![]() |
Re: E30 - B-86-BOH
Quote:
|
Quote:
...apropo...tu nu ai rau de inaltime in pisica aia?:twisted::twisted: |
SUPERBA boss ......sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea;)
|
..ti-ai luat un urs frumos..am avut si eu okazia sa il vad live anul trecut si arata superb...bafta in continuare cu el!
|
va multumesc....chiar sunt multumit de el....deocamdata ma bucur la maxim de vremea buna care inca mai tine cu noi.....dupa care urmeaza hibernatul...am reusit azi sa-l bag totusi in garaj...dupa mii de manevre....doar cu spatele.
sper sa ma tina mastercard-ul sa-l fac demn de cuvintele voastre |
Quote:
|
Quote:
|
Aha...
Deci asta e facuta de HAI'u ,am apucat sa merg si eu cu ea ,tot 2.0 are? |
baga si tu neste poze cu ea spalata sa o vad mai bine....ca eu am condus-o prafuita asa.....
trebuie sa o conduc si curata sa vedem cum trage...mai scade in greutate....:)) |
jaka daca are acelasi 2.0 care il avea acum un an pe ea...trage destul de bine
|
acelasi e.....si da trage bine pt un 2.0
|
Acum ramane intre noi jaka...:rolleyes2
Sa-l intrebi pe Sorin ce masina alerga noaptea cand ii venea nebuneala:lol: sau in militari la servici la el:lol: |
gata boss....nu mai spun la nimeni.....i-am mai dat si eu ture cand o tinea in curte la el la munca.....
ups..... |
intodeauna mi-a placut mult acest urs;)si bafta ptr voi cei din ploiesti si sa puneti la intrare in ploiesti o plancarda cu BAVARIA ,va contaminat bobi cu jaklu pe toti din ploiesti sunteti fortzaaaaaa bafta:lol:;)
|
5 Attachment(s)
mersi la toata lumea....intr-adevar ursu' chiar trage bine rau pt motorul lui:twisted::twisted:
niste poze de ieri am rezolvat si cu muzica..noroc ca avea cablurile trase deja in portbagaj;);) |
fitza;) dar parca nu o aranjeaza codita de pe portbagaj ;)
in rest e grava rau rau :X |
Quote:
asta daca mai pot sa ies din curte:lol::lol::lol: |
de ce??:)))ai puso p burta=))) :X:X:X???
eu nu mai am rabdare pana maine:| mor inebunesc:X miam luat telescoape blinstein cu arcuri mov :D:D:Dcele mai nebune=))) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
azi am avut pana pe fatza....norocul meu...chiar langa vulcanizare...a trebuit sa impinga doi insi de ea in sus...sa dau pragu jos ca sa le intre la aia crocodilu' dedesupt....am masurat exact distantza de la baie la asfalt....4 cm:cry:....maine la service cu ea....poate am noroc sa fie mai liber ca azi...pana o mai ridica aia un pic poate am timp sa fac si radiatorul...azi am observat ca zemuie un pic....eleronul l-am vazut....nu se potriveste de nici o culoare...pacat....il luam pe "caiet":lol::lol:
|
1 Attachment(s)
o ridici ? :x
asta era tot farmecul la masina aia :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
eu cu -60 pe fata am spart baia de 3 ori,acum mi-am pus un scut motor de nissan patrol.. daca nu gasesti un eleron m tech II mai bine o lasi fara,arata super bine si asa. |
1 Attachment(s)
cu grija rezista;) uite bara de fibra;) si acum este intreaga si pe alta masina,dar mult mai inalta :P
|
bai Mari cu poza aia mi-ai adus aminte de vremurile alea bune oare ce cauta masina pe la Romexpo :(( si no ridica frate laso asa si la mine tot masina de zi cu zi era iar daca vrei baia mai sus punei tampoane la motor de e34 si nu mai ai probleme ci baia
|
Quote:
il va primi cu sigurantza.....dar prima prioritate acum e asigurarea pt ca a expirat deja:cry: |
Quote:
|
Quote:
oricum...mi se pare o prostie..in spania nu era asa frate....vindeam masina...si asigurarea mi-o pastram....si ori dadeam eu diferentza...ori imi dadeau ei...in functie de an si de motor....ma rog......sper sa fac actele cat de curand...pana atunci o ard mai tele' |
no bobyyy adoo caiiii
https://www.youtube.com/watch?v=42nWpg9Czio =))))))))))))))))))))))))))))))))))) yo mis marian =))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
later edit: cine imi polisheaza si mie buzele ieftin si bine?...astept oferte |
te-ai vandut la urs bobi, ca tarfili pe vidochat :D :)
Bravo mah , sa il stapanesti sanatos si sa mearga numa de-a latu . Se merita mah , ursu arata bine rau de tot . Frumos , ingrijit , ce sa mai comentam , BRAVO . Felicitari Ursaraie mare la ploiesti aici-sha. Ca sa fac asa o lista : Jakal 2 bucati , Laur 3 Bucati , Comisaru 1 , Cobra 1 ,Cojo 1 , Teo SIT 1 , Bobi MOM 1 , Toni 1 , postarnak 1 , TUNu' 1 , Dinu 1 , Andrei PGV 1 , Fane garaj 1 , Dumi 1 , DONU 1 , Bobi 1 , Fane 39BMW 1. Mama acu vad cati sunteti mah , 17 nebuni cu 20 ursi Bvo mah , la mai mare |
aho aho copii si frati, vin sarbatorile nu uitati, la ursi ca sa cumparati, gume roti si sa fiti vulcanizati:lol::lol::lol::lol:
foarte tare....ai grija de ea |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
una bucata foto spion de la intrunirea de urgentza a primariei Ploiesti:twisted::twisted:......inca se discuta:twisted:
|
Quote:
ba unde te vezi ma in star trek ?:))))))))))))))))))))))) ati facut congres;) vezii sa nu se adune politia p voi :))astia cu ursii ca sunt pusi rau gaborii pe Bemveuri :)))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cumpar 2 jante borbet 9j 4x100...sau una 7,5j. nu vreau lovite,strambe,sudate sau roluite
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning