Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

sil4tuning 10-04-06 20:53

Re: cazanul meu cel nou :)

cu sprit chit am inteles ca s-ar da ...ceva la care sa adere vopseaua ...puii mei nu stiu ...de asta intreb si eu

CT99WUW 10-04-06 22:41

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
cu sprit chit am inteles ca s-ar da ...ceva la care sa adere vopseaua ...puii mei nu stiu ...de asta intreb si eu

si una bucata primer si una bucata vopsitor cu ceva simt de raspundere

sil4tuning 18-04-06 08:19

1 Attachment(s)
am incercat ceva ..dar nu iesea nimic ...nu tine frana deloc !!!
au mai fost cateva incercari ...a prins un pic ...dar degeaba ....este si asfaltul cam naspa acolo ....poate putina apa sau praf .....cand incercam sa o calc ...trebuia sa ridic frana si *** ....la fel
chiar mie rusine de mine :)) :lol: asta a fost I filmare cand am ajuns :arrow:

claubogd 18-04-06 12:41

pai mah...deja ai terminat rodajul...sau asa il faci tu...scuze poate trebuia sa te intreb prima data( rodaju se face ca si la benzinar-primii 1000 de km nu ai voie sa depasesti 3500 de ture iar apoi inca 2000 de km nu tre so fortezi?)..in fine ...as vrea sa te intreb cat ai dat pe ea in total ? ca ma bate gandu mai ales ca AM NEVOIE de un diesel(chiar daca nu imi plac deloc-prefer benzinarele ))))

Numa bine!!! :D

sil4tuning 18-04-06 12:44

masina se cumpara de noua cu 14 km ...deci cu atata ti-o da ...dar km nu sunt facuti cu motorul pe masina ...
mi sa spus sa nu trec peste 3000 rpm in primii 1000 atat ...
dar am dat tare in ea ...de pe la 300 ...vreau sa o invat asa de ''mica'' :D
pretul a fost 9400 E laureat

claubogd 18-04-06 13:01

pai daca o inveti asa de mica, asa o sa-ti mearga si la "batranete"(in sensul ca daca o inveti subturata atunci o sa-ti consume f putin dar nu o sa traga cum ar trebui..daca o inveti supraturata(sau cum i se zice) atunci o sa-ti traga super bine dar nu o sa poti fi tocmai "econom") de aceea e bine macar primii 1000 de km sa fii mai atent -parerea mea si cred co sa-mi iau si eu una:-)
E noua si are garantie (sunt stundent si fara bani :D ) iar la aspect se mai poate lucra in timp
Sal!!

sil4tuning 18-04-06 13:05

corect ...! bafta

silk' 18-04-06 22:52

mah....sunt total de acord cu voi........degeaba zic astia ca-i dulap.....sa fiu eu mie-mi place dulapu....si pe bune ca o sa-mi iau si eu unu.......numai mai dureaza vreo 2 luni......apropo....in cat timp ti-a sosit masina?........ai si fumurii pe ea din fabrica?...sau le-ai pus pe urma?>....cred ca ai si scris mai sus...tre sa vad.....oricum sustin marca in continuare....la banii astia....altceva nu gasesti sigur......si sa fim seriosi.......de la clima la manivela pe ca o avea 1300-le.....la cea de acum....si la abs........ce-ti mai trebuie.......o blonda-n dreapta .........stiti voi de ce....sa-l stapanesti sanatos!

sil4tuning 19-04-06 05:41

da ms ...folie eu am pus-o
masina a venit in 2 saptamani cu toate ca mi-a spus initial max 5 saptamani
eu am facut comanda la ea dupa cateva saptamani cand a aparut modelul DCI

silviuGreseala 19-04-06 11:53

fratele meu nici nu avea macar 50 km si ia dat blana si acuma mere de nu se poate. Nare nici pe draqu

sil4tuning 19-04-06 11:56

pai asta incercam si eu sa spun ....fara frica nea mitica :D

Skma 19-04-06 16:35

AM auzit de la un mecanic ca diesel-ul trebuie sa-l inveti la turatii mari de la inceput daca vrei sa nu ai probleme sau sa o dea pe ulei sa scoata fum etc..Nush daca e asa dar asa am auzit si eu daca gresesc nu dati cu paru:oops:

peter 19-04-06 16:55

si fratemiu a vrut un logan..facuse factura..tot..dar s-a razgandit si si-a luat un 206 SH....oare a fakut bine ?

sil4tuning 19-04-06 19:18

eu zic ca nu ...in I rand ca cine stie cati km reali o avea ...prin cate gropi a dat cu nepasare ...ca nu are garantie ...si multe altele ....+ ca peugeot este chiftec in HDI :D

sil4tuning 19-04-06 19:21

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
AM auzit de la un mecanic ca diesel-ul trebuie sa-l inveti la turatii mari de la inceput daca vrei sa nu ai probleme sau sa o dea pe ulei sa scoata fum etc..Nush daca e asa dar asa am auzit si eu daca gresesc nu dati cu paru:oops:

nu am auzit chestia asta ...din potriva ...contrariul ....sa nu il turezi cat este pui ca pe urma face miau :lol: :rolleyes2

Bogdan_mb 19-04-06 20:11

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
nu am auzit chestia asta ...din potriva ...contrariul ....sa nu il turezi cat este pui ca pe urma face miau :lol: :rolleyes2

asa zic si eu ... parerea mea ca nu are nici o problema daca mergi cu ea moderat pe la 2000-3000 rpm , daca o tzii tot peste 3000 numa itzi uzezi turbina aiurea

sil4tuning 19-04-06 20:14

maine va arat top speed la 1.5 :D

B-83-DAC 19-04-06 20:18

asteptam top speed la el dar de asemenea te asteptam sa vi si cu masina data viitoare la intalnirea daciilor....nu ca ultima data fara masina si doar asa 5 minute

sil4tuning 19-04-06 20:20

gata tati :D
de fapt am fost cu masina ...dar nu cu a mea :rolleyes2
si nu au fost 5 minute si 40 ...5 minute dupa ce a venit tau :twisted:
:lol:

B-83-DAC 19-04-06 20:22

stiu stiu dar poate te prindem pieton pe acolo ca ne suparam rau. :) oricum e misto golanul asta dar mai e de lucru din pacate...si ca tot e albastru sa te uiti la a mea poate gasesti ceva interesant sa pui pe el

sil4tuning 19-04-06 20:25

eu pieton ....de parca vin sa ma recreez acolo mancand o ciorba de sute de lei in parc :)))))))
vin cu cazanu :D

B-83-DAC 19-04-06 20:28

sa iti traiasca cazanul....si la sute de mii de km cu el...sper sa te intorci intreg ca sa ne zici cat ti-a iesit la top speed

sil4tuning 19-04-06 20:31

ms ms ! cu siguranta intreg ....casuall ...sunt calm :)

B-83-DAC 19-04-06 20:34

e bine ca eu nu am mila fatza de masina mai ales daca ma enerveaza vreunul...

sil4tuning 19-04-06 20:36

sunt de parere ca atunci cand ''cere'' masina ....schimb-o frate ...:))))
viteza bineinteles ...:D serios acuma ....daca cere ....dai a 4 :))

B-83-DAC 19-04-06 20:39

"cazanul" meu nu cred ca o sa fie schimbat vreo 1.5-2 ani...asa ca ma multumeste...poate il testez impotriva la un golan ceva sa vad ce si cum :)) daca mi-o iau urat de tot trec pe solentza lui taica-meu

sil4tuning 19-04-06 21:04

am vazut si cazanul tau.....:) in limite rezonabile :P
un pic de rugina care trebuie sa o rezolvi ...ca se poate extinde si mai mult ...:(

B-83-DAC 19-04-06 21:35

stiu si gandeste-te ca nu are 1 an de cand e vopsita...dar lasa ca urmeaza sa fac ceva cu rugina aia.doar ca nu stiu cand o sa beneficiez de buget

sil4tuning 20-04-06 18:22

2 Attachment(s)
dupa cum v-am promis :evil_laug :2gun:
sa vedem daca stiti despre cum sta treaba :suspiciou

B-83-DAC 20-04-06 18:24

da si totusi sa zicem ca mai scadem cativa kilometri ca sa aflam adevarata viteza...dar oricum nu vreau sa fiu in nici un fel ca nu meriti...Felicitari de test drive :D

sil4tuning 20-04-06 18:26

la 130 eram intra 3 :D
si acuma marele secret ...viteza maxima o am pe loc :)
cine ma crede ?
sa va spun ''secretu''?

B-83-DAC 20-04-06 18:28

:))) tare faza sa inteleg ca o ai pe loc pentru ca s-a blocat ceasul ??

sil4tuning 20-04-06 18:33

nu ...va zic cand ma intorc ...un mare brb acuma :)

B-83-DAC 20-04-06 18:36

iauitea si ne lasi asa in suspans....

sil4tuning 20-04-06 19:29

3 Attachment(s)
deci ....ciuliti antele :) nu stiu daca merge si la loganurile fara computer de bord ....tineti apasat pe butonul de reset de pe bord inainte sa puneti I contact ....deci tineti apasat si puneti contactul este simplu ...va va arata o cifra ...de obicei 600000 ceva in genu ...si mai dati o data click pe butonul de reset ...si va arata toate afisarile computerului ...inca un click si acele de la rpm si km/h incep sa se roteasca de la 0 spre maxim :)

Evil Yuri 20-04-06 19:40

...iar daca esti cu masina la benzina pe rosu, o sa iti arate cati litri de combustibil mai ai in rezervor ;)

sil4tuning 20-04-06 19:42

nu neaparat ...iti arata si cand ai plin ...oricand ..;)

B-83-DAC 20-04-06 22:17

tre sa recunosc ca m-ai dat pe spate cu faza asta.nu aveam idee de ea, dar ce-i drept nu am golan ci doar solnitza si berlina :D

Bogdan_mb 20-04-06 23:56

totusi cand ne aratzi silviu un top speed ? :D

sil4tuning 21-04-06 06:12

pai am sa fac .....i-am dat odata in pasaj la muncii 140 :)
si pe regina elisabeta 130 :)))) cum treci de ultima intersectie pe langa drept ..:)) vroiam sa numai stau la semafor si am fortat pe galben :D :P
pe A2 eram cu tata si m-am limitat tot asa pe la vreo 140 ...
eu zic ca se duce in 170 ...cam asa ...mia mult nu cred ...hai poate un 175 ...dar fata de 155 cat scrie in carte ....:))

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning