![]() |
Re: Renault 5 TS
Quote:
imi place cum suna tuningul tau... cu calibra si bmw... mi-ar placea si mie sa fac asa ceva... uite iti arat si idolul meu de renault in viatza... poate o sa te apropii si tu de el... si acum pe bune... cand ai descris mai sus ce vrei sa ii faci, ghici ce masina mi-a venit in minte... (pt moderatori: va rog sa nu stergeti postul... eu ii dau omului doar o idee de tuning pentru masina) https://i257.photobucket.com/albums/h...at/urat1-1.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat2.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat1.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat4.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat4.jpg ia pune si tu niste poze cu pragurile alea metalice facute de tinichigiu...unele asa mai detaliate sa vada si ochiu nostru ce a facut omu acolo... si sa nu uiti... ca si asa poate ti-au ramas farurile alea de golf 4 de pe dacie.. poate le pui pe reno-ul 5 tot impreuna cu kitul de tuning descris mai sus =))) https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat6.jpg si lasa-ma sa ma gandesc de la ce venea numarul de inmatriculare de la dacie... URRRRââââât |
alta varianta... elimini caroseria si ajungi cu un reno 5 cu ghidon si amortizoare Öhlins...
https://i257.photobucket.com/albums/h...urat/urat7.jpg |
Adi iti cauti anturaj prostesc cu mn renaultu nu o sa arata ca acela spre bucuria ta ca vad ca te amuzi ff mult si app de dacie mi-am facuto cum am vrut si cum mi-a placut pe langa faptu ca a avut faruri de golf ceva care ti se pare iesit din comun si nu stiu de ce era si curata si destul de bn intretinuta am spus si am tot repetat o sa iau barele cand o sa am bani pt ele dar vad ca esti cam batut in cap te oftici aiurea eu iti spun mai bn sa iti vezi de fierataniile tale cuvinte deale tale nu halesc si poate faci un bn sa te abti sa mai scri tampeni la mn pe post
|
nu e spre bucuria mea... e chiar spre tristetea mea... ti-am zis ca ala e idealul meu in viatza....
nu am zis nimic de dacie... eu ziceam sa pui farurile de golf pe renault... ca daca ti-au placut pe dacie.. o sa iti placa si pe renault... ca tot dracu ala e... apreciez ca era curata... bravooo.. mi-ai zis-o la treaba asta... si inca o chestie... ma zgarie pe urechi cand scrii bare si chiuloasa ... exista un site interesant... we we we dexonline.ro sunt inca tare curios sa vedem si noi pragurile alea de tabla ... te rog.. chiar vreau sa ma inspir.. poate fac si eu la fel la mine la masina |
bai nene lasa in plm talentu asta cu mn gata ajunge nu ai cu cine sa te certi te-am rugat ceva sa te abti sa nu mai scri aberati ti-am mai spus daca vrei sa dai un sfat bn daca nu stai in banca ta nu te mai baga in seama cu japca tupeu aiurea ce ai nu imi vine sa cred
|
NU MAI DAU NICI UN DETALIU DESPRE EVOLUTIA MASINI AM SA MAI POSTEZ POZE CAND O SA FIE GATA VARA VIITOARE
|
iti ceream doar un sfat... o poza... o idee cu pragurile alea... ca si ale mele sunt ruginite si nu stiu ce sa mai fac... te rog ajuta-ma si pe mine ... te rog muuult.. chiar nu a vrut nimeni sa ma ajute.
vrei sa imi cer scuze ca ti-am ranit sentimentele? |
Ca sa ma bag si eu ca musca-n ..... Am o bara spate de GTT de vanzare - reparata cu fibra si numai buna pt vopsit.
Daca nu-ti vin barile noi de GTT sau iti vin altele de GTE sau GTX, anunta-ma si le poti arata oamenilor bara spate ;) Astept PM daca esti interesat. |
vezi ca barile de GTE sunt identice cu alea de GTT :)
|
din cate am vazut, in ultimele 10 minute cat m-am chinuit sa descifrez unde incepe si unde se termina o fraza la tine, si foarte multe greseli gramaticale, mai vrei sa faci si un tuning de tot kk..l . omule daca vrei sa nu rada nimeni de tine incerca sa folosesti ce sa pus din fabrica pe acel RENAULT 5 nu conteaza ca e el GTT , GTE, GTD, GTX, etc etc etc... nu mai veni tu cu tuning de copil de 5 ani pt ca in primul rand o sa muncesti de or sa iti sara mucii si in al doilea rand o sa rada si curcile de tine ca nu dau bine praguri de BMW , bara de CALIBRA pe renault....... apropo am la garaj foarte multe bari de diferite marimi si modele daca te intereseaza..... poate ne combinam la ele ca vad ca te pricepi sa le adaptezi pe masini la care nici prin cel mai indepartat cosmar nu imi trece......
|
1 nu te pot ajuta pe tine , am spus ca nu mai dau detali 2 nu trebui sa iti ceri scuze ca nu mi-ai ranit nici un sentiment ma doare si poate chear deloc ,Adi esti varza rau baiatule /////////// MORCOV esti tu batran si priceput in fiare , este masina mea si fac ce vrea cu ea si nu ma intereseaza ce vorbesc alti si poate sa rada cat vor si nu ma combin ca nu's tarfa (gramaticalule ) ,de eu ma pricep sa adaptez o bara de la o masina la alt , insa nu pot sa am si eu reusite sa fac o masina in 3 nopti si 4 zile cap coada /praguri de BMW cred ca ai vazut prea putine ca sa iti poti da seama sa iti faci o imagine daca se potrivesc sau nu pe renault , bara de calibra iar nu ai de unde sa sti daca se potriveste stai slab cu imaginatia asa ca pastrativa vorbele mai vedem ce iese din ea dupe ce o sa fie gata
|
Villytzah mersi pentru oferta nu sunt interesat daca ai drum la Buc si ai bani te conduc personal la magazin si iti iei noi 450 ron bara fata si cea de spate
|
Quote:
2. ma doare si poate chear deloc - nu are nici o logica ce ai scris tu aici 3. si fac ce vrea cu ea - cine vrea? ce vrea? iar nu ai logica 4. ce vorbesc alti - ce vorbesc alti ce? poate altii... dar in fine... 5. de eu ma pricep sa adaptez o bara de la o masina la alt - virgulele nu au ajuns in cunostintele tale? masina este feminin... deci.. de la o masina la altAAAA 6. cap coada - ori scrii cap-coada ori scrii "de la cap la coada" 7. iar nu ai de unde sa sti - iar nu ai de unde sa sti... wrx sti? sau la ce te referi... aaaaa nu ai de unde sa stii... asta cred ca voiai sa scrii 8. pastrativa?.. ce naiba e aia pastrativa? un pastrav mai mic? sau un pastrav gatit? aaa nu.. era pastrati-va... vai ce dobitoc sunt ca nu mi-am dat seama de la inceput 9... esti un ratat in viata nu voiam sa ma ajuti pe mine.. voiam sa le arati si batranilor de pe forum cum ai facut pragurile la masina. sa avem si noi de ce rade.. :) |
doamne ce a iesit aici:D:D nu mai pot de ras....:D
|
ba voi prezentati masini aici sau i-ati luat locul lui pruteanu???in loc sa va ajutati cu sfaturi despre masini dati meditatii pt teza la lb romana?
|
Lasati domne baiatul sa-si faca masina FORTAAAAA ;)
Foarte simpatici agramatii, va rog, nu stergeti nimic. |
Ady dute in slbz sa te unga cu caterinca de aici vezi sa nu dai nas in nas cu mn sa te iau de plete sa iti jok creieri in picioare
|
Moderatori va rog sa inchideti
|
uuu ce de nervi...
hai cu moderatorii... l-a suparat adevaru ca e un retardat care nici nu stie sa vorbeste limbile romane care e grele. |
drept dovada de inteligenta si de smekerism(discutie pe mess):
EU< esti un tzaran basit EL> da sunt asta este dar te-am rugat ceva insa u ai cam mult tupeu si ai sa dai ochi cu mn EL> o sa vezi u taranu din mine tot EL> sa moara baiatu meu de nu mare batai ce iti ei EU< deja imi tremura chilotii pe mine EL> bn jegosule mai vedem noi cand o sa ne intalnim |
Quote:
|
ce gandire...
cu oameni ca tine vom ajunge departe in tara asta... (sau poate dam inapoi) nu ma intereseaza de ce ai intrat tu pe forumul asta dar ai spus numai aberatii din primul moment. in primul rand cu barile alea de gtt pe care le iei la 450 ron si apoi cu multe altele... in fine ... nu are rost... poti sa ma cauti pe unde vrei... vrei sa ma bati... wow.. si ce rezolvi? daca nu te duce capu la mai mult... vii si ma bati... ce sa mai.. daca atata poti... atata faci. bft smekere. ejti tare boss. sa moare familiile mea de nu ii aja. sa moare creieri meu. slbz sa ma unge. te pup bossule. |
A trecut ceva timp...deznodamantul care a fost ?
|
nu sunt inca batut... awaiting confirmation
|
imi dati voie sa rad?...ok, nu mai astept o sa o fac! :))...din ultimele posturi ne putem da seama ca exista doua tipuri de oameni..cei calmi si cu capul pe umeri..si restul.
|
si intre timp adi nu mai are plete...:))
|
mda, foarte penal, mai stiu eu unu care ameninta pe forum pe pm pe messenger, daca te doare in .... de ce zice adi nu il bagi in seama, da daca e cat de cat adevarat te enervezi si ameninti, adica ceea ce faci tu acum, oricum topicu e muci, mai bine il inchide cineva......
|
Sal ....cine imi da si mie o mina de ajutor :( sa intaresc amortizoarele si sa ai las garda pe fata si pe spate
|
daca o vinzi da-mi un pm
|
Masina nu se vinde imi pare rau daca am sa o vind am sa anunt aici
|
dupa ce am citit acest topic, am ramas ceva de genul :weirdface
|
Masina este vopsita circul cu ea functioneaza perfect cum nici nu ma asteptam singul lucru care ma deranjeaza .f............ am coborit gada pe fata si intarita un pik si arata cam naspa de spate ............Cine ma ajuta si pe mn sa o cobor si de spate fac cinste
|
10 Attachment(s)
Poze recente ...
|
acum cine ma ajuta sa o cobor de spate sau macar sa imi spuna cineva cum ca ma descurc si singur
|
as putea sa te ajut eu.. dar nu am de ce sa fac asa ceva :)
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Multumesc frumos dar nu imi esti de folos am reusit si singurel
|
Vezi ca se poate? Bravo. Ma bucur ca ai reusit. Arata bine masina acu
|
Domnu' dar se vorbea ceva de niste bari de GTT prin pagina 2.
Ce s-a intamplat nu s-au mai pus? |
masina este de vinzare :( probleme cu bani .....:cry: sa schimbat recent kit ambreaj si rulmeti fata se da masina cu absolut tot ce este pe ea si ceva piese de rezerva nu bate si nu troncane merge perfect consuma 5 la drum intins si 6,5 7 in aglomeratie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, masina are itp expirat si nu are nici asigurare pretu de plecare este de 40 de mil
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning