![]() |
Re: E30 - Coupe white
E prins de foarte multa vreme, n-am avut cu ce sa simt gustu (masina proprie cu tractiune spate).
|
eh,acu ai ocazia :D arata-ne ce stii :D
|
Masina m-a ajung 900 eur. Momentan nu trage in paramertri, caut debitmetru sa vad daca de acolo e problema, tre sa schimb pompa de ulei (ramane fara presiune de ulei la ralanti) si vasco-cuplajul face galagie !
Dupa ce rezolv toate astea sper sa fie ok si sa vad ce poate...acum se taraie ursu, aluneca bine pe asfalt umed, suspensia stock e ok(se inclina dar e ok- are amortizoarele pe gaz). |
mai bine ai schimba motoru :D
|
OOOOOOOOOOOOOOOOoooo Aline!!! Ce surpriza frumoasa!!! Bravo frate ca in sfarsit tiai luat si tu belea pe cap :)) (masina) sa vezi cum e :)) si nu tiai luat orice :) Buna treaba!!! Ursu arata fain, mai putin masa de calcat de pe portbagaj :) (in marime naturala nu am mai vazut pana acum) si alte prostioare!
Ia zi...te apuci sa'i faci concurenta serioasa lui Filip sau doar sa il sperii putin? :) Mult succes cu el!!! Sa cresteti mari! |
sa o stapanesti cu placere!
poate nu il dau banii afara din casa sa schimbe motorul. |
Quote:
Voi reveni cu poze in curand , cu schimbarile! Mersi de aprecieri ;) |
Ai cumparat masina de la Pangarati???....k o vedeam tot timpul in fata casei de la unu din Preluca???
Oricum, arata bine...... |
Da, acolo era parcata. Si eu de mult ma uitam dupa ea dar nu credeam vreodata ca o av vinde sau voi fi eu fericitul posesor:)
|
Te-am felicitat pe mess te felicit si aici pentru urs !! Intr-o vineri poate-l vad si eu. Succes la restaurat :D
|
felicitari pt masina..ii sta bine cu alb;)
|
Quote:
|
Multumesc din nou:) Am montat interiorul in seara asta insa am preferat sa las pozele ca sa o spal ca e plina de praf:) S-au schimbat ambele scaune, banchete , consola centrala (era rupta toata), tot ce era plastic deteriorat la interior am schimbat...
Maine urmeaza fetele de portiera si panourile spate...schimbator, covorase originale, mocheta portbagaj...si mai vad ce va mai fi de luat de pe el... Si cel mai important ...am dat jos eleronu si am reglat motorul...problema de reglaj nu debitmetru, problema cu pompa de ulei a ramas in picioare... Acum masina trage ...e ok ... Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc lu Joker ca m-a ajutat in seara asta :) fara el nu terminam nici acuma...... |
6 Attachment(s)
Pozele promise, dar n-am apucat inca sa il curat....
|
hmmm...naspa....zii lu ala care te-a ajutat sa se lase de meseria asta....:))
arata super ... |
2 Attachment(s)
Am schimbat si semnalele de pe laterale ...cu unele Hella:D
|
Felicitari pentru masina !!!
Arata foarte bine acum, bine ca i-ai dat masa de picknic jos de pe portbagaj. Am sa urmaresc proiectul, sunt sigur ca v-a iesi ceva foarte frumos ! Sa o conduci sanatos fara incidente !!! |
Mersi , cu timpul...o sa iasa bine. Acum mai am de rezolvat cateva problemute pe la interior: macaraua de geam stanga, ventilatorul de incalzire la interio, fetele de portiera...si mai vad pe parcurs ce mai apare si mai pot schimba sa fie ok...
|
Bine BOGdane, arata fain interiorul si parca e alta masina fara "eleronul" acela. O sa iasa bine ... :) Ne vedem diseara la intrunire.
|
Da, deja e alta:) Ne vedem...da nu stau prea mult...am treaba
|
10 Attachment(s)
Si cateva poze de azi ...cu ursu in padure :twisted:
|
frumos8), sa ai grija de el!
ai putea sa-i dai jos ///M-urile..... |
Daca i-ai gasi si eleronul de Mtehnic I ar fi fost perfect.
|
316i: daca imi dai modelul de mtehnic I il pot copia daca te tenteaza da'mi un pm
|
e cumva ala de la preluca?
|
mijto jeepu ;)
|
:)) Curand n-o sa mai fie jeep...de asta mi-am permis sa il urc pe deal:) ca dupa n-o sa mai aiba ocazia...
|
Quote:
arata super bine masina :D sa ai grija d ea :D |
Quote:
Ms de apreciere ! O sa am foarte mare grija de ea...deja primeste tratament special:D |
Quote:
|
incepe sa arate f bine ursul.ai facut o treaba f buna pana acuma
|
Ms :) acum caut motor daca ma ajuta cineva si cam ce modificari trebuie pentru un 2,3 , 2,5 l !
Nu ma mai apuc de nimic pana nu il schimb ca deja sunt probleme mari cu el! |
Quote:
|
Quote:
Pana atunci un mic video :) https://www.youtube.com/watch?v=nvsiBD90wcI |
in principiu este plug and play motorul daca il ai complet , asta insemnand motor cutie radiatoare , instalatie electrica , calculator , cardan ......
|
foarte frumos l-ai facut dar semnele cu M arata cam nasol!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca se poate insa din ce stiu necesita cutie , cardan , diferential is mai multe chestii de modificat la el , suporti motor si apoi e si mai scump...
Nu stiu inca ce va fi , nu sunt hotarat la nimic dar sunt sigur ca voi aleage cea mai buna varianta si sper sa gasesc un motor in mintile lui! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning