![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
am fost ..efectiv cu nervii la pamant mai ales ca sotia mea a fost lovita si poate da ar fi trebuit sa fac mai mult decat sa ma enervez atunci....
|
Quote:
|
Maine depun contestatia si o sa apara un super scandal vineri in Jurnalul National! Am spus ca merg pana capat asa o sa fac ! cat timp nu este vina mea sau a noastra Eu unul nu mai am de gand sa inghid vreodata de la absolut nimeni Abuzuri Constrangeri sau sa las Capul JOS!
|
"Eu unul nu mai am de gand sa inghid vreodata de la absolut nimeni Abuzuri Constrangeri sau sa las Capul JOS!"
ASTA e atitudinea corecta! ar trebui sa scrii fraza asta si in ziar pt ca de asta romania e o tzara de ***, pt ca oamenii o sug de sus in jos fara sa comenteze. Mult succes si tine-ne la curent. Maine iau JN, sper sa gasesc articolul. |
Quote:
decii .. dai in judecata katalin , nu ai ce pierde |
Da ... suna la MEDIA ... nu te lasa ... nu lasa hotii sa te fure din cauza unui orezar cu influentZa ... Suna la mai multe surse media si vezi cine te asculta ... ia-tZi martorii cu tine ... exista camera de filmat din piata victoriei ... daca reusesti sa faci rost de imaginile de acolo ... sigur a fost filmat accidentul !!!!
bafta ... shi fa SCANDAL ... nu te lasa!!!! |
mai ales ca motocu sau cum draq il cheama... este anchetat pentru musamalizarea cazului motociclistului de acum 1 an ... o sa fie foarte bine pentru el ...
|
Te sustinem!
Cazurile astea stupide imi fac sangele sa fiarba in vene! Se justifica toate acele glume cu politai cretini. Nu renunta! Omoara-i! Ar fi cazul sa-i puna cu botul pe labe cineva, si poate o persoana hotarata + ajutorul presei va scoate adevarul la iveala, pana la urma.
PS: Mai avem mult pana sa ajungem la standardele din vest in materie de sticleti. Pana si UE spune ca justitia si coruptia sunt problemele noastre principale. |
Imagineaza-ti de distractie ar fi fost daca tu ai fi fost un politist cu masina personala. |
io am scris ceva la semnaturile alea pt motociclistul lovit de politist. poate nu ar fi atat de grav,daca ar fi un amarat de specimen, imbrcat in albastru, dar problema e ca e plin de ei. daca nu ne ajuta, macar sa nu ne bage mai tare in cacat. asa am ajuns, sa ne vanda pentru niste muisti de chinezi? in cazul asta (desi am mai luat banuri pe altundeva, pt rasism,cica), bosquito, catelul ala care l-a omorat pe japonezu ala e cel mai destept animal din romania. faceti ca el, luati atitudine, nu asteptati sa ne-o traga toti ratatii cu 4 clase pe la spate...!!!
|
nu-mi vine sa cred. trec pe acolo in fiecare zi. el avea prioritate spre aviatorilor iar chinezu avea un mare CEDEAZA TRECEREA. mai e uneori intermitentul de la pietoni si doar asa treb sa mai opresti. dar nu are nici o leg asta cu prioritatea care trebuia sa o acorde spalacitul ala cu ochi de coropishnitza. am vazut pozele si reiese clar k a fost lovit si nu k a lovit pe cineva. frate, stau si ma gandesc k tu ai avut ghinionul sa fi victima sistemului comunist din politia romana. toata lumea stie k gaborii iau spaga, toata lumea stie k sunt corupti si nimeni nu intervine. gaborul ala ar merita sa faca puscarie pt asta. mama, imi vine sa le smulg ochii din orbite la astia care vin in tzara noatra si ne lucreaza pe noi romanii. e greu zic eu dar nu imposibil sa iesi victorios. ti-a luat si permisul... mama, eu cred k il impuscam in cap de nervi at. pe moment. frate, iti dorec multa bafta, sa-ti recuperzi masina cum era inainte de accident, carnetul si multa sanatate sotiei ! e impresionant.. multa bafta si tine-ne la curent
|
In cel mai bun caz il poti infunda pe militian si sa obtii despagubiri de la statul roman; dar chinezoiu nu va pati nimic, ca asa-s regulile jocului si mai bine sacrifica un parlit de militian decat unu' cu imunitate diplomatica. Bafta !!!
Vreau sa iasa scandal mare, sa se-auda si in capatul meu de tzara (unde ma lovit o tanti in parcare, a disparut, am gasit-o a doua zi, politie, chestii si ...stupoare... tatal fetei era mare scula la militie. Deci lovitura clara la mine in aripa dreapta spate, fuga de la locul accidentului; iar eu care tocmai bagam cheia sa descui masina am iesit vinovat dupa 3 ore de intrebari stupide la politie ca ultimu' infractor). |
deci ... atunci tzara asta chair ca ii de *** ... sau mao bine zis doar sistemu` ... in care se afla niste oameni cu nasu` foarte pe sus si care fac orice ...
dak e sa fie scandal .. sa fie unu mare ... tare as vrea ca orezu` sa fie cumva tras la raspundere .. desi nu prea vad asta sa se intample ... oricum .. bafta in continuare ... si numta sanatate sotziei tale PS .. cand apare asta in JN .. articolu` .. ca neaparat vreau sa-l vad |
Foarte urat ce s-a intamplat. I se poate intampla oricaruia dintre noi. Nu o lasa balta, fa scandal, ca e dreptul tau sa depui contestatii si sa iti iei avocatul cu tine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa parerea mea nu are ce sa faca, sunt prea puternici aia ca sa fie doborati la pamant. Si nu cred ca a avut vro poza exact cand s-a intamplat accidentul.
Iar daca nu o sa castigi o sa cazi rau de tot ! Sansele de a castiga sunt mari dar dovezi putine. Oricum faci cu vrei . Bafta ! |
Va multumesc la toti pt sprijinul moral ! Va tin la curent cu ce se va inampla! deocamdata articolul din JN s a amanat pana la inceputul sapt viitoare pt lucrurile au luat on intorsatura brusca (cu ajutorul unui prieten - toate actele si declaratia mea au ajuns la seful depratamentului de control al ministerului de interne care a declansat deja de astazi dimineata o ancheta la sectia cu pricina si a modului in care a fost facut PV si a numeroaselor vici de procedura) sambata se incheie ancheta si o sa va tin la curent ce si cum se va inampla! Promit ca indiferent de ce va urma voi fi aici pe 4 tuning si o sa va ajut neconditionat pe toti cei care o sa aveti vreodata probleme de acest fel si nu numai! multumesc la toata lumea inca o data si sa vedem ce va urma......
|
daca nu iese nimic ... si scoti articolul...
vreau o copie ;) succes ;) |
succes cataline... spargei la buci shi te ajutam shi noi
|
ieo zic sa ne strangem multi in fata la sectia cu pricina sau mai bine la udriste, ambasada chinei facem taraboi mare, totusi civilizat sa nu avem noi de pierdut, apare si presa deci garantat cazul va fi mediatizat, pana la urma rotile tot se vor pune in miscare. multi dintre noi am avut probleme cu politia care incalca procedurile si tot noi iesim vinovati, romania tara tuturor posibilitatilor...de tot caktul
|
katalin .. felicitari .. si success in ceea ce vrei sa faci .. cred k ... vei avea success ;) ... sincer ... si daca se ajunge la tribunal .. am intrebat p cineva .. politzaiu ala o suge ra ude tot .. o suge cu tot cu shireturi k nu a respectat procedura si daca faci si contra-expertiza cu ce`i acolo cu tot ... te`ai scos ;) ... cat despre ***** k sa zic asa .. nu prea ai ce sa`i faci ptr k beneficiaza de imunitate ...
|
are imunitate intradevar, da nu ii mai presus de lege. Si el poate fi trimis in judecata
|
dar acum puneti-va problema si asha: daca din nefericire venea ******* cu viteza mult mai mare si se lasa cu victime, politistul tot asha ar fi reactionat? sa se musamalizeze ca in cazul lui teo peter?!? tara noastra a devenit o adevarata groapa de gunoi si toti cainii ne dau tarcoale, nu mai zic ca avem sobolani la greu...
|
Quote:
|
Va rog sa va controlati totusi limbajul!
|
Oricum, daca totusi te-ai hotarat sa nu lasi lucrurile asa, trebuie actionat cat mai repede; timpul trece, urmele se sterg...
|
he's workin' on it ;)
|
ma eram in italia si aceeasi faza a intrat unu cu un CD intr'altu cu un fiat Tipo au stat akolo 2 ore si pana la urma i sa facut dreptate da nu la lasat pe ala sa plece pana nu recunoaste si nici makr carabinierii nu au comentat
knd o sa se ajunga asha si in romania o sa aiba bunicmiu NOS pe carutza |
cred....oricum astazi iese dupa ora 16 raportul celor de la corpul de control din min de interne sunt f curios concluzia la care au ajuns.....cum aflu va anunt!
|
sa ne mai tii la curent ... cum decurge .... ancheta ...
|
ce sa mai....asta e clar. romania=***, justitia si gaborii=***. eu efectiv nu mai stiu ce sa zic. parca politia si justitia in rahatu asta de tara is degeaba sau sunt doar de ochii UE. mah ce nenorocitii...ardei-ar focu sa-i arda!
|
kataline...au trecut 3 zile ... nicio veste ?
|
fara cuvinte....nu stiu sincer ce se petrece acel raport al corpului de control al min de interne este se pare gata de luni...dar pana astazi ...nimeni nu isi asuma raspunderea sa mi si spuna care a fost concluzia si nu pricep de ce?
|
da pe ei in tribunal bagas-ar drequ in capul lor de militzieni f****i!!!!Dar orice ai face, tot ei o sa iasa cu fatza curata!!!Dar oricum mult succesc si anunnta-ne si pe noi daca ai rezolvat ceva!!!!
|
Quote:
Dar presa a luat atitudine??? Caci altfel cei de la minister vor tergiversa totul pina cind te vei plictisi. |
cataline...pune-te pe articol...
vad ca o tzin in asa fel incat sa renunti... da-i in mamele lor... |
Quote:
|
Mda, toata strategia ar trebui sa se concentreze pe 2 puncte in cazul in care-l dai pe militian in judecata :
1) Treaba cu prioritatea e destul de clara. Dupa felul in care sunt lovite masinile este usor de calculat dinamica miscarii lor din momentul imediat premergator accidentului. Intrucat tu ai prioritate si tot tu esti lovit in lateral iar el in fata, concluzia este destul de logica. Singura chestie care poate sa conteste treaba asta este inversarea masinilor intre ele pe sosea (adica sa pretinda militianu ca tu veneai pe drumul pe care de fapt venea el si viceversa) 2) Desi nu stiu exact ce apare pe acel bon care iese din aparatul ce testeaza alcolemia, logic ar fi ca, pentru evitarea interpretarilor ulterioare, pe el sa apara ora si ziua testului iar acestea sa nu poata fi modificate in aparat de catre militian. In cazul asta, accidentul se intampla la ora X care se trece si pe procesul ala verbal, acelasi proces in care scrie nenea militianu ca orezaru nu a consumat spirt. Deoarece daca il dai in judecata el tre sa dovedeasca ca ce a scris acolo e corect, tre sa prezinte testu ala. Daca aparatul scoate ora si data pe bon (si asupra lor nu se poate interveni), inseamna ca el nu are cum sa dovedeasca ca a efectuat testul (singura lui sansa ar fi sa vina cu un test fabricat ulterior in care a suflat unu oarecare nebaut desigur dar pe care ora testului ar fi ulterioara celei de pe procesul verbal ( ea ar trebui sa fie anterioara intrucat intai sufla ala si dupa aia scrie ala procesu verbal cu concluzia testului ). Acum vin si cele 2 intrebari ale mele : 1) A scris ala pe proces ora si locatia asa cum s-au intamplat in realitate (fara sa inverseze masinile pe sosea) ? 2) Stie cineva daca pe bonul dat de aparatul ala apare ora si ziua si daca se poate interveni asupra lor de catre utilizatorul aparatului (adica militianus neandertalus ) ? Bafta mai departe ! |
asta este dulcea si frumoasa noastra romanie omule daca esti corect si mic o iei in brate dar nu te lasa incearca si tu cu presa si alte modalitati massmedia de a te face auzit ca astia sunt nesimtiti nu le pasa de nimic
oricum multa bafta de acu inainte ca la noi iti trebuie doar noroc in combinatiile astea daca nu ai bani daca ai nu mai ai nevoie de noroc ca banul rezolva |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning