Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - 1.8 GT (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/153038-golf-3-1-8-gt.html)

RideTheRiddle 11-01-10 13:21

Re: Golf 3 - 1.8 GT

eu zic ca dau foarte bine asa, parca sunt cu totul alte jante

ovidiu89 11-01-10 13:28

Weekend-ul asta o sa ajung acasa si o sa ma apuc de ele acuma cat am timp ca dupa incep stresiunea:rolleyes2

o_kh3 11-01-10 14:24

eu zic sa nu te chinui sa le vopsesti cauta alta pereche mai potrivita pentru masina ta daca tot nu le suporti

danielS777 11-01-10 15:16

Dragutz golful ;)

Sa-l stapanesti sanatos.

ovidiu89 11-01-10 16:03

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 2966341)
eu zic sa nu te chinui sa le vopsesti cauta alta pereche mai potrivita pentru masina ta daca tot nu le suporti

pana prin mai iunie nu o sa vina alta pereche deci pana atunci trebe sa convietuiesc cu astea :sad:

Ms daniels dar mai are ceva pana sa il fac pe gustu meu

ovidiu89 21-01-10 16:28

5 Attachment(s)
Din pacate am amanat proiectu cu jantele deoarece a venit iar frigu si in plus o sa le schimb deci nu are rost.
In lipsa de update-uri la masina pun niste poze si cu interioru care in mare parte va ramane neschimbat poate doar schimbatoru va fi schimbat si mai mult pe partea audio

RideTheRiddle 21-01-10 16:51

cat de tare e a 3a poza. vezi ca ti-am furat-o :D
interiorul masinii arata foarte bine, schimbatorul ar da bine unul de gti iluminat, dar se gasesc foarte greu alea

ovidiu89 21-01-10 17:04

poza a 3-a e facuta de prietena in drum spre severin dar mi-a placut ca e golf:lol:.
da ai dreptate dar dupa ce ca se gasesc foarte greu si atunci cand se gasesc au niste preturi au au.
eu m-as multumii si cu niste poxilina si un schimbator cu husa din piele de golf4/passat

RideTheRiddle 21-01-10 17:10

sa stii! eu am optat pentru unul de tiuningi dar ala de g4 cred ca ar da mai bine :-?

GJ 64 GAB 21-01-10 19:58

Frumoasa masina...
De unde din GJ ai luat-o?
Mi se par numerele cunoscute!

ovidiu89 21-01-10 20:03

De undeva de pe langa tg jiu asa tin minte.omul a venit la mine in severin sa facem schimbul deci nu stiu sigur.

ovidiu89 22-01-10 22:35

Asta seara am observat ca nu mai pot deschide masina bag cheia si se invarte in gol ba mai mult iese butucu afara.
In primu rand stie careva cum pot deschide masina? mentionez ca pe partea dreapta nu merge yala deoarece cred ca e imbacsita.
In al doilea rand am citit ca cica s-ar putea sa se fi rupt o tija e adevarat?

RideTheRiddle 22-01-10 23:00

mi s-a intamplat si mie, dar eu macar pot sa intru prin dreapta :D
butucul are un fel de carlig inauntru care e dintr-un material foarte prost. ce iti recomand e sa te duci la strung sa iti faca alta dintr-un material ceva mai dur. mie mi s-a rupt deja de 2 ori. acum nu ma mai chinui sa o iau originala, ma duc direct la strung cand ajung acasa si imi fac alta. poti sa intri prin portbagaj daca nici usa din dreapta nu poti sa o desfaci. rabatezi scaunele si te tarasti in masina. :???: alta solutie nu prea ai

ovidiu89 22-01-10 23:04

maine o sa fie o zi haioasa sa vezi ce ma mai tarasc si desfac la masina de o sa zica vecini ca o fur:lol::lol:

RideTheRiddle 22-01-10 23:09

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3004872)
maine o sa fie o zi haioasa sa vezi ce ma mai tarasc si desfac la masina de o sa zica vecini ca o fur:lol::lol:

eh, macar nu sunt singurul :)) ieri incercam sa deschid masina si inghetase butucul pe dreapta. sprayul mi se terminase, ce ramane de facut? da si sufla si forteaza cheia acolo. se uitau vecinii la mine ca la felu' 14. ma mir ca nu m-a luat niciunul la omor ca fur masini :))

Gogutza29 22-01-10 23:54

Salutare, frumoasa masina, trebuie sa ne intalnim in Timisoara sa vorbim mai multe despre masinutele noastre, tot un golf 3 1.8 GT am si eu, cand terminam sesiunea daca vrei ne intalnim.:D apropo la ce facultate esti?

ovidiu89 23-01-10 00:02

dap o sa ne intalnim mai mult ca sigur. eu is la poli la telecomunicatii

koala_boy 23-01-10 00:37

arata bine masina mai ales interiorul cu scaunele alea :X unde imi gasesc si eu oare :( ?

MadAboutGolf3 23-01-10 00:50

mi-a trebuit mie sa umblu la a mea pe la inchidere pe acolo si n-am fost atent si am rupt o tija din aia, insa se poate reface usor dintr-un electrod sau o sarma mai groasa de 3 sau de 4mm supusa la un capat ca sa fie mai lata cum e tija aia originala si facut carlig la celalalt capat, si scapi ieftin si rapid :D fara mesteri cu strunguri si cu din astea.. na.. vezi tu ce faci.. zi-ne si noua.
bafta!

RideTheRiddle 23-01-10 00:55

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3005075)
mi-a trebuit mie sa umblu la a mea pe la inchidere pe acolo si n-am fost atent si am rupt o tija din aia, insa se poate reface usor dintr-un electrod sau o sarma mai groasa de 3 sau de 4mm supusa la un capat ca sa fie mai lata cum e tija aia originala si facut carlig la celalalt capat, si scapi ieftin si rapid :D fara mesteri cu strunguri si cu din astea.. na.. vezi tu ce faci.. zi-ne si noua.
bafta!

asa am facut si eu. 2 saptamani m-a tinut. si strungul te costa 20-30 lei dar te tine mult mai bine si esti sigur ca poti sa intri in masina cand ai nevoie, crede-ma ca nu e placut sa intri prin dreapta sau mai rau, prin portbagaj ca prietenul ovidiu :???:

MadAboutGolf3 23-01-10 01:03

mm.. nush io am "tunareala" aia facuta de mai bine de o luna si inca nu m-a lasat, in seara asta am pupat si io pe dl butuc ca inghetase si nu se rasucea cheia :))) si cu tot frigu si inghetul inca functioneaza normal improvizatia, pacat ca n-au folosit si astia un material mai rezistent, chiar si otel.. au pus prostia asta de antimoniu care e casant si se sparge, dar na.. asta e.. n-avem cu cine sa ne certam si oricum se stie ca romanii sunt mesteri din fire si se pricep la toate :p

ovidiu89 23-01-10 11:36

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3005075)
bafta!

am reusit sa deschid masina si am gasit si aceea tija dar pe marti mi-o aduce costa 15lei dar pana atunci ma gandeam sa fac cum ai zis tu dar cum se monteaza? trebe sa dau fata de usa jos? daca da cum reusesc sa o dau?

RideTheRiddle 23-01-10 11:47

da trebuie data fata de usa jos si demontata toata incuietoarea. dupa ce dai fata de usa jos ai acces la partea interioara a īncuietoarei care e prinsa in vreo 3 suruburi de tabla usii daca nu ma insel. o dai jos de pe masina si montezi carligul ala. ai ceva de migala, eu am intors-o si invartit-o vreo 4 ore asta vara cand s-a dus prima oara.

MadAboutGolf3 23-01-10 12:17

cum ti-a zis TheRiddle, dai fata jos ca sa poti umbla la incuietoarea aia, si ai 3 surubuci cu cap de hexagon de 5 parca, sau de 6 nu mai tin minte, plus un surub mai ascuns care tine manerul , il desfaci si pe ala, fixezi tija in maner si apoi te chinui sa o potrivesti in canalul ala unde ii e locul, dupa ce le potrivesti aduci cu grija pe pozitiile lor, manerul si incuietoarea, avand grija sa nu iasa tija aia de acolo, pui suruburile si cam asta ar fi.. spor la treaba;)

ovidiu89 23-01-10 14:29

deci am rezolvat-o.
Multumesc baieti de sfaturi totul merge perfect, i-am dat piesa rupta la tatal meu sa faca la servici cum a zis si RideTheRiddle la strung ca sa fiu sigur si sa am de rezerva.
Am dat si fata de usa jos dar acuma mi-am dat seama ca nu mai trebe data doar desfaci imbusul de la maner scoti manerul bagi sarma si pui maneru la loc cu grija ca sarma sa intre pe locas si gata.
Ma ajutat si manualul ce il am pe laptop despre cum vine totul pus pe acolo daca il vrea cineva il dau cu placere.

MadAboutGolf3 23-01-10 14:36

:D bv, bine ca a iesit treaba.. daca n-ai fi dat fata de portiera jos.. nu stiu daca ai fi avut atata loc sa te misti.. eh.. acum bine ca merge..
daca e un manual general de reparatii poti sa il atasezi aici :D poate mai sunt si alti curiosi, bafta:P

RideTheRiddle 23-01-10 17:31

hai cu manualul ca e bun la casa omului. si asa m-am saturat de printat carti pentru facultate, sa printez si ceva pentru mine :))

ovidiu89 23-01-10 18:23

au ca si eu am tras la xerox de m-am saturat. faculta asta:evil::evil:
uite de aici iei manualul http://89.41.184.28/vw/

koala_boy 25-01-10 20:24

folie si jante este ceea ce cere masina ta :D dar stiu...bani sa fie :( ...

ovidiu89 25-01-10 23:17

A primit si folie sunt poze mai in spate acuma urmeaza jantele.

koala_boy 26-01-10 01:39

da...am uitat...ma uitasem la ultima poza aia cu jantele vopsite (in paint) :D

koala_boy 26-01-10 15:53

Ce ne facem,cum ne putem schimba si noi ,posesorii de borduri mai noi, culoarea display`urilor? :(

RideTheRiddle 26-01-10 16:05

ce inseamna borduri mai noi? din cate stiam eu nu difera cu nimic bordurile, poate doar ca au bec de benzina

btw: ovidiu cine iti face semnaturile astea? vreau si eu :D

MadAboutGolf3 26-01-10 17:01

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3017409)
ce inseamna borduri mai noi? din cate stiam eu nu difera cu nimic bordurile, poate doar ca au bec de benzina

btw: ovidiu cine iti face semnaturile astea? vreau si eu :D

bordurile de pe golfurile dupa '95 (cele care au led in loc de bec pentru senzorii de temp/ulei/baterie.. de pe bord) sunt putin diferite si se desfac altfel , fiind accesul mai greu la display-uri , dar nu cred ca e imposibil.

@koala_boy: oricum in spatele display`ului ai tot bec din ala cu soclu de plastic , in care poti pune led + rezistenta , insa problema principala e folia aia verde din spatele display`ului, vezi tu, mai inginereste pe acolo, ori o strici , ori o faci :D

RideTheRiddle 26-01-10 17:04

e uite eu asta nu stiam. de altfel bordul meu e de pe un vento din 95 si fata de bordul original al masinii nu difera decat prin faptul ca are turometru si e gri si de asta ziceam

koala_boy 26-01-10 17:38

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3017588)
bordurile de pe golfurile dupa '95 (cele care au led in loc de bec pentru senzorii de temp/ulei/baterie.. de pe bord) sunt putin diferite si se desfac altfel , fiind accesul mai greu la display-uri , dar nu cred ca e imposibil.

@koala_boy: oricum in spatele display`ului ai tot bec din ala cu soclu de plastic , in care poti pune led + rezistenta , insa problema principala e folia aia verde din spatele display`ului, vezi tu, mai inginereste pe acolo, ori o strici , ori o faci :D

Si display`ul e luminat exact ca si martorii...singurele becuri cu soclu sunt alea 3 de la semnalizare + faza lunga

ovidiu89 26-01-10 19:16

eu am montat 2 leduri cumparate de la magazine de "tuning" si am schimbat iluminarea la ceasuri.intradevar la martori am leduri dar deocamdata is multumit de lumina mai ales ca eu aveam un bec ars pe partea cu turometru.

Ridetheriddle semnaturile le fac eu din poze luate de pe net si modificate.

Cine e interesat am gasit site-u asta http://www.ck222.de/

koala_boy 26-01-10 20:17

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3018166)
eu am montat 2 leduri cumparate de la magazine de "tuning" si am schimbat iluminarea la ceasuri.intradevar la martori am leduri dar deocamdata is multumit de lumina mai ales ca eu aveam un bec ars pe partea cu turometru.

Ridetheriddle semnaturile le fac eu din poze luate de pe net si modificate.

Cine e interesat am gasit site-u asta http://www.ck222.de/

asta am facut si eu cu 2 leduri albe de 12 V...arata mai bine dar parca imi doresc niste display`uri rosii si ace rosii :cry:

ovidiu89 26-01-10 23:01

e mai complicat cu acele in primu rand iti trebuie ace prin care trece lumina am inteles ca acele de cielo sau audi 80 ar fi bune iar in al doilea rand trebuie sa la pui un led smd care sa le lumineze ceea ce implica ceva cunostinte zic eu

MadAboutGolf3 26-01-10 23:06

daca gasesti ace care sa se potriveasca si leduri .. se fixeaza nu foarte greu.. nici super simplu , insa cu putin silicon sau super glue sau poxipol poti fixa ledu acolo.. iar de lipit .. mergi la un centru de reparatii electro si fa-ti 2-3 lipituri cu niste fire.. dupa aia alimentarea o poti trage si tu..
niste linkuri utile :
http://ck222s.bithal.de/ck222web/g4zeiger.htm
http://ck222s.bithal.de/ck222web/zeigerspitzenled.htm
http://ck222s.bithal.de/ck222web/zeigerled.htm
bafta! numai bine :D si succes :p

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning