![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
imi place, arata excelent de bine:)
felicitari, daca se poate, astept o tura cand ajungi prin Craiova :D salut, Flavius UOZ |
ms me.beast ,cu mare placere te dau o tura cand ajung la craiova ;)
|
5 Attachment(s)
work in progress...am slefuri partea din fata,asa de proba,dar de maine incepe dezechiarea si pregatirea ca la carte ptr vopsit + unele modificari la spoilere :D.culoarea va fi ca a trabanutului care a fost la 4tuning days,adica cel de mai sus(albastru cu plafonul si jantele albe;))
|
o rugăminte am la tine :D
să-mi spui și mie cum ai făcut farurile negre la interior...și dacă le voi face și eu se va observa ca la tine? :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva vreau sa iasa...8)
|
De ce nu ii evazezi aripile pentru jante mai mari inainte de vopsire ?
|
daca iese ca in poza...e jos palaria masina :D
|
3 Attachment(s)
asa sper sa iasa,numai ca nuanta de albastru va fi ca pe dacia NYG sau ca pe trabant-ul de la 4tuning days
|
6 Attachment(s)
under construction ...
|
Se munceste din greu p`aci... :D
Spor la treaba, sper sa`ti iasa asa cum iti doresti! ;) |
Da si parbrizul ala jos .....
|
Cainele ce facea acolo? "radea" cand ti-a vazut masina fara portiera stanga? :D O sa ii aduci ceva modificari masinii sau ii schimbi doar culoarea?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
jantele sunt din plastic?:shock::neutral:
|
da sunt din plastic :shock:
|
Spor la treaba :D !Vad ca te-ai apucat serios de ea.
|
cum frate jante din plastic , ca n-am mai auzit de asa ceva :))
de apreciat munca omului.tineti cont ca lucreaza singur la ea ;) apropo...daca ai nevoie de scule ceva, sa-mi zici. si daca te pot ajuta cu ceva , o s-o fac cu cea mai mare placere. ;) ceva sugestii :D : un bad boy mai agresiv, 4 tobe, vezi cum rezolvi cu haionu ala sa fie cat mai curat ( daca poti, alea de iluminat sa le bagi mai interior sa nu se vada) iar culoarea , cea de pe dacie.parerile mele :mrhappy: multa bafta cu masinutza. apropo...smechere farurile |
Quote:
bad boy-ul va fi ceva mai agresiv...am de mult in cap asta,vor fi doar 2 tipsuri cu teava goala de inox cap coada 8),haionul se lucreaza la el,va fi clean,ca si usiile.la culare o sa ma mai gandesc...stiu si mie imi place culoarea de pe dacie,mai ales cand e spalata e criminala,sa vad daca o mai gasesc la policolor.ca ajutor o sa am nevoie de un compresor ca sa o vopsesc(parca ziceai tu ca ai unul pe la garaj).daca poti sa mil dai o sa til cer cand e gata de vopsit.int-o zi til returnez Bafta si tie cu golful si mai ales bafta la bac ;) vb mai multe la urmatoarea intalnire.anuntati-ma si pe mine cand e |
Quote:
Sincer nu recomand si nici prieteni mei care vopsesc masini nu recomanda vopselel Emaur. Multi spun ca mai bine vopsesc o masina cu vopsea de gard Spor decat sa vopseasca cu Emaur. Un sigur lucru tine minte nu va iesi cum vrei tu si vopseaua e foarte slaba curge foarte repede chiar daca aplici subtire! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
alte usi alta distractie...
|
Quote:
la policolor casesti aproape orice nuanta de vopsea..trebuie doar sa te uiti prin palete |
Quote:
|
Quote:
|
Te superi daca-mi pui si mie niste poze doar cu aripile de spate? Vreau sa fac si eu ceva in genul tau..si de vreo 3 zile ma gandesc la o idee...!
Te rog mult, si sper ca nu-i deranjul prea mare! |
10 Attachment(s)
me beast o sa iti fac zilele astea poze si la aripi ... intre timp am dat motor,cutie,evacuare,rezervor jos si a fost spalat compartimentul motor...mai e de curatat o groaza,mai ales uleiul de pe la motor,dar nu e graba :D.zilele astea o voi rasturna ca sa o antifonez...poze
|
ha ha...si corsa :D
|
Quote:
|
o asteptam :D
|
7 Attachment(s)
Se lucreaza,cam incet ca in timpul zilei te coci de cald,mai mult seara dupa 5.De proba am lasat-o pe spate mai jos cu 2 dinti(abia am bagat roata,dupa ce am mai scos aer din ea) 8) find goala si usoara sta ceva mai sus ,dar cand va fi gata o sa fie very looow :twisted:.urmeaza saptamana viitoare sa duc aripile fata ,usile,haionul si capota la tinichigiu ptr un clean look si o prelungire la badboy look.am vrut sa fac cu fibra dar decat sa crape dupa ce o vopsesc si sa am surprize mai sanatoasa e sudura cu argon
|
spor la lucru:)
|
Quote:
|
Presimt ca va iesi ceva frumos... ;)
Ce culoare va fii masina? Imi place cum ai modificat spoilerul spate, am si eu la fel si de asemenea nu prea`am place ca e mai ingust la partea de jos. De ce ai lasat "gaura" in partea stanga? Doar nu`i pui toba stock?:D Bafta! |
Quote:
|
asteptam cu multa rabdare rezultatul final... :D
si makeover-ul e tot atat de interesant :rolleyes2 , bafta. |
3 Attachment(s)
Quote:
azi am dus usile,aripile fata haionul si capota la tinichigiu ptr a le face clean,am rastrurnat masina si de maine incepe curatarea,grunduirea,antifonarea :shock: |
inarmeaza-te cu multa rabdare si putere de munca cat cuprinde !!! bafta mult in continuare...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning