![]() |
Re: Spl Team
mai cineva nu ma sponsorizeaza sa pun si eu muzica adevarata in BMW si apropo mai dati-mi un tel de la cineva care sa imi faca un spoiler pe fata ca l-am cam spart
|
fa-l tu nea' laci!
|
Quote:
|
in db drag nu sunt albitri pentru sq mai mult in emma stiu oameni din romania care merg in germania la specializare pentru asa ceva si se vor cauta in curand si noi albitri printre care vreau sa ma inscriu si eu .....doar.......tre mers la germania mare si de stat vreo 2 saptamani pentru specializare......acuma sq a fost apreciat dupa urechile celor din db drag nu dupa reguli....dar totul trebuie progresat si acesta este un inceput!!!!
|
no sandule de nu ma faci nr. 1 te bat!:)
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre arbitri de la SQ, cred ca sunt printre cei mai buni urechisti din tara, pe langa experienta de ascultare au o baza solida teoretica. Acuma cu cursurile: Daca ma duc la un curs de piloti de formula 1 si aia imi dau diploma ca am facut curs asta inseamna ca sunt pilot de formula 1 ? Cred ca nu, dar ca sa te citez "totul trebuie progresat si acesta este un inceput!!!" ;) |
@Sandu: Arbitrarea in SQ a fost facuta de niste oameni care nu au legatura si nu au habar de industria Car-Audio...nu stiu deloc cum suna muzica intr-o masina...ei stiu doar cum trebuie sa sune muzica in general...sunt oameni de studio care se ocupa de asta de zeci de ani si care au experienta in domeniu...au fost in mod special alesi pt ca sunt total impartiali si parerile lor nu sunt de genul: muzica nu suna bine pt ca difuzorul ala e amplasat asa sau invers sau pe centru sau pe langa centru...parerile lor spun: aud bine medii, aud bine inalte, lipseste gama de frecvente etc...legat de training in germania, parerea mea e ca o ureche nu se poate forma in doua saptamani...bafta
|
Quote:
|
viperu , sfigmo va multumesc ca ne ati informat.....
|
Quote:
loganu lu ciky va fi orientat sq sau spl? inca o intrebare, STi'u cu hertzurile alea Mille, si cu Thesisu a luat locul 1, sau nu a fost in competitie? (masina lu Viperu cred) |
a luat locul 3... sper ca pana la urmatorul concurs sa o pregatesc mai bine...
|
Quote:
zimi si mie te rog cine a luat locul 1. din pacate nu am avut ocazia sa vin. sant tare curios. |
locul 1 la clasa Pro l-a luat Saxo de pe forum cu al lui Subaru Impreza GX
locul 2 la clasa Pro l-a luat fratele lui Saxo cu celalalt Subaru Impreza GX :D |
spl team viperu sfigmo ce aveti mah???? ce va turati asa????nu v-a criticat nimeni!!!intradevar cei de la studio sunt formatatzi in urechi...si intradevar in doua saptamani nu iti poti forma urechea de sq darr....darr...stiti si voi in regulile de sq conteaza tot ce e pozitionare difuzoare twetere sunetu de unde vine fatza spate etc...eu vorbeam de sq regulament nu de urechile astora nu am criticat nimic ci doar e ceva nou la db drag si sq nu????si intradevar masinile premiate sunau intradevar nu contest nimic eu vorbeam de anume albitraj acuma voi ce ati inteles in asta va las pe voi in principiu voi stiti despre ce vorbesc doar tastati si voi ca si mine orice :)apropo spl team cine esti ar fi misto sa stim cu cine discutam si noi!!!!
|
nu s-a turat nimeni sandule, daca ne turam scriam cu LITERE MARI DE TIPAR :D
iar cu pozitionarea, daca vorbim despre soundstage nu am inteles eu foarte bine ce vrei sa zici dar nu conteaza numai pozitionarea difuzoarelor ci si coerenta spectrala precum si faptul ca la orice sistem bazat pe mai multe cai apar probleme de faza care trebuiesc rezolvate. |
Quote:
|
instalatia e una, sunetul e alta iar punctele sunt cu totul si cu totul altceva...
instalatia o faci cat de bine stii sa o faci... sunetul il reglezi cat de bine auzi... iar punctele, cum da Domnu'... |
apropo aici o mica nelamurire!!!!de ce nu se poate inscrie la un db drag organizat de voi si in sq si in spl sau de ex cum sunt eu cu 2 masini ca si in 25 02 2006 nu am putut sa ma inscriu sub un nume cu doua masini ci doar unu pe mine unu pe altu dar taxa este identica 150 ron/masina degeaba nefigurand una pe numele meu ca si participant.....????....aici te rog lamureste-ma?
|
vezi dincolo unde ai postat...
|
ok nu stiam de te uiti si pe acolo....uite o adresa misto http://www.trade-romania.biz/funny/s...e-pe-maini.htm :)
|
tot de dincolo vin ca nu mai raspunsesei:
atunci altcumva sa ma formulez:: 1.daca e sub un alt nume masina puctele nu mi le pot acumula 2.taxa fiind dubla fatza de restu aici ma repet nici puncte nu pot acumula nici merit pe nume sau firma sub demo car acuma sa fim sincer si in aceste concursuri ai nevoie de participanti si cu cat mai multi cu atata mai mare si fierbinte luptele pe categorii vezi noi oradeni suntem mai dificili vrem si spl si sq cu aceasi instalatie vrem sa participam cu una sau mai multe masini pentru obtinerea unor merite daca ne incadram intre cei buni si acuma stii bine ca noi cam suntem peste tot in tara asta la orice show si putem zice ca mergem cu drag si suflet doar lasatine sa participam cu trup si suflet... |
Daca vrei sa vii cu mai multe masini poti sa faci cum au facut cei de la GZ:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=31 Crezi ca isi aduce cineva aminte cine este Eftimie Giani ? Participi cu mai multe masini din partea unei echipe si obtii rezultate cu echipa. Este adevarat ca d.p.d.v. strict dB Drag nu vei putea acumula aceste puncte insa gandeste-te cum ar fi sa vin cu 10 masini la o singura clasa, sa iau locurile 2-11 si sa obtin mai multe puncte decat cel care iese pe locul 1. Daca vrei sa participi la SQ si dB Drag vino cu Polo la SQ si cu Golful la dB Drag. Este ok sa vrei si SQ si dB Drag cu aceeasi instalatie, insa pentru asta ar trebui ca competitiile sa nu se desfasoare in acelasi timp. |
deci in februarie de ce a trebuit sa platesc 1.500.000 taxa dubla daca nu pe numele meu a concurat masinaaa??????????????????si nici in numele meu ?????????
|
Sanducule, la acel eveniment "EMMA", vorba fiind de acel nereusit PRISMA de anul trecut din martie, nu am apreciat al treilea set de difuzoare pus in dreptul scaunelor...aminteste-ti bine si intreaba-l si pe O.F. cu care am "arbitrat"...imi amintesc si eu mai departe putin, inainte de acel show, cu aproape un an inainte de discutiile pe care le aveam legate de al treilea set de difuri din usi si cele de pe panourile din spate...atunci te intrebam daca le vrei cu adevarat si tu spuneai deschis ca vrei SHOW SHOW SHOW...hai sa nu ne amintim doar de treburile care avantajeaza pe unii sau dezavantajeaza pe altii...la golf ai dorit pozitionarea tweeterelor exact ca si la polo si asta dupa acel concurs la care zici tu ca te-am depunctat...am sau nu dreptate? :D
|
Quote:
nu ai platit nici o taxa dubla... daca vroiai sa platesti taxa de inscriere pentru toti participantii nu insemna ca ai platit tu ca si concurent ci tu ca si sponsor... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai terminatorule!!!!!tu ai proiectat fetzele de usi la polo tu ai pozitionat ideiile tale erau asa ca scuza-ma..........a 2 a la mana golfu va fi special db drag car nu sq asa ca de ala mi se rupe.... |
Quote:
bine bine dar atunci daca pe alt nume de ce 1500000 si nu 750000??????asta lamureste-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu pricep!!!!!!!!!!!!!!!!!1sant prost la faza asta!!!!! |
pai daca eu vin cu 10 masini de la o firma de car audio si iau zece studenti de pe strada, cum ti se pare corect sa platesc taxa, ca persoana sau ca firma ?
;) PS: poti sa ai obraz gros sa zici ca ai "vandut" cele 10 masini la cei 10 studenti si dupa concurs sa le "cumperi" inapoi :D |
si tu de ex dintre cei 10 studenti vrei doar 9 sa iti reprezinte firma si unu individual doar ca cu masina ta cum este posibil??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????/
|
sa mor daca inteleg ce vrei sa zici... ti-am zis ca trebe sa invatz enghele benghele... :D
|
mai mai hai la noi in oradea iti pun o unguroaica pe stalp si sa vezi ce extragi limbaju din ea!!!!!!!!!!deci ce nu intelegi cand foarte caligrafic si pe intelesu tuturor am scris??????????????????????ai 10 masini care sa se prezinte la db drag care sunt doar pentru db drag si sunt ale tale personal da????? tu esti o persoana in industria muzici cum scrie acolo in regulament da???????????????deci reprezinti o firma.da?....ok pana aici e clar.....ai zece studenti care sa iti reprezinte si FIRMA si MASINILE .............da?????????????din cei 10 studenti doar 9 participa in numele firmei ..................si al 10-lea participa cu masina firmei doar pe cont propriu si in numele lui..da?????????????/pai asta al 10-lea de ce tre sa plateasca 150ron si nu 75 ron??????????????????asta vreau sa stiu ca daca eu cu a 2 a masina cu care nu pot participa pe numele meu o dau altcuiva dar nu in numele firmei ci pentru o distractie personala in NUMELE LUI de ce tre achitata suma dubla ??????????????nu reprezinta firma in aceste conditii
|
pai e la mintea cocosului de ce... pentru ca al zecelea om participa tot cu o masina a firmei...
|
pai sigur ca da !!!!!!!!!!!!!!!intr-un show de clasa mai mare unde ar fi 200 de masini care nu se cunosc intre ei acolo de ce nu se procedeaza asa ca la noi???????????????noi suntem vreo 20 de masini ne stim unu pe altu si daca deja avem 2 masini hop pe el ca asta are firma sa il taxam dublu!!!!asta e o faza care nu e frumoasa!!!!sincer merita analizat ca acea masina daca participa cu o persoana fizica anume si nu pentru imaginea firmei doar pentru dragu unuia de a participa intr-un asemenea concurs;;;si daca obtine si un premiu acela nu e meritul firmei ci meritul participantului fiind pe cont propriu nu??????ok nu se poate participa pe acelasi nume 2 masini dar unde se afiseaza de exemplu daca e firma numele nicaieri nici pe diplome nici pe acel tabel din calculatorul vostru??????????pai aici numa platesti DUBLU dar niciunde nu esti afisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACUMA TE TERORIZEZ LA MAXIM :) :) :)
|
aha, deci tu propui sa punem taxa de 150ron de sus pana jos ?
|
Esti Rau Stii Tu Ce Vreau Sa Iti Explic Dar Nu Vrei Sa Recunosti......hai Sa Iti Arunc Un Alt Exemplu ::::::acu La Bucuresti Nu Am Participat Cu Masina Mea Nici Nu A Fost De Firma Nici Demo Nimic Simpla Instalatie A Unei Persoane Care Nu Le Are Cu Frecventele....m-am Inscris Eu Iara Taxa Dubla 150 Ron ..sa Mor De Nu Cand Voi Ma Vedeti Pe Mine Ma Extra Taxati...acuma Sa Vad Ce Te Supra Contrazici Cu Cele Anterioare Balbaite Ca Nimic Concret Nu Mi-ai Spus Inca......nu Vrei Intentionat Sa Ma Intelegi............mai Am Niste Exemple Dar Sa Vad Ce Imi Raspunzi La Asta
|
o rugaminte la voi daca se poate sa vorbim aici de instalatii sq dbdrag etc si sa nu ne certam aiurea daca se poate asta ar fi rugamintea mea ...eu lipsesc o perioada de timp si cred ca certurile nu si au rostu pe topicul acesta va multumesc :)
|
Quote:
maahhh!!!!!!!!cine se cearta ????tu nu ma stii pe mine cum arat cand ma irita cineva....noi aici clarificam o situatie dar vipera asta se face ca nu ma intelege....amici nu se cearta intre ei se razboiesc diplomat....ce vrei sa vorbim de muzica?ai ceva neclaritati in domeniu?hai explica-mi atunci o situatie...cum de 2 spl 15 hertz la tine o impins 142.5 si batranu xtc al meu tot atata o bagat si era singur fara baba(pereche) langa el ?????amu suntem in dmeniu muzica...explica fenomenu |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning