![]() |
Re: Discutii libere
cate sa listez la imprimanta.....???!!!1 sa nu mergem in curu gol ? :D ...fac 2-3-4-5-476-587-648-75985609483?
|
si..doresc sa ii multumesc lui ffocus in numele gruparii Japan Team pt eforturile depuse....frate...la oradea ai o cinste din partea mea ;) oricum ce am listat eu nu sunt decat pt acum la oradea..colantele...vor veni si ele :D
|
cine mai vine la orader??
|
1 Attachment(s)
se pare ca eu cu samuraiu
|
deci sa inteleg ca pana la urma aia ramane sigla, nu?
|
Deci daca aia ramne sigla cum facem sa o luam toti...dam si noi acolo cateva sute de lei :-P da sa o faca careva ptr toti.
|
si eu cum umblu cu 2 sigle pe mashina?
imi expun pedigree-ul? :D |
Domnilor zicetimi si mie care stie unde sa reconditionez si eu o turbina.Da calumea si sa fie si ieftin...tare a ? :-P Care stie vreun mecanic bun pls post here.
|
Quote:
|
Quote:
|
aham, io chiar eram la mecanic si am postat de la el si datele pe care le-am pus is de la el. O mai lucrat printre altele si la Lamco Motors si din astea, si o zis ca inainte sa se faca la noi, le trimiteau la Brasov la reconditionat, de aia am zis, ca daca-si permiteau sa faca asa, plus adausu lor, trebuia sa iasa mai ieftin decat una nou, ca altfel n-avea rost. In Bucuresti nu cunosc . .
|
Cine Stie Ce Pret Are Un Cip Power Pentru O Celica Din 89 Si Cati Cai Ii Da
|
pai...ca sa stii un pret trebuie date SPECIFICATII DESPRE MOTOR SI MODEL..nu an si gata!!
|
2 Attachment(s)
poze cu Silver Samurai de la lansarea TOKYO DRIFT in cluj
|
ce ziceti oameni buni....ne bagam si noi in 16-17 iulie sa mergem la intalnire cu posesorii de honda??? asa facem o intalnire mai mare de japoneze indiferent de marca !!! macar tragem si un party la munte!!! VA BAGATI?!!?!
|
ANUNT IMPORTANT!!!!! JAPAN TEAM ARE ACUM SI UN SITE !!!! CURAND IL VOI LANSA... www.japanteam.ro peste 1 zi 2 va merge forumul...cu restul site-ului pe parcurs...
inca nu il accesati decat peste 1 zi 2 cand e activ ;) |
astia de pe forum cu masini nemtesti au boala pe noi?i-am suparat cu ceva k vad multi care au ceva de comentat....
|
spune draga si tu CEI CU BMW!!!!!!!! asa e romanul!!!! ;) atata poate..atata stie...get used to it :D
|
cine va suparat mey?
|
dar cine ce a zis...poti sa copiezi sa vedem si noi.....
|
cine ma poate ajuta cu site-ul sau are cunostinte in domeniu sa ma anunte in pv. PLIZ :)
|
Quote:
sunteti de acord sa facem un fel de parteneriat ??? sa facem categorii cu "cluburile" noastre pe forumurile private ?? |
cat iau pe o celica din 89,2000,16v,2 axe cu came. are suspensi sport aripile scoase si mai multe
|
pai pune si tu 2-3 poze sa vedem cam in ce stare e ;) :rolleyes2
|
https://img181.imageshack.us/img181/1751/17wf.jpghttps://img453.imageshack.us/img453/190/28su.jpghttps://img453.imageshack.us/img453/97/42ah.jpg
Domnilor ce spuneti de bijuteria asta de Nissan 200sx 1.8 Turbo S13 CA18DET ? Ei bine o dezmembrez...care plange dupa cate ceva pm ori post here. Multe alte marci :peace: Sry daca e offtopic dar mam gandit ca e o japoneza si na baietzi din club bla bla :blahblah: |
oare mie ce imi merge la motor....eu am n16 de 1.8 twin cam 16 v
|
aia nici nu cred ca mergea pentru altceva decat de dezmembrari...
in fine @sandrei cred ca ai cea mai lunga semnatura de pe tot forumul. sorry for offtopic |
:lol: :lol: nu e offtopic..ca doar e "discutii libere"... lunga in ce sens...?? pe toata pagina? :lol: :lol: :shock:
|
da, adica... lunga :)
|
Quote:
Omule masina nu e lovita nu e zgariata are linia perfecta,motorul e bun,are aer conditionat,turbina,oglinzi incalzite si electrice,geamuri electrice,jenti magneziu,toba remus complecta din galerie.Plange careva dupa ceva nu imi fac eu griji. |
Quote:
|
Nu se merita.
|
sandrei masina e perfecta daca chiar intereseaza pe cineva pot sa i arat poze cu ce vrea el sa vada si in plus cine o cumpara ii mai dau una identica pentru piese
|
am o poza cu ea in garaj
la forum toyota |
Quote:
|
poi ii inmatriculata pe italia....si ma indoiesc s-o poata careva inmatricula legal pe romania
ca mai vechi de 8 ani nu se mai pot inmatricula doar cu ocazii speciale |
Quote:
|
celica e inmatriculata are nr de sibiu ca sunt din sb si eu zic ca arata foarte bine si functioneaza foarte bine e rosie are motor 2000 16v cu 2 axe cu cama aripile scoase fata si spate suspensie de curse genti alu pe 15 , trapa electrica , alarma , inchidere etc,iar cealata e identica dar e de piese . la rugina pe masina sa nu va ganditi ca nu are iar motorul nu a fost desfacut niciodata.pe cine intereseaza ii dau adresa de yahoo si facem schimb de poze
|
cred ca m am exprimat gresit, masina nu are pic de rugina este impecabila la tabla si motor
|
Nu ai zis cat vrei pe ea si nici poze...e asa secret ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning