![]() |
Re: Intalnire dacia Timisoara
Quote:
|
Era de asteptat, la ce vreme e acum afara.... :???:
Dar na, se putea venii, de acolo ne puteam muta in alta parte unde sa putem schimba doua vorbe si era ok. :) Data viitoare!:) Nu-i stres, avem timp. . . |
ma gandeam ca nu o sa vina nimeni ca la ce vreme se anunta... dar vad ca totusi s-a mers. Data viitoare ma bag indiferent de vreme.
Cand o sa fie data viitoare?? |
Quote:
|
anytime si la mine, dupa 7 dupa-masa incolo:)
|
sambata...19:30...stadion...anyone???
|
Quote:
|
sau si la 8...8juma...:)
i'll be there... |
Quote:
|
Si eu incerc sa ajung. Nu pot promite nimic, astept niste vesti
|
ok..
pai hai...SAMBATA, orele 19:30, stadion dan paltinisan. Reper orientare: Oltcit visiniu, cu aripi spate date in grund gri, si cu jante late...laaate.... BH 66 ZZZ (asta e...nu e dacie, dar nah...:):) ) eu inainte de 7juma o sa fiu la stadion, astept propuneri referitoare la sectiunea parcarii in care sa ne intalnim. (nu stiu unde ar fi mai bine...) |
Quote:
|
re: oltcit club 11r - bh 66 zzz - red beast
Ok. sa vedem ce iese
|
Sunt curios ce iese....Bafta
|
Daca faceti poze sa puneti 2-3 sa vedem si noi....
|
Am fost, ne-am intalnit.... foarte mlti, 3 la numar :D, dar na poate pe viitor o sa ne adunam mai multi.
Vali a facut niste poze cu telu, poate o sa le puna |
3 Attachment(s)
din pacate mi-am adus aminte chiar inainte de plecare, sa fac niste poze....asa ca nu va asteptati la cine stie ce.
Attachment 1470625 Attachment 1470626 Attachment 1470627 **** nu vreau sa stiu cum e sa te intalnesti seara fata in fata cu dacia lui adi:lol: |
Quote:
P.S.:Chiar nu bat tare farurile mele,tzi s-a parut,eu unul nu sunt deloc multumit cum vad cu faza scurta :(. |
pai da...bat aiurea....(vezi si in poze ca ale tale bat foarte tare in sus)
ti le reglez eu daca vrei...babeste...;) |
Sau mai bine bagi lupe :D
|
urmatoarea intalnire...pe cand?
(eu cred ca plec joi seara la salonta, si revin abia duminica seara) |
Quote:
Quote:
|
Parerea mea e, sa stabiliti o zi, care sa ramana "permanent". De exemplu sambata la ora de.... Saptamnal in ziua de...la ore de... intalnire Dacia in locul ... Si atunci, cine poate venii, bine, cine nu..asta e. :P Cu timpul poate se vor strange mai multi. . .
|
bine zis...'poate'
pentru mine e mai ok in timpul saptamanii. Daca e pe weekend(vineri-duminica), pot sa vin doar odata la 2sapt(sau 2 sapt da, una nu) nu ca as fi eu mare pasionat dacia....dar nah...:):) sa hotarasca exact data/ora, cei cu daciile...8) |
[QUOTE=adi.schumi_tm;3365974]As baga lupe dar e scump domle e scump :(
Vezi ca erau in piatza lupe de vanzare. A luat un prieten de-al meu nu stiu cat a dat pe ele, oricum destul de putin, ceva de genu 10-20 ron si restu ii joaca ta sa le bagi in far, sa le adaptezi. Daca iti mai pui si un xenon pe ele.... o sa rupi norii fata de ce ai acuma Legat de intalnire, o programam cand vreti voi, dar hai altundeva, nu la stadion, ca fac bube cand vad toti incordatii... hai undeva mai retras, in parcarea unui supermarket sau ceva, oriunde |
parcare billa, langa spitalu judetean?:)
feel interested? |
DAAAAAAAAAAAAA :pelvic_th
|
Quote:
|
[QUOTE=tm86srg;3367535][QUOTE=adi.schumi_tm;3365974]As baga lupe dar e scump domle e scump :(
Vezi ca erau in piatza lupe de vanzare. A luat un prieten de-al meu nu stiu cat a dat pe ele, oricum destul de putin, ceva de genu 10-20 ron si restu ii joaca ta sa le bagi in far, sa le adaptezi. Daca iti mai pui si un xenon pe ele.... o sa rupi norii fata de ce ai acuma Salut! App 10-20 ron sau 100-200 ron? Super pozele!! |
10-20 ron la aia ce vin in weekend in partea cu cauciucurile a pietii. Tot acolo dar la magazinele alea cerea una pe 2 lupe mici cu tot cu bec 50 ron
|
Pe cand urmatoarea intalnire?
|
Poi saptamana trecuta a fost vremea cam urata. Saptamana asta poate e mai frumoasa si ne bagam si noi la o sfaraiala. Spuneti voi cand vreti si cand va e bine si ne adaptam :P
|
Quote:
|
pai hai...miercuri, 19:30(ar merge si 20:00, ca oricum e vara), parcare Billa de langa Spitalul Judetean
si aia e....pentru fiecare saptamana veniti? |
Quote:
|
8)va astept pe acolo
|
Quote:
P.S.:Sper ca ma primiti chiar de am portbagaj pe plafon :d |
poi si iara o sa fim noi 3?? sau se mai anunta cineva??
|
trebuie sa stabilim o strategie...sa vedem pe cine chemam, pe cine convingem, cum convingem, etc...
ady: te primim si cu eleroane si coada de rechin.... aduc eu un bomfaier, si tratam boala:lol: (l-am vazut azi pe tipul cu dacia albastru deschis, cu jante, etc...nu mai stiu ce user are pe forum.....) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning