![]() |
Re: Cine A Construit Piramidele?
Sa mor daca nu era un timp cand ma pasiona sa aflu , ma gandeam cateva ore bune pe zi la treaba asta , si la alte miracole / enigme...acum sincer daca ma dau 30 de cm mai la dreapta privesc un superb Peugeot 407 Coupe (e caravana Peugeot in TL si stau chiar deasupra pietei in care sunt expuse masinile) si ma gandesc ca poate...asa e lasat sa fie ... unele lucruri sa nu ne fie cunoscute vreodata , sa ne bucuram de ce avem si ce stim....PS : si ce putem sa vedem:)...
|
mai bine numai zice de 407 ......bleaaaaaaaaaaaaaaaa.......:(
|
Nu iti place?:) Mi se pare superb ... da-le dracu de piramide ... deocamdata m-a cam innebunit jucarica asta
|
e varza peugeotu.....poate 206 RC ....in rest .......
sa continuam cu piramidele :)) |
EXTRATERESTi acolo nu este numai mana de om am vazut si pe discovery asta e parerea mea ........clar !
|
Quote:
|
Piramidele au fost construite foarte usor ... pt ca pe vremea aceea erau la moda cheaturile ... ba isi punea unu pt viata infinita daca murea.. ba altu sa aibe puterea lui handrapulea si marimea lui lonvingulea si tot asa;)
|
Quote:
|
daca putea sa vada si prin zidurile piramidei era perfect ...adik dupa ce le construiau ...nu aveau nevoie de usi ...vedeau prin ;)
|
Prin raze X :)
|
Nuop .. pt asta le trebuia un patch special.. un update... dar putini aveau asa ceva... ceva de genu .. update de la windows 98 la windows xp .. dar cam cum toti inca se chinuiau sa treaca de la MS-DOS la Windows 3.1 mai era... insa piramidele erau cu deschidere centralizata si automata.. iar telecomanda era ceva de genu Hali Baba Salamalecu Open SeSami Mancatzash zisez eu;)
|
Quote:
|
terminati buey :)
|
Mai stiintific de atat nu ne putem gandi sil , serios:):):)
|
asta inseamna ca singura noastra solutie sa fie columbo ? :)
oare el poate afla misterul si de aici ?> interesanta idee sa il suna-m ! :D |
Pai , ori el ori serviciile secrete , cineva tot trebuie sa stie
|
l-am sunat ...nu stie ...:( a spus ca este prea batran sa mai ia un caz si asa nu ii prieste praful excesiv care este acolo ...dar acuma serios vorbind ...
exista persoane care stiu ...putine ...dar se stie ....si se ascunde ...ca de altfel multe alte lucruri ... si chestia asta nu este corecta |
de ce ne sunt ascunse unele lucruri?cum ar fi sa afle toata lumea ca extraterestrii au facut piramidele?cum ar fi sa afle ca Zeus, Afrodita, Hera, etc...erau extraterestrii?cum ar fi sa se anunte public ca Dumnezeu a fost un extraterestru, si ca planeta Pamant e un experiment pentru extraterestrii?
s-ar crea haos, probleme multe, asa ca e mai bine sa se stie una si buna...chiar daca nu e adevarata. :) |
ia gandestete la alt lucru ..acest fapt cu lucruri ascunse si teorii ale conspiratiei nu il spunem chiar noi ...o tara bananiera la margine de pamant ..multa lume o vehiculeaza ...dar ....degeaba....dar se afla ...sper ...si mai sper ca si curand ...:)
si nu cred ca s-ar crea haos ...poate se baga totul ce se vindea prin magazine la reduceri ;)) poate si masinile :D ...poate si armele :)) |
Se face sil Rambo:) ... cu 4 pistoale in buzunare , o sabie in teaca:)
|
Va zic eu cine le-a facut EXTRATERESTRI =))))) HA HA HA HA Remorcau Bolovani cu nava si ii ridicau in varf =)))))))))))))))))))))))))
|
mah,gata,marturisesc.io mam intors in timp cu deloreanu meu(cine stie mana suuuus) si am mutat bolovanii cu gandu'....sa nu va suparati ca vam ascuns asta..
|
terminator
|
de la incercarea de a da o explicatie coerenta...pana la caterinca in toata regula....e drum lung
va rog sa incercati sa terminati cu caterinca asta... |
ba cosmine tu-ti ceapa caprii matii! eu cat am fost la munte tu dezbateai probleme stiintifice a? :) :) auzi la el piramide omu.... si tin sa mentionez ca eu te-am anuntat ca vine ceva misto in oras...ca am vazut masinile cum veneau spre tulcea chiar cand plecam eu! :) 407 coupe off superb.... si sa fiu on topic:am descoperit cosmine niste pietre interesante pe valea pe care am tras eu o busha zdravana de tot si m-am razuit de acele pietre vreo5m( na cainele are 100kg :) si fugea dupa o pisica si lesa era prinsa de mana f aiurea)...in fine f interesante pietrele..pe moment am zis ca-s cameleon ..isi schimbau culoarea ..de fapt totul in jurul meu isi schimba culoarea:lol: :lol: :lol: apoi a inceput totul sa prinda contur! totusi de ce pietrele isi schimbau culoarea :) :) ia sa-ri la volan si treci cu papucu pe lamine si mergem dupa pietre cameleon! da-i in mama lor pe egipteni sa vezi ce casutze pt pigmei ridicam noi! :)
|
Eu zic ca depinde de care piramida e vorba, dupa cate stiu eu de l TLC si Discovery cica aia mai mica ar fi mai proasta si e construita dupa ce-a mare. Ohh dar cu bateria aia gasita de pe vremea lor cum ramine? pe aia cine a mai creato? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai lamureste-l tu daca esti baiat istet , daca nu , nu...ne dam si noi cu parerea , care e problema fratic?...sil zice ca....ar fi colombo la mijloc , poate fi un sambure de adevar nu?:)
|
dar ......daca .....poate chiar orlando a construit chiar el o piramida ? :)
|
Oare?....si sa vrea sa se ascunda de noi?hmmm...dar poate e implicat tipul de la semnatura ta :D
|
Quote:
in dexteeeeer laboratory.. lalaa... but didi .... lalalala ! :) :) din studiul unei blonde vazute luni la masa din spatele meu(nu-i asa cosmin?) tin sa cred ca piramida a fost inventata la parches! :lol: :lol: si pusa in practica pe alte meleaguri prin mijloace inca neidentificate.... cercetarea continua! tineti aproape,incateva momemte revenim cu date de la fatza locului! :) |
LOOOOL , englezu probabil era de vina ... vreun englezoi dinala sparcuit care a luat o blonda de la parkesh , ca aia :)) probabil a dat si niste fonduri nerabursabile:D
|
wtf men spicuiesti acolo ? :) esti pe macadam rau :(
|
Quote:
nu suntem pe macadam sil! :) stim noi 2 ce vb ... daca vrei sa stii si tu spune ca iti vom spune povestea ! :) |
Inca nu s`a inchis topicu?Fratiiiiilor..va apare acus in revista"DESCOPERA" DVD cu Piramidele...Lasatzi`le dracului in pace ca acus vor cadea din cauza voastra :lol: !!!Tzara se inneaca si voua va arde de piramide!:lol:
|
Quote:
|
sa fiu mai explicabil...blonda era cu tot satul(bunica,,,mama...sora...frate) englezu era gagicu mai in varsta dar nu peste 45 ! saracul englez a luat o cafelutza mica! aia au luat de toate plm l-au saracit! :)))) avea blonda nisste fitze in ea de zici ca era UDREA! :) :)
faza tare a fost cand blonda ia zis lu sorasa(o grasa..urata...cu parul zici ca era mop..): si tre sa te gandesti ce vrei de la viitor...sa gasesti si tu un baiat! eventual participi la un concurs de miss( aici ne-a bufnit pe noi rasul de nu mai puteam) si blonda a realizat ce prostie a zis si sa corectat" sau poate mister" ! |
Crezi tu ca a realizat?
Dar pana la urma nu stie nimeni cum au aparut piramidele?:) |
Au rasarit ca ciupercile dupa ploaie. Doar ca acolo e desert si au crescut piramide in loc de champinioane. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning