![]() |
Re: "Ursul meu"...by Shoby
felicitari sobo,a iesit super ursu,sa-l stapanesti sanatos.....sa-l scoti cat mai repede pe strada :D.....si asa o sa fie-noi vom fi mereu alaturi de tine si tu alaturi de noi!-fortzzzaa SHADOWS
|
1 Attachment(s)
in sfrasit aksa...mai multe poze knd va veni provenzano aksa....poate mi`le va posta si mie aici...respect la toti....si sa ne vedem p strazi....PS...milule...nervi de otel....si rabdare si tutun...sa vina aksa...mai rpd....si "matza" ta...pt k vreau o sedinta foto sexy
|
Quote:
|
Quote:
|
ce frumos se vedea ursu cand plecaram de acolo:X...dar ii trebuie neaparat folie..din spate pareai un copil in masina:))
|
10 Attachment(s)
si acum The Pictures with the Turbo xi Bear.......the first wash:)P
|
Frumos Panda asta micu :) dar pacat de posteriorul lui...ala nu e posterior de urs...parerea mea. Succes!!!
|
ms proventzano pt poze...ai cu ce....tare rau si scula si boss`ul...morpheusmaster..asa este...chiar nu este bara d urs...dar....eu zic...k este cat de cat...buna ....are lipici...kitch`ul asta...:P
|
daca si asta mai e kitch........hai fratioare... e o masina superba si stiu cate eforturi ai facut sa o cumperi. bafta
|
|
E superba masina, nu a zis nimeni k e kitchy stuff! Sa'ti traiasca!
|
Quote:
Felicitari pentru idei, si felicitari celui care ti-a facut masina asa, se vede ca se pricepe omu`... |
Quote:
|
Foarte tare a iesit ursul....si culoarea ...si kitul exterior..si motorul....o bijuterie:D
|
shobi superb a iesit ursache,da extraordinar pe strada,se vede ca e o masina facuta cu suflet si gust...felicitari!
|
se cam intoarce lumea dupa Urs :))))
|
ms pt aprecieri...ms adi viteza....dar...meritul este a lui provenzano....el "ma imbarligat" sa o cumpar....si tot el...o face frumoasa prin felul lui de a o poza.....in rest....timpul...banii...si nervi sunt ai mei...:)):))....
|
Quote:
hai forta cu kitul ala nou de ambreaj, ca e Moarte cu ursul ala.... 1 urs turbo din rm valcea. |
3 Attachment(s)
............no comment...................
|
Quote:
|
da , ca bine zici....un dracusor mai mic:P
|
gata cu discul.....urmeaza in ce`l mai scurt timp suspensia....apoi ce se mai poate...dupa sarbatori...
|
mda...asta da .URS.
Respectele mele si bafta in continuare. |
Quote:
|
ms baieti..
|
foarte frumoasa masina ta. nu am vazut-o decat in poze.as vrea sa o vad si live.se poate?
|
[QUOTE=toto.riina;2865424]foarte frumoasa masina ta. nu am vazut-o decat in poze.as vrea sa o vad si live.se poate?
cred k o sti si din "realitate"....sa sa "vb" knd vi de la "brasov" |
[QUOTE=luci4n_vl;2865695]
Quote:
|
[QUOTE=toto.riina;2866078][QUOTE=luci4n_vl;2865695]
nu am de unde sa o stiu.eu nu am mai fost prin valcea de cateva luni. asa ziceam si eu:P... |
am achizitionat si ceasurie de bord...aveam unele de e30 in 4 pistoane kre o luau razna..akm am exact ce imi trebuie.....si inca lucrez la el.....urmeaza suspensiea si cutia de transfer....
|
cand il scoti pe afara? vrea pisica mea sa se dea cu el.....( in frane.. )
|
Quote:
|
nu`mi convine...:))) iesi diseara pe undeva la o samantza, suc ceva ?
|
Quote:
|
luatzima si pe mine de acasa daca iesiti pe undeva...ca zici ca sunt daniel sihastru in casa:)))))
|
frumos "urs".......eu inca nu am condus o masina cu mai mult de 140 caluti... :( vine vremea....
da add la pop_cipi daca vrei...sa mai tinem legatura |
sincer pana la "urs" si eu am mers numai cu masini..."calme"...max 143 cai....asta deja ma sperie..:)):))....
|
lasa ca ai imblanzit deja ursu panda din parcare....multa bafta la legale.
|
asa zic si eu,....dar uneori chiar ma sperie....vb serios....
|
eu vad cum e cu 4 x 4 asa ca Bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning