![]() |
numerele vor fi facute cred ca din POLIPLAN si inscriptionate cu Crazy Drivers.
|
si cam cat vor costa un pret estimativ si sper ca 1 stiker v-a fi gratis :lol:
|
sper ca nuj vor fi mai scumpe decat tricou ca m-am ars ca nu mai am banet :cry: :oops: :x :evil:
|
Din numere normale de tabla, care au fost shtantate deja, nu se pot face numere cu Crazy Drivers? Am in garaj, nu sunt ale mele, vreo mai multe bucati... Sa stiu , daca sa il intreb pe al cui sunt numerele alea...
|
AI PUTEA SA INCERCI NU E CEVA RAU O IEDEE FOARTE BUN 8) :lol:
|
E o singura problema, trebuie stantate si vopsite. Cred ca iese mult mai scump decat cu cele din poliplan
|
As vrea si yo un tricou XXL , stiker , si numar .....
|
vreau sa devin membru.. am o masina.. intrati sa vedeti
3 Attachment(s)
salut baieti.. o sa intru si eu in aceast club.. cu un oltcit.. nu radeti... vreau sa castig ceva cu cel mai marfa oltcit din romania.. umflat cu fibra. Jante ats.. evacuare dubla 2 tobe carbon finale. turbo si intercoler. grup scurt in cutie. super interior. cas cu dvd. statie magnat. woofer. si multe boxe.. cine vrea poze cu ea.. nu e terminata inca. dar e cam la jumate..:D cineva2002ro pe mess.. bafta baieti.. poate ne vedem pe la vreo cursa
|
Te asteptam cu cea mai mare placere. In club poti sa intrii fara nici o problema. Dar te rog sa imi dai mai multe date.
pe Yahoo MSN [email protected] sau MSN [email protected] Daca vrei spune-ne si de unde esti. RESPEKT |
si eu vreau xxl stiker si numar
|
vreau si eu :D
|
Sal Holy. Ce le faci?
|
sal
as dori si eu un tricou.. cea mai mare marime:D ;)) xxxl .. si numar.. si sticker... sunt din bucuresti... la ce adresa tre sa trimit banii..? contact me pe Pm pls..
|
Banii vor fi depusi intr-un cont cred. Astept sa ajunga Alex astazi in Iasi si vom stabili exact cum procedam ;)
|
Asteptam raspuns cu sufletul la gura
|
si yo astept :wink: poate puneti si o poza cu tricou :lol:
|
salutare
am ajuns in iasi azi 14.07.2005 maine ma duc sa dau comanda cate bucati sunt? lamisto ai facut o lista?
poate facem o intalnire zilele astea. |
ma vreau si eu un tricou marimea xxxl ca sunt la categoria grea, un stiker si un nr plz!
|
ar trebui ca cineva sa faca o lista, statiu sa numar yo si sa mai intrebati odata masurile 8)
primim tricourile pana la cursa din august speram sa primim si un stiker cu crazy dryvers but free :lol: :lol: :lol si numerele vreau mai multe detalii vor fi free sau cat vor costa sa ma pregatesc din timp :wink: |
in cateva ore fac lista.. tineti aproape ;)
:lol: |
Re:
Quote:
|
Va rog AJUTOR!!!!!..cum intru si yo pe situl de la Crazy drivers ...k mie toto imi cere username si parola si daca nu am scriso de vreo 15 ori sa fiti sanatosi....HELP ME!! :cry:
|
dai klic pe forum si acolo sus la autentificare introduci numele si parola.
|
stefan sa imi dai un numar de telefon.. cunosc pe cineva de la image plus care face imprimeuri pe tricouri si mai stiu si pe cinea care face banere si cred ca da o reducere ceva
|
am sa incerc sa fac niste modele e tricouri si am sa aduc sambata viitoare la intalnire si un model de baner ceva.. trase la imprimanta..
|
sal
la ce pret?
|
2 Attachment(s)
asta nu stiu inca.. am sa va spun luni, marti... uite si prima serie de tricouri... daca nu va place mai bagati idei.. logouri.. idei
|
da e fain asa numai ca nu vrem negre... mai bine alta culoare
PS. nr lu stefan este : 0740083939 |
pai nu cre ca ar fi o idee buna cu tricouri negre! daca mergem la o cursa si bate soarele tare, api am incurcat-o! murim in tricouri!
|
1 Attachment(s)
uite si un baner.. asta e cel mai simplu... am pus cu K ca asa e si pe logo.. se poate schimba
|
pai astept idei de culori :) rosu? ... alb e cam nasol.. ganditiva ca trebuie sa fie un logo pe el cum ar sta mai binecu ce culoare
|
vreti si numere pe tricouri? daca da.. m-am gandit sa fie undeva in lateral jos cumva... sau pe maneca in lateral
|
daca le scoti mai ieftin de 150 de mii le faci tu. .. eu mai ieftin de 150 nu am cum
|
da am sa vad luni, marti.. da-mi si tu un nr de tel ceva un id de messenger ceva
|
alexirc2003 este id-ul meu ai numaru` la lista aia cu membrii! vezi tu cum iti este mai usor sa ma contactezi!
|
1 Attachment(s)
un model de tricou!
asta sa fie pe fata! |
1 Attachment(s)
asta sa fie pe spate
cele 3 logo`uri din partea de jos de la 4tuning... acolo sa punem sponsorii sau daca nu sa ii punem in loc la scris Crazy drivers de sus! |
pot sa fie si invers!
sa fie ala de pe spate pe fata si cel de pe fata pe spate! se pot combina :) |
mie mi se pare combinatia asta Rosu cu Galbem ff placuta!
|
cred ca mai bine ar fi inversat ;) pe stapte logoul cu clubul si pe fata doar sponosrii dar nu acolo jos ... parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning