Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Alfa Romeo (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo.html)
-   -   My SXY alfa 156 (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo/153237-my-sxy-alfa-156-a.html)

ss_seby 03-01-10 22:08

Re: My SXY alfa 156

uu stai acuma nu mai spune ca ma trec fiori :) chiar vreau sa imi cumpar una , dar vreau sa o iau imatriculata in ro ...si sa vad si ce bani am ... iar daca ii iese lu tata o afacere care vrea sa incerce acuma imi iau din alta tara , ca deh atunci o sa fie $$$ si imi permit :D

Cucotzu' 03-01-10 22:10

mai...daca e asa...ii urez la tatal tau multa bafta!!!:lol:

ss_seby 03-01-10 22:11

multumesc din partea lui :) eu pana atunci trebuie sa iau carnetu :)) fix peste o luna fac 18 ani adik peste o luna si 1 ora ca fac pe 4 feb , si maine ma apuc de scoala , si nu prea am invatat foarte mult....

Cucotzu' 03-01-10 22:16

mai ar trebui sa te pui cu burta pe carte putin...si nu ma refer la propriu:-P...si multa bafta si tie...iti vb din proprie experienta! eu am dat de 3 ori pt permis...si tot asa ma duceam la examen ziceai ca eu sunt expert...cand se strigau cei ce treceau eu...pauza!...asa ca baga mare!:D

ss_seby 03-01-10 22:18

:)) mersi mult , o sa ma apuc serios sa invat , am mai invatat pana acuma dar o sa invat si mai bine mai ales ca acuma incep si scoala , si nu prea le am cu tainele condusului :) , vreau sa iau din prima :) fie si cu 22 doar sa iau eu :X caci mai am un prieten care a dat acum 1 luna si a picat cu 21 si a ras toata lumea de el...si nu vreau sa patesc acelasi lucru sau daca pic sa pic cu 18-19 :)

Calin_CGM 03-01-10 23:07

tare,tare masina asta..am vazuto live de cateva ori...interioru ala ma omoara..bafta cu ea!

ME.Beast 04-01-10 14:29

Quote:

Originally Posted by romi (Post 2943160)
la 16 ani nare cum sa itzi placa alfele la 16 ani iti plac bmw-urile

nu stiu cine esti care ti-e treaba'
dar te-asigur ca-mi plac oltciturile si Lanciile, deci, cut the crap
mai bine spune ca ai vrut sa mai faci inca un post umil acolo, doh.
get a life!

romi 04-01-10 14:45

mai baietas,cand eu am avut masina si aici nu ma refer la olcit care doar prin faptu ca are 4 roti si un volan o poti numi masina,tu stateai sub pat in picioare iar la faza cu posturile nu ma pasioneaza sa imi adun asa ceva,asa ca las-o balta
si scuze Cucotzu' pt devierea de la topic
apropo faina masinutza ta,niste faruri de gta ar mai trebui

ME.Beast 04-01-10 20:17

Quote:

Originally Posted by romi (Post 2945222)
mai baietas,cand eu am avut masina si aici nu ma refer la olcit care doar prin faptu ca are 4 roti si un volan o poti numi masina,tu stateai sub pat in picioare iar la faza cu posturile nu ma pasioneaza sa imi adun asa ceva,asa ca las-o balta
si scuze Cucotzu' pt devierea de la topic
apropo faina masinutza ta,niste faruri de gta ar mai trebui

"mai baietas" care e faza cu oltcitul ? ca daca are 4 roti si un volan nu o poti numii masina?
vai fir-as'al dracu sa fiu, oltcitul a ajuns caruta.
"bai baietas" vezi cum ma mai jignesti, fie si cea mai mica jignire, se poate sanctiona si nu numai pe mine ci pe toti care au un oltcit.
iti aduc oltcit de-ti da 3 cartiere diferenta, doar are 4 roti si un volan ;)

ss_seby 04-01-10 20:21

mai baieti va rog nu va mai certati :) daca doriti puteti sa faceti un thread special unde sa va certati si sa va rezolvati treburile:) nu pe topicul lui Cocotzu` :) Multumesc de intelegere!

hoho 17-01-10 23:11

super tare alfa ta ma int si pe mine cu ce ai facut stopurile spate

Cucotzu' 18-01-10 01:10

stopurile...le-am dat jos de pe masina cu un prieten...le-am curatat bine, dupa care le-am matuit cu un smirghel fin apoi au fost aplicate doua straturi de vopsea...si doua straturi de lac...
apoi montate pe masina...toata treaba a durat vreo 2 ore...

b01uxd 21-01-10 23:18

am citit 4 pagini si n-am prea observat tuningul...masina e frumoasa intradevar ...doar e o alfa, dar nu vad nici o modificare....aaa si inca ceva n-am prea inteles comentariu lu romi la faza cu oltcitu, sa-mi explice cineva

Cucotzu' 21-01-10 23:22

dar nu am spus nimic de tuning din cate imi aduc aminte...poate ma insel...
am "adus" cateva imbunatatiri estetice...si atat
ca sunt bune...ori rele...asta e...gusturile difera...

b01uxd 21-01-10 23:25

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 3001744)
dar nu am spus nimic de tuning din cate imi aduc aminte...poate ma insel...
am "adus" cateva imbunatatiri estetice...si atat
ca sunt bune...ori rele...asta e...gusturile difera...

nu nu ....imbunatatirile sunt ok...stopurile alea parca nus chiar perfecte da eu nu comentez ca pe 147'le care lam avut le facusem si eu negre....ma refeream ca la masina ta as vedea niste jante pe 18 si spoilerele de gta:D....

Cucotzu' 21-01-10 23:26

mda...
nu zic ca nu ar merge...dar stii cum e...fiecare dupa posibilitati;)
toate la timpul lor...in schimb...jante de 18" nu o sa ii pun...ma scutura si asa cu astea pe 17"...imi e de ajuns:-P

ss_seby 22-01-10 19:07

ehee cocotule ma mir ca ai mai postat si tu ceva pe acilea ;;) da ar merge jantele acelea de GTA pe masina cred ca stii care sunt...:>

Cucotzu' 25-01-10 01:11

maine o sa am foliiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :twisted::D:D:D

ss_seby 25-01-10 17:55

sa pui pozeeeeeeee!!!!!!!!!! ;;)

Stanley 25-01-10 23:49

o sa fie foarte dubioasa acuma cu folii... asteptam pozele:D

Cucotzu' 25-01-10 23:50

o sa va ia SXY prin invaluire acuma!!!
6 vine SXY BLACK!!!:D

Stanley 25-01-10 23:53

gata... acum esti camuflat noaptea.. nu vei mai fii asa usor de gasit:)))))

cosmin_mano 26-01-10 00:12

Salut,frumoasa masina.Am si eu o intrebare,cum se comporta cu arcurile sport?ai doar arcuri sau si amortizoare sport?Ma bate un gand sa-mi iau si eu niste arcuri sport ( -40 ) si am auzit multe pareri cum ca amortizoarele stock nu prea se impaca bine cu arcuri sport.

Cucotzu' 27-01-10 02:16

mai...intradevar, amortizoarele stock nu se prea impaca cu arcurile sport...dar in cazul meu... am amortizoare bune...si nu am avut probleme pana acum...
arcurile pe care le-am montat eu de la KW de -40 sunt mai rigide...scutura destul de tare...in oras poate fii destul de suparatoare chestia asta, mai ales in arad unde avem drumurile praf...dar pe mine nu ma deranjeaza :twisted:
in schimb la drum lung...nici nu se compara cum se aseaza pe drum!!!...eu unul as recomanda pe cat posibil un kit complet de suspensie...dar din lipsa de fonduri...:sad:...merg si arcurile!:-P

vladigrec 27-01-10 11:05

asteptam poze !!!

cosmin_mano 27-01-10 12:28

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 3019415)
mai...intradevar, amortizoarele stock nu se prea impaca cu arcurile sport...dar in cazul meu... am amortizoare bune...si nu am avut probleme pana acum...
arcurile pe care le-am montat eu de la KW de -40 sunt mai rigide...scutura destul de tare...in oras poate fii destul de suparatoare chestia asta, mai ales in arad unde avem drumurile praf...dar pe mine nu ma deranjeaza :twisted:
in schimb la drum lung...nici nu se compara cum se aseaza pe drum!!!...eu unul as recomanda pe cat posibil un kit complet de suspensie...dar din lipsa de fonduri...:sad:...merg si arcurile!:-P

mersi frumos de raspuns

Raulyto 29-01-10 11:29

2 Attachment(s)
Uite niste mici detalii..sper sa nu fie cu suparare ca am lucrat pe poze!

Cucotzu' 29-01-10 12:00

nu este absolut nici o suparare...oricum...nu cred ca o sa ii mai fac jantele negre...dar oricum...ms frumos pt poze;)...chiar imi place cum arata!!!!!

vladigrec 29-01-10 19:33

nu ai de gand sa pui pozele :D

ZaNe94 18-02-10 14:09

frumoasa masina, da tare neagra mai e ;))

intotdeauna am avut curiozitatea ca daca in toiul notii prinzi 160 (sau o viteza mare tare), si stingi din mers farurile si opresti motoru si o lasi la mearga tare si treci pe langa politie daca e intr-o zona mai rau nu foarte iluminata isi mai da seama ce era? te vede?

Cucotzu' 18-02-10 18:44

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3099126)
intotdeauna am avut curiozitatea ca daca in toiul notii prinzi 160 (sau o viteza mare tare), si stingi din mers farurile si opresti motoru si o lasi la mearga tare si treci pe langa politie daca e intr-o zona mai rau nu foarte iluminata isi mai da seama ce era? te vede?

sincer...chiar nu ii vad rostul la intrebarea asta...:lol: eu unu nu as face asa ceva...tin la viata mea!:-P

GyGy 07-03-10 11:03

Frumoasa masina .... app o aranjeaza mult geamurile

The MIG 15-03-10 18:01

foarte frumoasa masina!felicitari....

Cucotzu' 19-03-10 17:18

8 Attachment(s)
i'm back! :D astazi am reusit si eu sa mai fac ceva poze...dupa cum am mai zis nu am talent de fotograf asa ca...va multumiti cu ce primiti:lol::lol::-P
din pacate pe aici se lucreaza la canalizare si e un chin sa iti tii masina curata...asa ca...scuzati praful:-P
dupa 2 ani de stransa amicitie intre masina si JE am reusit si eu sa ii pun un set de folii pe geamuri...rezultatul se vede!:D

razvan_shadow619 26-03-10 16:21

faina masina...sexy si rea
multi km fara incidente

Calin_CGM 31-03-10 00:15

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 3200762)
i'm back! :D astazi am reusit si eu sa mai fac ceva poze...dupa cum am mai zis nu am talent de fotograf asa ca...va multumiti cu ce primiti:lol::lol::-P
din pacate pe aici se lucreaza la canalizare si e un chin sa iti tii masina curata...asa ca...scuzati praful:-P
dupa 2 ani de stransa amicitie intre masina si JE am reusit si eu sa ii pun un set de folii pe geamuri...rezultatul se vede!:D

frumos,frumos...afuma-i unpik si semnalele din aripi..
p.s..E omologata folia??:lol:

Cucotzu' 31-03-10 00:28

1 Attachment(s)
nu vreau sa fac reclama la alte forumuri dar alta poza nu am care sa certifice...dar abtibildul ala mic :D iti raspunde la intrebare???:-P:lol::lol:

Cucotzu' 31-03-10 00:32

ieri...dupa o asteptare de aproape un an(adica acum un an mi-am luat o toba "sport" dar nu am avut timp...sau chef sa o pun pe masina)...mi-am schimbat toba finala...e o simpla toba din inox...no name :-P s-a schimbat putin sunetul (nu prea mult) si putin aspectul...trebuie sa ii fac poze...acum e prea jegoasa :oops: si nu mi-am permis...

Cucotzu' 19-05-10 13:07

7 Attachment(s)
hello hello!!! :D dupa o lunga perioada de repaus...am revenit cu forte noi...nu am mai schimbat nimic la alfetta mea...in afara unos urme de "neatentie la volan"(si nu din partea mea :sad: )...
o sa pun cateva poze mai noi facute pe circuit...unde am mai eliberat din tensiunea acumulata in traficul aglomerat de la noi din oras :-P;)
de asemenea se poate vedea putin si toba noua montata cu ceva timp inainte:-P

ss_seby 19-05-10 19:01

Ooo ce bine ii sta pe circuit Cocotzule :> , hai ca ai masina frumoasa si bomboana pe coliva e toba aceea . Da toba se aude in vreun fel ? mai sportiv asa ca daca masina ta este diesel presupun ca nu se aude ca un benzinar:-?

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning