![]() |
Re: Advanced
Quote:
|
am si eu o intrebare:
lucrarea F nu trebuia la freehand ? :???: |
votez masina lui robocop :) e prea belea cum arata:))
|
Lucrarea D mi se pare cea mai reusita
|
Votat " D " Cea mai reusita ....
|
D ! lucrata curat ,frumos n0am ce sa critic oricat as vrea :) bv
|
ba ai ...uita`te mai bine ... :D
|
masina nr E mi se pare ce-a mai reusita
|
pai yo zic sa t mai uiti odata k toate sunt fff tari.shi E nu e nr e litera:)=))
|
am votat E
|
sunt destule lucrari care sincer nu au ce cauta la ADVANCED Tuning ... aici e vb de detalii ...calitate ...de unde ....
Lucrarea A ..pur si simplu lipsita de originalitate ...tot ce are pe ea e aproape stock .. Lucrarile B si C ...se vede ca`s facute mai mult la mishto ...nu mai intru`n detalii Lucrarea E - in general bine lucrata ...elemente asemanatoare din toate unghiurile. ..reflexii pe masina ...bravo ...o singura problema...la E1 si E3 ...sunt reflexii ale unui peisaj ...si cu blocuri ?!..o masina in mijlocul naturii ...cu rauri ..muntzi ......si blocuri ...nu prea da bine ...luminozitatea ...e cam mare ..cel putin la E2 ...soarele bate de pe partea stanga a masinii ...deci dreapta ar fi trebuit sa fie mai intunecata ... Lucrarea F - nu are ce cauta aici ...vroiai schitze ...te duceai la freehand frate .. + ca masina are in general 4 roti ..nu 2 ..cum se vede in primele 2 unghiuri Lucrarea G1 ... la spoiler ...n`a mai facut umbre pt spoilerul nou ...se vede inca lumina care trecea prin aerisirile spoilerului vechi ...La praguri , la roata spate ...la fel ..masina merge pe asfalt ,... nu zboara !! ...dupa aia ...Eleronu ...la jumate se termina ... jantele sunt strambe (inclinate) ...spoilerul in partea stanga a buzei ..e selectat nasol ...si un cunoscator ar trebui sa stie ca porsche`ul are in general motorul in spate! Lucrarea G2 - prag spalacit ..aerisirea spoilerului fata nu corespunde cu cea din celelalte unghiuri ..jantele ..strambe si luminate parca bate soarele in ele ...eleronu nu e acelasi Lucrarea G3 - eleronu e prea mic si e diferit de celelalte ..roata din fatza ...parca zboara si aia ...nu are pic de umbre ...Soseaua ...e shtearsa/in miscare ...si masina sta pe loc ...la fel si zidul ...pragul , spoileru, si plafonul este spalacit .. ...sub esapamentul din stanga ...se vede o dunga de lumina ...de unde ?! Lucrarea H1 are culori diferite de H2 si H3 ..spoilerele ...la fel ...difera ...si multe alte detalii asemanatoare cu G |
votat D..foarte reusita
|
votat D 8)
|
fara sa exagerez vre-un pic lucrarea D e aproape perfecta. in afara de lucarea C nici o alta lucrare nu se aproprie macar la sfert de D. celelalte au probleme mari si sincer sunt cam dezamagit :sad: ma asteptam sa fie lucrari mult mult mai bune. am observat f multe greseli (la reflexii, umbre, jante, cauciucuri, decupari, esapamente, integrare in alt vackground, si altele). la D nu prea am gasit greseli probabil ca la o rezolutie de 1600x1200 se vor observa. nici o lucrare nu poate fi perfecta. dar reflexiile de pe D ma omoara :D felicitari realizatorului. sunt convins ca a depus un efort imens pt a realiza aceasta lucrare. felicitari si celorlalti participanti de asemenea. imi pare f rau ca nu m-am numarat si eu printre voi dar asta e... poate data viitoare
|
Lucrarea G are elemente copiate de pe digimods.co.uk parerea mea este .... plagiaza VOtat D frumos finisata si arata superb
|
am votat c-ul pt originalitate
|
Am votat E pentru ca este ce-a mai finutza facuta.
Nici prea impopotonata si nici prea simpla. BRAVO!! |
Quote:
|
sa inteleg ca te`a suparat ca tzi`am criticat masina ...io am vrut sa arat ca advanced tuning`u tinde sa se duca spre beginner ....bineinteles ..cu exceptii
|
votat G ....
|
in final votat D dar mi`au placut cam toate
|
D... .
|
Votat E simplu si frumos.
|
Quote:
|
gata cu cearta...ok? nu mai zice nimeni nik si gata..k sa nu mai existe discutii....sutn convins k pe multi ii mananca degetele sa scrie multe....daca sunt carute ce? daca nu existau defecte nu avea ce sa critice..itnelegi? si eu sunt intrigat ca un porsche cu motor in fatza,jante strambe,luminate diferit,background jumate in miscare,eleron din carton pus stramb si tobe de scuter agatate are 18 voturi......daca la lume place care-i problema...va ciondaniti aiurea unde nu trebuie...exista sectiune privata si puteti sa discutati acolo(k sa se barfeasca pro si contra) sau exista private messaging pe forum,sau yahoo...etc...
|
bene mah gata incetez.....dar sa inceteze shi el.....:)
|
Cand vezi o asemenea lucrare iti dai seama ca a fost destul de muncita si ca sa pus suflet .Toate lucrarile au iesit excelent dar una trebuie sa castige :
NO COMMENT : D ! Bv ma bucuresteanule :P !!! |
poti sa iti faci freza in vopseaua de pe ea :) D !!!
|
Quote:
mamiii ...zi`i lu bulangiu` ala de LKS sa inceteze :( :( :D :D :D :D :D nu plange ma ...am incetat de mult ...am vrut sa demonstrez si io ceva ...si am avut dreptate ...acum gata |
am votat D bine lucrata imi place culoarea :D
|
"d" Merita Votul.
|
votat D si eu... chiar pare aceeasi masina din toate unghiurile si arata si binisor....
|
H la putere!
|
votat d`ul ...
|
Quote:
|
Deci cine este creatorul lucrari sugestiv intitulate ?? D?!?! ca este un adevarat Master & Commander !!
|
stiu eu cine e da poate ma ia pers. repectiva la injuraturi ca i-am divulgat identitatea
|
Nu sunt stralucite lucrarile, D este doar ceva mai rasarita
|
Quote:
|
D sau H? Cred ca d !:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning