![]() |
Re: Windows vs Mac vs Linux
Parerea mea este aceasi ca si in acest video... de mi-as putea permite sau mi s-ar da de ales... MAC va fi alegerea mea...
<object width="580" height="360"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/BpOvzGiheOM&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/BpOvzGiheOM&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object> |
windows este cel mai folosit ...deci castiga ceva teren prin chestia asta
|
este folosit mai des pentru ca se poate gasi si gratis, este compatibil cu aproape toate computerele, pe cand mac, doar cu cele de la apple deoarece pentru altele nu gasesti drivere. si, nu foarte multi isi permit un apple.
|
Quote:
|
depinde si de utilizator la ce foloseste pc-ul...daca as avea bani mi-as lua mac, is satul de cate windowsuri am schimbat
|
@ dolb - Nu prea ai nimerit-o (nu ca m-ar surprinde). Pe PC poti face sa mearga ~ orice, legal sau nu, in schimb pe hardware apple nu are ce cauta Windows in mod legal iar daca il faci sa mearga oricum o sa aiba mai multe probleme decat in general si e aberant sa iti cumperi un Apple si sa ii pui OS Microsoft.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Cat despre linux pe mac, nu am incercat niciodata, dar totusi mac-ul de la versiunea leopard cred , are kernel UNIX , deci teorectic acopera stabilitatea, securitatea linux. |
nu as refuza un imac. momentan am laptop Dell Inspiron la dotari sunt apropiate. oricum, sunt incantat de el.
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Cei care aveti Leopard,cel putin din punctul meu de vedere, nu treceti la Snow Leopard pentru moment. Are cateva buguri asa ca mai bine asteptati sa fie rezolvate. Mai rau o sa va enervati. oops: Quote:
si daca te uiti la sursa, o sa vezi ca au chiar si video ca sa te invete cum sa il instalezi ;) cei oameni rai astia de la apple domne' |
Quote:
Quote:
|
am nevoie de o informatie...vreau sa fac 2 partitii una pt XP si una pt windows 7 ...cati gb sa aibe partitiile?nu stau prea bine cu spatiul (probabil o sami mai iau un hdd)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uite pentru general: Quote:
|
poi win 7 sa il folosesc la muzica,chat,treburi simple, pt. jocuri si programe sa butez XP...nu am un pc prea performant si la jocuri si programe nu am RAM sa le impac pe toate si apelez la batranu XP :) ...eu zic ca w7 o sa urce peste vista
|
Quote:
|
Quote:
|
mam plictisit de xp vreau ceva nou,la 7 imi place interfata, si mai are chestii in plus, nu prea pot sa ma joc pe w7 cu 1,2 gb de ram, dar pt muzica filme si deastea merge
|
Quote:
Aici e vorba de mai mult decat performanta si chestii de genu.. sa fim seriosi cine nu ar vrea un DESKTOP cu cat mai putine probleme? |
Actualmente: Mac OX X Panther, Tiger si Leopard :D
Windows nu ii bun de nimic, nu se compara cu Mac OS :lol: Cel putin pentru mine. Care folosesc calculatorul pentru multimedia ;) |
la bugetul multora e bun si windowsul :P
|
vreau sa incerc ubuntu,sau linux (sau e aceeasi chestie) sa vad cum e , cd butabil se face la fel ca la xp, putine detalii va rog...a si ubuntu asta stie jocuri cam de 700mb?
|
scuze de triplu post, dar nu am postat in interval de 5 min daca este vreun moderator amabil sa mi le ,,stranga'' ms :D. Ce spatiu e necesar unei instalari de ubuntu sa revin la XP cand nu ma descurc:P
|
Quote:
Quote:
|
aha...o sai fac o partitie de 7 gb, il instalez in seara asta, mam facut curios :))lam descarcat deja..pc-ul meu amd athlon x64 2 ghz , 1.2 gb ram, nvidia 8500gt (la asta am indoieli daca o pot instala) si un amarat de hdd sata de 80 gb, trebuie sai fac cd sau se instaleaza de pe hdd, subliniez c anu stiu nimic de linux dar vreau sa invat
|
am instalat ubuntu...primele probleme...cum dezarhivez,si montez fisiere iso. ,,trebuie sa ma mai documentez
|
intra in terminal si scrie
Quote:
|
am rezolvat cu winrar si iso...trebuie sa vad cum fac sa ma uit la filme cu subtitrare...din cate vad eu este un SO placut, lipsa programelor cu care suntem obisnuiti il face complicat
|
Pentru filme downloadeaza vlc. Aceasi miscare
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning