![]() |
Re: Machete in lucru - VENOX
S-au facut niste reflexii ciudate in poza, am observat si eu zonele alea. Asta a fost dezavantajul pozelor facute la lumina camerei cu blitz. Voi incerca sa refac poza in care sa se vada mai bine detaliile indicate de tine la lumina zilei. Imi pare tare rau ca pozele nu ii fac dreptate, pentru ca vopseaua a iesit chiar ok.
|
felicitari :D ... e chiar frumos :>
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Arata destul de ok, probabil e o iluzie din cauza reflexiei blitzului. Sa faci si poze in natura, se vede mult mai bine.
|
Da, voi face maine cel mai probabil. Azi nu am reusit sa ajung pe zi acasa.
|
1 Attachment(s)
Pana atunci, va prezint urmatorul proiect!
Jaguar XK Coupe Welly Model Kit 1/24 |
Ti-a iesit fain ferrari-ul, felicitari! Este prima macheta tunata? Ce vrei sa-i faci jaguar-ului?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hopa un model de la welly Jaguar XK Coupe 1/24 am vrut sa iau si eu acu cateva zile era interesant,fix aceasi culoare era si asta si tot asa de montat dar l-am abandonat pe raft :D hai sa vedem ce si cum se va intampla cu el
Spor la treaba |
Nu mi se pare coaja de porocala, cel putin in prima poza nu e sigur.
|
Quote:
Quote:
|
La jaguar parerea mea ca ar merge o culoare neagra si ceva finut facut pe el nu prea exagerat si mai mult insistat cu interior`u si motor`u.
Oare cum ar da pe el negru mat cu o dunga alba pe mijloc finuta nu lata cat pumnu :)) |
Oricum,jaguarul tau o sa aiba un frate :lol: Acu' il impachetez
|
Quote:
Quote:
|
Dap la jaguar nu prea ai ce modifica . Eventual , la grila ceva modificari , o folie , un eleron micut , nu stiu unde are motorul dar am impresia ca in fata , eventual niste prize de aer pe capota tot asa ceva facut cu stil ... ti-am dat ceva ideei ...
|
Mi-am gasit inspiratia pentru proiectul asta. O sa vedeti pe parcurs ce si cum :D
|
E bine atunci ... asteptam ! Spor la treaba
|
La jaguar ar merge un negru mat (folii totot) jante etc, ala de la mine vb (ca asta nou nu merita stricat,decat alte jante (ceva putin mai mari,poate mai diferite)
ma rog,vezi tu ce faci, bafta |
ai facut ceva la jaguar?
|
La care din ele? :lol:
|
ce se intampla Venox ai spus ca ne faci o lista sa vedem ce ai de gand :P
|
Ma iertati baieti, a fost putin pe pauza proiectul dar a ajuns cel de al doilea Jaguar la mine. Doresc sa ii multumesc si pe aceasta cale lui quick silver pentru seriozitate si mai ales pentru felul in care a ambalat coletul, nice job! Acestea fiind zise, astept sa imi eliberez putin programul si ma apuc de ele. Deci voi avea doua Jaguar-uri in lucru. Unul va fi de strada si unul cel mai probabil va fi de circuit.
|
mersi pentru laude :D de asemenea astept coletul cu nerabdare de la tin si spor la tuning si scuza-ma pentru eventualele piese lipsa a machetei...
|
Interesant topic. Eu nu prea scriu pe sectiunea asta ca sunt paralel cu tuningul.
Sa-mi spun parerea: F50 nu-mi place. Eleronul din partea spate este cam grosolan iar farurile in stil FXX nu se potrivesc unei masini din anii 90'. In rest jantele albe arata bine. Sfat: In viitor apuca-te sa recreezi un F50GT... adica sa incepi cu modelul acoperit. ;) |
Adevarul e ca am inceput cu ce am avut in dotare, influentele provin de la F50GT. Farurile au fost o idee personala si nu prea au legatura cu FXX pentru ca cele pe FXX sunt mult mai finute. Una peste alta, conceptul masinii este sa imite o masina de circuit, de acolo si eleronul supradimensionat, dar totusi sa ramana in limitele unei masini "street legal". Oricum sfaturile si deasemenea criticile sunt binevenite, asa ca iti multumesc! ;)
|
A iesit forte frumoasa masina,se vede ca ai multa rabdare,iti urez sa faci si alte masini asa frumoase ca ferrari.Felicitari!!!
|
Am primit rotile,uitate la feed back!
|
Am vazut si am dat reply! :D
|
5 Attachment(s)
Poate ati crezut ca am renuntat la proiect. Ei bine nu, doar lipsa de timp m-a tinut. Intre timp am mai adus unele modificari Jaguarului. Enjoy!
|
:shock::dribble:Foarte tare macheta....are un bot foaaaaarte frumos daca reusesti sa o vopsesti si cu o culoare pe masura ar fii cel mai frumos jaguar care l-am vazut:D!!!!
Bafta!!! |
Quote:
|
in poza a 4 a zici ca e GTR :D Arata bine capota pana acu :P hai nu ne mai tine in suspans soptestemi culoare :D
apropo capota e un indigo inchis cumva?/:) |
Nu, capota e inca culoarea originala, adica verde. Se vede albastru acolo de la un marker cu care am tras linii. Mai am de finisat prizele de aer insa.
|
interesant!!! Imi place capota si cum arata botul fara grila aceea. Spor la modificat, asteptam rezultatul!!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aseara am mai progresat putin cu capota. Carbon + plasa pe prizele de aer! |
Textura e cam...ciudata. Daca tot revopsesti complet macheta poti aplica o alta metoda. Dai culoarea gri...lasi sa se usuce, apoi tii o bucata de plasa peste capota si dai si culoarea neagra. Poti experimenta inainte pe alte suprafete ca sa iti dai seama care e distanta optima, daca plasa e suficient de deasa/rara.
|
Merci pentru sfat, nu e o idee rea, am sa o incerc sa vedem ce iese.
|
Eu m-am inspirat de aici. Gasesti acolo si poze cu rezultate, precum si alte tutoriale utile.
|
Intradevar din pacate mie nu imi place de loc textura la capota nu are nici un Dumnezeu :| nici nu spui ca e carbon sau e colant cu "flocirele"
Ia incearca alceva :D :P buna ideea lui 548 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning