![]() |
Re: Oradea/WSR la 4Tuning dAY - poze, impresii
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai Sandule acum duminca ai scapat dar daca vrei viu cu papucul pe 4 iunie si sa vezi tu cum dispare papucul ..... din oglinda cand ramane in urma :))
|
:):):):):):):):)
|
Quote:
|
Tramvai contra Dacia Papuc , va fi punctul culminant al vitezei de 400m
|
luati si un autobus d`ala de irta de 50 de ani rugina!!!! :) atunci sa vesi punctu` culminant! hahhaha
|
apropo sandule io`s ala cu Golfu alb ! de am luat de la tine JBL`ul ala activ!!!
tot nu sta la locu` ei inalta aia din usa din spate!! nu`mi dau seama ce poate avea!!tra sa dau o tura pe la tine sa ne uitam! :P |
Quote:
|
Baga Sandu mastic e mai tare ! Go mastic !
|
mai face ceva galagie inalta si akuma!!! cred ca`i desprinsa din suportu ala al ei!! si acolo n`a ajuns siliconu! asta`i singura explicatie care mi`o gasesc!! da`o`n sajnge!! dau tare si nu mai aud nimik!! nici salvarea .. . ca era azi sa se urce una pe mine!!! :D
|
Quote:
|
hahhahaha . . . musai!!
|
Quote:
|
sa nu cumva sa va lipitzi!:):):):):)
|
hei / // nici o impresie ???? mai bagati ceva ma !
|
cred ca s-au spus toate impresiile ... :D
toata lumea se pregateste pentru 4 ;) sa vedetzi atunci poze/impresii .....:D ;) |
Quote:
|
Cred ca vor fi multe surprize placute care vor genera o gramada de impresii !!!!!!!!!
|
sa speram ca nu are nimeni impresii din gasca noastra...
ii lasam pe altii cu impresiile ;););) :)) |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...446#post436446
Aici am pus niste poze de la show !!!!!!!!!!!:lol: |
nenea...
trebuia sa pui acest mesaj pe topicul cu 4t day revenge la oradea... https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16808-4-iunie-4tuningday-oradea/page-7.html :):) ca 4t day a trecut de multa vreme... |
Quote:
|
ziaristu' prietenul omului.... :|:|:|
|
Pe Aeroportul Oradea, un show automobilistic cu stropi de ploaie şi nervi
Vremea ploioasă de ieri s-a suprapus şi peste proasta organizare a celei de a doua ediţii a show-lui automobilistic 4Tuning Day, care s-a dorit a fi o revanşă a eşecului de anul trecut. Încă de la intrare, spectatorii au fost întâmpinaţi de atitudinea recalcitrantă a organizatorilor, 4tuning Bucureşti, care i-au obligat să parcheze pe un teren neamenajat, mulţi dintre ei împotmolindu-se în terenul înnoroit şi cu greu reuşind să mai iasă la liman. Nici spectatorii aliniaţi de-a lungul pistei nu s-au arătat prea mulţumiţi de organizare, posibilitatea lor de vizionare a cursei fiind limitată la doar câţiva metri, în loc ca aceasta să poată fi asigurată pe ambele părţi ale pistei. Peste toate acestea, nici vremea nu a ţinut cu organizatorii, stropii de ploaie risipindu-i pe puţinii spectatori. Gazda evenimentului a fost şi de această dată Aeroportul din Oradea, pistele amenajate aici fiind locul ideal pentru demonstraţii şi un concurs de drift. La startul pentru concursul de viteză s-au aliniat peste 100 de maşini, de asemenea, alte zeci de maşini s-au înscris la concursul de frumuseţe. Cele mai tari maşini au concurat şi la întrecerea de DB-Drag. Vizitatorii care au achitat biletul de intrare de 15 RON au avut posibilitatea să participe la extragerea pusă la cale de organizatori, premiul constând într-un Opel Manta tunat. sursa : ziarul Crisana http://www.crisana.ro/arhiva/20066/5/Eveniment/#A30713 |
ma io nu stiu ma...
hai sa inchidem topicul asta.... topicul asta era cu 4 tuning day de la bucuresti... iar noi scriem despre 4tuning day de la oradea... come on people...e doar cu cateva randuri mai jos topicul potrivit... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning