![]() |
Re: AJUTOR VW golf 5
pai la service`uri trebuie sa aiba ceva de masurat presiunea sau daca pierde presiune..
eu am avut ceva asemanator si imi tragea aer fals pe la cupla care iesea din pompa de motorina (tur`ul) si s`a rezolvat cu o garnitura. Da`mi un tel si iti explic ( 0763 686 301 ) |
un prieten bun cu un golf 4 motor 1.4 16 valve avea o problema similara. si nu vb din auzite... de mai multe x eram cu el in masina.
a incercati pe la zeci de mecanici, testere peste testere, a schimbat pompa de benzina, nuj ce clapeta de acceleratie inclusiv cea de la admisie si alte chestii.... nu are rost sa spun cat a costat tot taraboiul, si pan la urma sa adeverit ca era de la o siguranta care nu facea atingere bine.si problema rezolvata la un mecanic de marginea orasului cu atelier improvizat... l`am intrebat acum care era sighuranta respectiva, sa spun exact dar nici el nu are habar de electrica, a spus doar ca era ultima din stanga jos. incearca si varianta asta, ca un set de sigurante parca erau 3 roni la omv...inainte sa arunci bani pe chestii de mecanica si sa te usuce la buzunar |
@vacaroz diferenta consta in faptul ca el are G5 si pe motorina..
Si pana la urma , ceea ce zici tu este tot un contact imperfect |
Quote:
|
Re: AJUTORRRRR VW golf 5
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Unii mai verifica in modul clasic cu fir tras direct de pe baterie.Dar si in acest caz ce te faci cu bujiile care se alimenteaza cu 5V? Quote:
Cauze posibile: -pompa rezervor mefunctionala (siguranta sau defect de pompa) -EGR “constipat” -senzor turatie defect -senzor temperatura defect Toate astea se gasesc la o diagnoza cu VAG COM-ul. |
Dl. turbojack am si eu G5 1.9 si am avut acceasi problema ; eu am zis care a fost cauza la mine. Din cate stiu pompa de motorina din rez nu functioneaza permanent.. dar in fine
@codico uite aici un link oarecum folositor |
Turbojack - chiar daca bujiile functioneaza la 5V sau orice alta tensiune daca ii iei capisonu(fisa) de pe ea - nu va mai da scanteie. Asta e o regula batuta in cuie nu stiam ca arcul electric e asa de puternic incat chiar si cand iei mufa de la fisa sa mai faca contact.
|
Scanteie la Diesel ? cred ca in topicul asta sunt mai mult aberatii decat sfaruri utile. Ca sa intelegeti si voi...masina este un Golf V 1.9 TDI.
|
Darkshadow - da si dieselu are scanteie - altfel la ce mai trebuie bujie? Logic aprinderea se face prin comprimare - bujia incalzeste (iar daca bujia nu incalzeste atuncea cilindrul acela nu mai efectueaza lucrul mecanic necesar) - deci bujia incandescenta nu da scanteie exact ca la benzinar dar ajuta la incalzirea camerei de ardere pt formarea combustiei a motorinii).
|
baieti din ce vad nu mai am probleme cu masina,din ce am discutat cu prieteni si mecanici tind sa cred ca era o problema electrica .. din calculatorul masini.. pana acum nu am avut probleme cu ea.. oricum va multumesc tare mult pentru ajutor.
|
Quote:
|
Am mai zis odata in topicul asta despre treaba asta. Chiar vazusem ca postase cineva intr-un topic niste aplicatii in PowerPoint despre functionarea motoarelor, si Diesel si Otto(benzina). E chiar o idee buna si merita studiate putin.
Acum, sa fiu si ontopic : Codi, ma bucur ca ai rezolvat si sper sa te bucuri de masina. |
o problema buna este releul pompei de motorina sau un fir rupt sub baterie.incearca sa schimbi releul dak nu cauta firul.in cele din urma se va rupe de tot
|
da e bn sa incerci si pompa de motorina la golf5 si passat se strica f repede
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning