...uita`te mai bine ... :D

claudius 07-04-06 18:20

masina nr E mi se pare ce-a mai reusita

frost_dani 07-04-06 18:22

pai yo zic sa t mai uiti odata k toate sunt fff tari.shi E nu e nr e litera:)=))

lyvyu 07-04-06 18:44

am votat E

LKS 07-04-06 18:49

sunt destule lucrari care sincer nu au ce cauta la ADVANCED Tuning ... aici e vb de detalii ...calitate ...de unde ....

Lucrarea A ..pur si simplu lipsita de originalitate ...tot ce are pe ea e aproape stock ..

Lucrarile B si C ...se vede ca`s facute mai mult la mishto ...nu mai intru`n detalii

Lucrarea E - in general bine lucrata ...elemente asemanatoare din toate unghiurile. ..reflexii pe masina ...bravo ...o singura problema...la E1 si E3 ...sunt reflexii ale unui peisaj ...si cu blocuri ?!..o masina in mijlocul naturii ...cu rauri ..muntzi ......si blocuri ...nu prea da bine ...luminozitatea ...e cam mare ..cel putin la E2 ...soarele bate de pe partea stanga a masinii ...deci dreapta ar fi trebuit sa fie mai intunecata ...

Lucrarea F - nu are ce cauta aici ...vroiai schitze ...te duceai la freehand frate .. + ca masina are in general 4 roti ..nu 2 ..cum se vede in primele 2 unghiuri

Lucrarea G1 ... la spoiler ...n`a mai facut umbre pt spoilerul nou ...se vede inca lumina care trecea prin aerisirile spoilerului vechi ...La praguri , la roata spate ...la fel ..masina merge pe asfalt ,... nu zboara !! ...dupa aia ...Eleronu ...la jumate se termina ... jantele sunt strambe (inclinate) ...spoilerul in partea stanga a buzei ..e selectat nasol ...si un cunoscator ar trebui sa stie ca porsche`ul are in general motorul in spate!

Lucrarea G2 - prag spalacit ..aerisirea spoilerului fata nu corespunde cu cea din celelalte unghiuri ..jantele ..strambe si luminate parca bate soarele in ele ...eleronu nu e acelasi

Lucrarea G3 - eleronu e prea mic si e diferit de celelalte ..roata din fatza ...parca zboara si aia ...nu are pic de umbre ...Soseaua ...e shtearsa/in miscare ...si masina sta pe loc ...la fel si zidul ...pragul , spoileru, si plafonul este spalacit .. ...sub esapamentul din stanga ...se vede o dunga de lumina ...de unde ?!

Lucrarea H1 are culori diferite de H2 si H3 ..spoilerele ...la fel ...difera ...si multe alte detalii asemanatoare cu G

mike20 07-04-06 18:56

votat D..foarte reusita

andrey2003 07-04-06 20:07

votat D 8)

BMW-M-Power 07-04-06 20:31

fara sa exagerez vre-un pic lucrarea D e aproape perfecta. in afara de lucarea C nici o alta lucrare nu se aproprie macar la sfert de D. celelalte au probleme mari si sincer sunt cam dezamagit :sad: ma asteptam sa fie lucrari mult mult mai bune. am observat f multe greseli (la reflexii, umbre, jante, cauciucuri, decupari, esapamente, integrare in alt vackground, si altele). la D nu prea am gasit greseli probabil ca la o rezolutie de 1600x1200 se vor observa. nici o lucrare nu poate fi perfecta. dar reflexiile de pe D ma omoara :D felicitari realizatorului. sunt convins ca a depus un efort imens pt a realiza aceasta lucrare. felicitari si celorlalti participanti de asemenea. imi pare f rau ca nu m-am numarat si eu printre voi dar asta e... poate data viitoare

Kolegosu' 07-04-06 21:08

Lucrarea G are elemente copiate de pe digimods.co.uk parerea mea este .... plagiaza VOtat D frumos finisata si arata superb

Yackone 07-04-06 22:16

am votat c-ul pt originalitate

George_P. 07-04-06 23:59

Am votat E pentru ca este ce-a mai finutza facuta.
Nici prea impopotonata si nici prea simpla.

BRAVO!!

frost_dani 08-04-06 01:04

Quote:

Originally Posted by LKS
sunt destule lucrari care sincer nu au ce cauta la ADVANCED Tuning ... aici e vb de detalii ...calitate ...de unde ....

Lucrarea A ..pur si simplu lipsita de originalitate ...tot ce are pe ea e aproape stock ..

Lucrarile B si C ...se vede ca`s facute mai mult la mishto ...nu mai intru`n detalii

Lucrarea E - in general bine lucrata ...elemente asemanatoare din toate unghiurile. ..reflexii pe masina ...bravo ...o singura problema...la E1 si E3 ...sunt reflexii ale unui peisaj ...si cu blocuri ?!..o masina in mijlocul naturii ...cu rauri ..muntzi ......si blocuri ...nu prea da bine ...luminozitatea ...e cam mare ..cel putin la E2 ...soarele bate de pe partea stanga a masinii ...deci dreapta ar fi trebuit sa fie mai intunecata ...

Lucrarea F - nu are ce cauta aici ...vroiai schitze ...te duceai la freehand frate .. + ca masina are in general 4 roti ..nu 2 ..cum se vede in primele 2 unghiuri

Lucrarea G1 ... la spoiler ...n`a mai facut umbre pt spoilerul nou ...se vede inca lumina care trecea prin aerisirile spoilerului vechi ...La praguri , la roata spate ...la fel ..masina merge pe asfalt ,... nu zboara !! ...dupa aia ...Eleronu ...la jumate se termina ... jantele sunt strambe (inclinate) ...spoilerul in partea stanga a buzei ..e selectat nasol ...si un cunoscator ar trebui sa stie ca porsche`ul are in general motorul in spate!

Lucrarea G2 - prag spalacit ..aerisirea spoilerului fata nu corespunde cu cea din celelalte unghiuri ..jantele ..strambe si luminate parca bate soarele in ele ...eleronu nu e acelasi

Lucrarea G3 - eleronu e prea mic si e diferit de celelalte ..roata din fatza ...parca zboara si aia ...nu are pic de umbre ...Soseaua ...e shtearsa/in miscare ...si masina sta pe loc ...la fel si zidul ...pragul , spoileru, si plafonul este spalacit .. ...sub esapamentul din stanga ...se vede o dunga de lumina ...de unde ?!

Lucrarea H1 are culori diferite de H2 si H3 ..spoilerele ...la fel ...difera ...si multe alte detalii asemanatoare cu G

auzi frate: da stiu k stii sa critici rau d tot lucrarile.........ia gandeste shi tu un pic mai pozitiv k nu ti-ar strica........shi apropo dak tot critici atatea lucrari crezi k tu te-ai fi dscurcat mai bine???sau poate tot la fel aratau shi lucrarile tale......(ma refer la toate lucrarile)

LKS 08-04-06 07:42

sa inteleg ca te`a suparat ca tzi`am criticat masina ...io am vrut sa arat ca advanced tuning`u tinde sa se duca spre beginner ....bineinteles ..cu exceptii

wlady 08-04-06 08:41

votat G ....

Urban_Racing 08-04-06 10:23

in final votat D dar mi`au placut cam toate

ady0scorpion 08-04-06 12:26

D... .

andrei_1402 08-04-06 13:14

Votat E simplu si frumos.

frost_dani 08-04-06 15:06

Quote:

Originally Posted by LKS
sa inteleg ca te`a suparat ca tzi`am criticat masina ...io am vrut sa arat ca advanced tuning`u tinde sa se duca spre beginner ....bineinteles ..cu exceptii

poate k exista shi exceptii......dar tu d fiecare data(fara suparare)cand e vorba sa comentezi o masina o faci sa arata k in ultimul hal.....nu mai arata atatea defecte k din spusele tale alea nu mai sunt masini ci carutze dupa cum le-ai caracterizat........shi nu sunt suparat k mi-ai criticat lucrarea .....k poate a mea nici nu e acolo......

Skillzu 08-04-06 15:15

gata cu cearta...ok? nu mai zice nimeni nik si gata..k sa nu mai existe discutii....sutn convins k pe multi ii mananca degetele sa scrie multe....daca sunt carute ce? daca nu existau defecte nu avea ce sa critice..itnelegi? si eu sunt intrigat ca un porsche cu motor in fatza,jante strambe,luminate diferit,background jumate in miscare,eleron din carton pus stramb si tobe de scuter agatate are 18 voturi......daca la lume place care-i problema...va ciondaniti aiurea unde nu trebuie...exista sectiune privata si puteti sa discutati acolo(k sa se barfeasca pro si contra) sau exista private messaging pe forum,sau yahoo...etc...

frost_dani 08-04-06 15:47

bene mah gata incetez.....dar sa inceteze shi el.....:)

ranek 08-04-06 18:30

Cand vezi o asemenea lucrare iti dai seama ca a fost destul de muncita si ca sa pus suflet .Toate lucrarile au iesit excelent dar una trebuie sa castige :

NO COMMENT : D !

Bv ma bucuresteanule :P !!!

sil4tuning 08-04-06 19:16

poti sa iti faci freza in vopseaua de pe ea :) D !!!

LKS 08-04-06 20:44

Quote:

Originally Posted by frost_dani
bene mah gata incetez.....dar sa inceteze shi el.....:)

mamiii ...zi`i lu bulangiu` ala de LKS sa inceteze :( :(

:D :D :D :D :D
nu plange ma ...am incetat de mult ...am vrut sa demonstrez si io ceva ...si am avut dreptate ...acum gata

2fastboy 09-04-06 00:48

am votat D bine lucrata imi place culoarea :D

maibunu 09-04-06 11:39

"d" Merita Votul.

RA_2fast4u 09-04-06 15:19

votat D si eu... chiar pare aceeasi masina din toate unghiurile si arata si binisor....

D.S.F 09-04-06 23:31

H la putere!

Psycho 10-04-06 02:10

votat d`ul ...

frost_dani 10-04-06 12:38

Quote:

Originally Posted by D.S.F
H la putere!

alt user d votare......mah da d unde tot apar astia??

Kolegosu' 10-04-06 14:16

Deci cine este creatorul lucrari sugestiv intitulate ?? D?!?! ca este un adevarat Master & Commander !!

ra2 10-04-06 15:14

stiu eu cine e da poate ma ia pers. repectiva la injuraturi ca i-am divulgat identitatea

dualled 14-04-06 13:12

Nu sunt stralucite lucrarile, D este doar ceva mai rasarita

frost_dani 14-04-06 13:27

Quote:

Originally Posted by dualled
Nu sunt stralucite lucrarile, D este doar ceva mai rasarita

mai dualled (alt user d voater)tu macar ai habar de ce zici cand o sa faci shi tu asa ceva atunci sa comentezi,dar tu comentezi fara sa ai habar ce e ala virtual tuning.shi chinuiete shi tu sa faci o lucrare asa cum se prezinta ele.iar dak nu stii nu mai comenta aiurea shi ai mai shi postat shi in alta parte k sa ne duci cu vrajeala....

fadidraghici 18-04-06 19:43

D sau H? Cred ca d !:-P

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning