![]() |
Re: un gratar in vacantza de pasti?
Quote:
pofta buna la totzi care o sa va duceti la gratar |
O am pe bunica-mea in spital si alerg toata ziua de colo colo dupa ce e nevoie. E ceva nasol si nu stiu cand scap de belele..., dar de gratare chiar nu cred ca e cazul sa vorbesc in clipa de fata.
|
Dak E Sa Mergem Vreodata La Un Gratarel Mai Multi Asa E Misto Rau Pe Cheia Stiu Eu O Gramada De Locuri Bune +k Drumu E Ffff Bun Pana Aklo
|
Ce ziceti de a doua zi de Paste, mergem cu totii la padure?
Un gratar .. o iarba verde ? |
Perfect a doua zi de Paste
E foarte bine |
Zic, daca nu vom sta de gratar,macar sa mergem mai multi..... la iarba verde..... jucam o minge,ascultam muzica, bem ceva..
|
eu nu pot a doua zii de pasti :cry: :cry:
|
Eu nu cred ca pot deloc :((
|
tng...aseara din kti erati n-ati discutat??...sunt bine sa ieshim naibii din PL inspre iarba verde....dar...knd!merge si a 2-a zi dupa pasti!kred!yo 1 nu promit nik, dar in principiu kred k o sa pot sa alerg sa vin cu voi:))
|
Re: La un gratar in a 2-a zi de Paste (24 apr)
Consider eu ca ar fi cel mai bine atunci, pe 24 apr - a doua zi de Paste
Am fost azi la padure, si a fost destul de aglomerat(paulesti si bucov), va dati seama ce va fi atunci :D Haideti sa ne adunam cu totii .... nu neaparat sa facem gratar... bine, face cine vrea, dar macar sa stam sa jucam ceva, sa ascultam muzica,vorbim :D .... sa fim multi :D Va rog ... nu gasiti scuze |
Prezent ....:)
|
prezent dak sunt in oras
|
24 aprilie ziua lu tata da hai k vin da l draq:D
|
si la mine ziua lu tatae!o sa incerc sa scap!fight cu babacii dar incerc!tng nu gasim scuze:))
|
MANSON daca intra taica-tu pe forum te-ai nenorocit :D
|
nu intra NU ARE EL TREABA CU CALCU MEU SI CU CAMERA MEA!!!!
in princioiu vin.... |
Eu nu vin. Sau poate vin, dar seara asa... sa vedem; mai e pana atunci si nu stiu cum o sa fac.
As vrea sa vin insa nu sunt sigur daca pot veni! Bafta! |
ramane de vazut don`ule!poate scapa fiekre de tb!da doamne!sa fim mai multi!singura pb este in felul urmator:nu prea s-au anuntzat lumea cu masini!merem cu autobuzu`?...nu vreau sa intelegeti gresit!...dar sa shtim ce facem!la bucov se poate ajunge si cu autobuzu, din kte shtiu yo!sau poate ne mai int asha..la o plimbarik pe la sala...si mai discutam!:))
|
yo vin sigur!!!!! da haideti sa merem la CHEIA mai de dimineatza k e super acolo!!!! ceau mai vb
|
yo zic k nu se stie dak avem cu ce sa merem pana la bucov...si vine nebunu si zice..."hai la CHEIA k e super"!ma scuzi, nu vreau sa intelegi k ma iau de tine!dar hai intai sa vdm dak avem cu ce sa mergem mai multi ...si kre suntem aceia kre merem, si dupa aia stabilim unde merem!zic yo!dak aveti alta parere...get on with it:)
|
Bha Manca Am Alta Idee!!!!!!!dak Vreti Sa Stam La Un Suc Ceva Un Mic Putem Sa Ne Strangem La Mine In Curte K Am Loc Hoho Cat Vrei!
|
bha la cheia pot sa rezolv eu de cazare o noapte ;) dar trebuie sa facem curat cadn plecam ;) fara money :mrgreen:
|
Quote:
e bine dk rezolvi dar macar sa vfim mai multi nu 10 15 persoane k eu vin dak e timpul mishto si dak sunt in oras bft all |
pai tu cati vrei sa fii mha ?? pai cam 15 locuri sunt la vila aia ;) dar nu pot acum de paste :( mai incolo
|
Mey ,eu zic ceva, voi ma suciti si ziceti altceva. Nu ganditi deloc sa mor eu.
Abea daca ne putem mobiliza ceva mai multi pe aici pe langa Ploiesti la un gratar la iarba verde .... si voi veniti si visati aici in scris ca sa mergem la Cheia,ca sa dormim peste noapte la nush ce vila ...... Nu mai veniti cu idei d`astea gandite aseara in somn :evil: |
Quote:
gandite in somn de NESOMN |
eu zic sa merem la X_Cite aksa k e loc destul pt noi facem un mic muzica de toate ii dam afara masinile si bagam una tare sa avem muzica sa asc si e si aproape
|
da mha e bine cum zice nesomn ;) dupa paste mergem la xcite :mrgreen: daca vrea bineinteles
|
bha terminati cu off-topicul ;) ne-a fost atrasa atentia
|
poate ne mai int pe la sala si vb ...k pe aici ies altele...pe bune
|
bha ce drq mha frate??...o lasam balta?...nimeni nu mai zice nik...nu se shtie cine merge ..pm ce drq facem?..come on guyz...!!!ramane la X-cite aksa??...sau merem la un bucov??...ziceti si voi drq ceva...pm..mai ieftin si mai accesibil:))
|
Quote:
cred k ai dreptate ori mergem inainte de paste ori ..k pe urma nu prea o sa mearga nimeni ba k e obosit ba k ii e somn ba ca nu stiu ce... |
PAREREA MEA E K O SA FIM CATIVA (PANA IN 10) SI DAK E ASA MAREM LUNI LA MINE SI PUNEM BANI SI FACEM UN GRATAREL OK??? bye
|
Eu zic ca la X-Cite e ok, fiindca daca ar fii sa mergem la iarba verde... cred ca tot romanul o sa mearga atunci si nu gasesti loc nici de gratar nici de intins o masa si nici de parcare...
Eu presupun ca vin, dar nu promit... |
ar fi o chestie la X-cite!i`m ok with it!graterelu sa fie frate!si bericioaika, si muzichia!4 real!come on ...i`m with it:)) to X-cite`s house:)))
|
Vad ca nu prea vreti sa parasiti orasu ....
Eu ziceam ca daca vremea e frumoasa sa mergem pe undeva .... bucov,paulesti...padurile astea din apropierea orasului .. |
pai daca e frumos mergem la x_cite ;) la padure iti dai seama ce o sa fie ca se duce tot romanul :mrgreen:
|
nu e vorba mha de aglomeratie!nu asta a fost problema!e vorba de transport!de aceea TNG. este mai bine sa ne intalnim sa vorbim pentru k aici nu se stabileshte nimic k`lumea!!yo 1 n`am zis nu la o iesire la bucov sau paulesti!dar avem cu ce sa merem?
voi nu vreti sa ne int sa vorbim...deci ...na!concluzia o trageti voi! |
Ba nene, daca merg eu, si daca puneti niste zeama... ca doar na..., eu sunt dispus sa fuck doua drumuri; think about that...; dar asta doar in cazul in care merg... ceea ce nu pot sa va spun acum... :(
|
aia e chestia!yo ma duc la sala cu ink cativa in seara asta!intre 18 si 19 ne intalnim!kre mai vrea sa vina!discutam si asta dak e!k pe forum aici nu se stabileshte nik
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning