Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - VENOX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/151208-machete-lucru-venox.html)

VENOX 04-12-09 13:23

Re: Machete in lucru - VENOX

S-au facut niste reflexii ciudate in poza, am observat si eu zonele alea. Asta a fost dezavantajul pozelor facute la lumina camerei cu blitz. Voi incerca sa refac poza in care sa se vada mai bine detaliile indicate de tine la lumina zilei. Imi pare tare rau ca pozele nu ii fac dreptate, pentru ca vopseaua a iesit chiar ok.

vali_iceman 04-12-09 18:10

felicitari :D ... e chiar frumos :>

VENOX 04-12-09 18:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2861001)
Coaja de portocala in unele locuri?
Poza 3, portiere, zona farurilor...

Am atasat doua poze facute acum, se poate observa ca in zona farurilor nu este coaja de portocala, exista insa o usoara tenta pe portiera dar e insesizabila cu ochiul liber, apare mai pronuntata doar in poza.

Quote:

Originally Posted by vali_iceman (Post 2861905)
felicitari :D ... e chiar frumos :>

Multumesc!

bmwh548 04-12-09 18:46

Arata destul de ok, probabil e o iluzie din cauza reflexiei blitzului. Sa faci si poze in natura, se vede mult mai bine.

VENOX 04-12-09 18:53

Da, voi face maine cel mai probabil. Azi nu am reusit sa ajung pe zi acasa.

VENOX 04-12-09 22:55

1 Attachment(s)
Pana atunci, va prezint urmatorul proiect!

Jaguar XK Coupe Welly Model Kit 1/24

CALIN 79 04-12-09 23:23

Ti-a iesit fain ferrari-ul, felicitari! Este prima macheta tunata? Ce vrei sa-i faci jaguar-ului?

vn-08-nen 05-12-09 08:08

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2851467)
Intre timp m-am gandit sa fac si o lista cu modificarile aduse machetei:
-vopsit negru
-faruri custom
-difuzor aer bara spate
-frezat bara spate pentru a face loc evacuarilor marite si difuzorului de aer
-buza bara fata
-eleron vechi inlaturat si inlocuit cu unul nou
-evacuari schimbate
-jante schimbate si vopsite in alb
-buson rezervor
-centuri sport
-mochete aluminiu
-2 butelii NX
-dublu admisie sport
-detalii motor
-parasolar negru (urmeaza sa fie montat inainte de sesiunea foto)

Cam astea sunt, sper ca nu am uitat nimic...

Mai ai nevoie de eleronul vechi de la F50 ? As fi interesat de el , daca nu iti mai trebuie ! Frumos F50 ...

VENOX 05-12-09 10:52

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2862901)
Ti-a iesit fain ferrari-ul, felicitari! Este prima macheta tunata? Ce vrei sa-i faci jaguar-ului?

Multumesc! Da e prima macheta pe care o iau la modificari. Azi voi incepe sa fac lista de modificari pentru Jaguar, inca nu m-am apucat de el. Oricum exista cateva idei de baza: bara fata modificata, bara spate, evacuari, interior, sistem turbo etc.

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 2863324)
Mai ai nevoie de eleronul vechi de la F50 ? As fi interesat de el , daca nu iti mai trebuie ! Frumos F50 ...

Salut, din pacate nu a ramas mare lucru din el. Cand m-am apucat eu sa tai caroseria la F50 nu aveam inca dremel si o luasem partial la flex, partial la panza, iti dai seama ce a iesit :lol: .

zN3u 05-12-09 12:45

Hopa un model de la welly Jaguar XK Coupe 1/24 am vrut sa iau si eu acu cateva zile era interesant,fix aceasi culoare era si asta si tot asa de montat dar l-am abandonat pe raft :D hai sa vedem ce si cum se va intampla cu el

Spor la treaba

vali_iceman 05-12-09 12:50

Nu mi se pare coaja de porocala, cel putin in prima poza nu e sigur.

VENOX 05-12-09 21:12

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2863854)
Hopa un model de la welly Jaguar XK Coupe 1/24 am vrut sa iau si eu acu cateva zile era interesant,fix aceasi culoare era si asta si tot asa de montat dar l-am abandonat pe raft :D hai sa vedem ce si cum se va intampla cu el

Spor la treaba

Saptamana ce vine e putin pe hold proiectul, dar pe urma voi incepe descrierea incet incet. Culoare e urata, mie cel putin asa mi se pare. Deci clar o schimb. In rest eu zic ca is merita banii.

Quote:

Originally Posted by vali_iceman (Post 2863866)
Nu mi se pare coaja de porocala, cel putin in prima poza nu e sigur.

Dupa cum ziceam, nu e coaja de portocala, poate putin dar e insesizabila cu ochiul liber. 8)

zN3u 05-12-09 21:47

La jaguar parerea mea ca ar merge o culoare neagra si ceva finut facut pe el nu prea exagerat si mai mult insistat cu interior`u si motor`u.

Oare cum ar da pe el negru mat cu o dunga alba pe mijloc finuta nu lata cat pumnu :))

quick_silver2 05-12-09 22:36

Oricum,jaguarul tau o sa aiba un frate :lol: Acu' il impachetez

VENOX 06-12-09 22:54

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2865233)
La jaguar parerea mea ca ar merge o culoare neagra si ceva finut facut pe el nu prea exagerat si mai mult insistat cu interior`u si motor`u.

Oare cum ar da pe el negru mat cu o dunga alba pe mijloc finuta nu lata cat pumnu :))

Nu mai vreau neagra ca am facut-o pe prima neagra, cred ca o fac alba :lol:

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2865351)
Oricum,jaguarul tau o sa aiba un frate :lol: Acu' il impachetez

Intr-adevar, proiectul e putin pe hold pana vine fratiorul! :D Nici o problema imi ramane timp sa mai pun la punct un Subi Impreza RC 8)

vn-08-nen 07-12-09 07:59

Dap la jaguar nu prea ai ce modifica . Eventual , la grila ceva modificari , o folie , un eleron micut , nu stiu unde are motorul dar am impresia ca in fata , eventual niste prize de aer pe capota tot asa ceva facut cu stil ... ti-am dat ceva ideei ...

VENOX 07-12-09 09:50

Mi-am gasit inspiratia pentru proiectul asta. O sa vedeti pe parcurs ce si cum :D

vn-08-nen 07-12-09 11:27

E bine atunci ... asteptam ! Spor la treaba

quick_silver2 07-12-09 14:38

La jaguar ar merge un negru mat (folii totot) jante etc, ala de la mine vb (ca asta nou nu merita stricat,decat alte jante (ceva putin mai mari,poate mai diferite)
ma rog,vezi tu ce faci, bafta

no limits design 12-12-09 13:57

ai facut ceva la jaguar?

quick_silver2 12-12-09 19:25

La care din ele? :lol:

zN3u 12-12-09 21:26

ce se intampla Venox ai spus ca ne faci o lista sa vedem ce ai de gand :P

VENOX 13-12-09 00:12

Ma iertati baieti, a fost putin pe pauza proiectul dar a ajuns cel de al doilea Jaguar la mine. Doresc sa ii multumesc si pe aceasta cale lui quick silver pentru seriozitate si mai ales pentru felul in care a ambalat coletul, nice job! Acestea fiind zise, astept sa imi eliberez putin programul si ma apuc de ele. Deci voi avea doua Jaguar-uri in lucru. Unul va fi de strada si unul cel mai probabil va fi de circuit.

quick_silver2 13-12-09 04:04

mersi pentru laude :D de asemenea astept coletul cu nerabdare de la tin si spor la tuning si scuza-ma pentru eventualele piese lipsa a machetei...

Dark Side 13-12-09 23:01

Interesant topic. Eu nu prea scriu pe sectiunea asta ca sunt paralel cu tuningul.
Sa-mi spun parerea: F50 nu-mi place. Eleronul din partea spate este cam grosolan iar farurile in stil FXX nu se potrivesc unei masini din anii 90'. In rest jantele albe arata bine. Sfat: In viitor apuca-te sa recreezi un F50GT... adica sa incepi cu modelul acoperit. ;)

VENOX 13-12-09 23:32

Adevarul e ca am inceput cu ce am avut in dotare, influentele provin de la F50GT. Farurile au fost o idee personala si nu prea au legatura cu FXX pentru ca cele pe FXX sunt mult mai finute. Una peste alta, conceptul masinii este sa imite o masina de circuit, de acolo si eleronul supradimensionat, dar totusi sa ramana in limitele unei masini "street legal". Oricum sfaturile si deasemenea criticile sunt binevenite, asa ca iti multumesc! ;)

Alex_2012 14-12-09 22:19

A iesit forte frumoasa masina,se vede ca ai multa rabdare,iti urez sa faci si alte masini asa frumoase ca ferrari.Felicitari!!!

quick_silver2 14-12-09 22:31

Am primit rotile,uitate la feed back!

VENOX 14-12-09 22:37

Am vazut si am dat reply! :D

VENOX 09-01-10 22:11

5 Attachment(s)
Poate ati crezut ca am renuntat la proiect. Ei bine nu, doar lipsa de timp m-a tinut. Intre timp am mai adus unele modificari Jaguarului. Enjoy!

green_e30 10-01-10 08:48

:shock::dribble:Foarte tare macheta....are un bot foaaaaarte frumos daca reusesti sa o vopsesti si cu o culoare pe masura ar fii cel mai frumos jaguar care l-am vazut:D!!!!
Bafta!!!

VENOX 10-01-10 12:04

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 2962124)
:shock::dribble:Foarte tare macheta....are un bot foaaaaarte frumos daca reusesti sa o vopsesti si cu o culoare pe masura ar fii cel mai frumos jaguar care l-am vazut:D!!!!
Bafta!!!

Iti multumesc frumos pentru apreciere! Am ales schema de culori pentru caroserie si jante, nu o divulg inca, vreau sa fie o surpriza. :D

zN3u 10-01-10 12:54

in poza a 4 a zici ca e GTR :D Arata bine capota pana acu :P hai nu ne mai tine in suspans soptestemi culoare :D

apropo capota e un indigo inchis cumva?/:)

VENOX 10-01-10 16:05

Nu, capota e inca culoarea originala, adica verde. Se vede albastru acolo de la un marker cu care am tras linii. Mai am de finisat prizele de aer insa.

inchains0 10-01-10 16:44

interesant!!! Imi place capota si cum arata botul fara grila aceea. Spor la modificat, asteptam rezultatul!!!!

VENOX 10-01-10 21:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 2963477)
interesant!!! Imi place capota si cum arata botul fara grila aceea. Spor la modificat, asteptam rezultatul!!!!

Multumesc!

Aseara am mai progresat putin cu capota. Carbon + plasa pe prizele de aer!

bmwh548 11-01-10 13:54

Textura e cam...ciudata. Daca tot revopsesti complet macheta poti aplica o alta metoda. Dai culoarea gri...lasi sa se usuce, apoi tii o bucata de plasa peste capota si dai si culoarea neagra. Poti experimenta inainte pe alte suprafete ca sa iti dai seama care e distanta optima, daca plasa e suficient de deasa/rara.

VENOX 11-01-10 13:55

Merci pentru sfat, nu e o idee rea, am sa o incerc sa vedem ce iese.

bmwh548 11-01-10 13:59

Eu m-am inspirat de aici. Gasesti acolo si poze cu rezultate, precum si alte tutoriale utile.

zN3u 11-01-10 15:31

Intradevar din pacate mie nu imi place de loc textura la capota nu are nici un Dumnezeu :| nici nu spui ca e carbon sau e colant cu "flocirele"
Ia incearca alceva :D :P buna ideea lui 548

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning