![]() |
Re: Cunostintele strainilor despre Romania
Quote:
|
.....paote nu stiai da la noi ink mai umbla dracula noaptea la supt sange :lol:....avem stafii peste tot....dragonii sunt la ordinea zilei ....a da si mai avem si vrajitoare pricepute dealde mama omida :lol:....
|
Stai linistit ca in Harry Potter cresteau dragoni si in Wales (Tara Galilor) si Ungaria, iar Bulgarii erau campioni mondiali de Quiddich. Deci nu eram noi cei mai inapoiati.
|
.....si ziceam k mie mi`a plakut harry potter si stiu tot din el.....m`am inshelat klar :lol:....
|
ma intreaba ,acum vreo 4 ani , o spanioloaica la vreo 40 de ani,"de unde esti?" ii zic ,din Romania.ea zice "am auzit de romania ,e in america de sud ,nu?".ma bufnit dracu rasul si am plecat ca nu ma mai opream.radeam si de prostia ce a zis dar si de fata ei ca se uita la mine mirata de ce rad:D :D
|
acum doi ani vorbeam pe mess cu un polonez de vre-o 19-20 ani....si vroia sa mearga la Bulgari la Black Sea..cika...si i-am zis sa vina in RO, k e mai aproape...si putea trece pe la mine(Timisoara) sa-mi vada masina de atunci....da el zice: "Is it safe your country?" :oops: :shock:
No..there are terorists on the streets...with Ak-47 imi venea sa-i zic :lol: :lol: :twisted: |
heheh...asa am fost si eu in berlin intr-un magazin hip hop ...si in comparatie cu servirea din romania vreau sa zic ca am ramas impresionat...cand au auzit ca suntem din romania au inceput sa zica de hagi de alte nume ...si ne-au aratat haine chiar am discutat despre muzica care o ascultau in magazin .super de gaska baietii chiar sa intamplat sa vrea un prieten un tricou care era putin patat la care tipu ia oferit 30% reducere ptr o amarata de pata care se scotea in 5 min .vanzatori erau pe deasupra si americani stabiliti acolo.oricum nu ma mira germania copiaza foarte multe lucruri de la americani.
multi nici nu stiu de romania..daca exista . De ex tata ia desenat unui american pe o hartie harta europei si Romania unde e pozitionata iar respectivu era foarte impresionat si a crezut ca tata e profesor de geografie de stie asa de bine tarile!! Asta e probabil o dovada a nivelului de educatie din strainatate comparat cu al nostru care e de zeci de ori mai comprimat de informatii!ei invata strictu necesar noi tre sa invatam tot. Traim in Romania asta ne ocupa tot timpu! |
...lewl.....da si in anglia de ex dak luai o geaca cu un nasture cazut de ex sau cu buzunaru desfacut in colt ti le dadea la jumatate de pret si era 30% ptr toale sifonate .....la noi si dak are defect pe bune nu ti`l da mai ieftin ;)......kat despre educatie in cls a4a in anglia elevii citesc povesti ...serios ...adik am avut ocazia sa ii vad si la mate adunari simple si scaderi nu tu inmultiri impartiri sau fractii ;)
|
Acuma de curand am sunat in America pe o tipa care trebuia sa trimita un pachet aici, si am intrebat-o daca l-a pus la posta, iar ea mi-a zis "i think UPS doesn't send there until the war is over". Nu ma puteam abtine sa nu rad. Is fantastici americanii astia.
|
Quote:
De unde plm va asteptati sa stie ? si e bine ca radeti .. e haios rau .. |
Quote:
Cu toate astea ... ei isi traiesc viata.. In Romania ... putini isi traiesc viata ... multi .. SUPRAVIETUIESC ... ;) |
Stateam si discutam cu un amic la mare, salariul minim pe economie e 3 milioane si ceva.. nush cat mmsi e , infirm , oricum
si deci , un om , trebuie sa se descurce cu 3 milioane pe LUNA :) sa zicem ca fumeaza, 2 pachete pe zi , 100 pe zi :) 1 mil in 10 zile, 3 mil in 30 de zile , s-a dus salariul , de mancat pauza, de baut pauza , se mai pune problema de iesit in orash ? :) |
Quote:
|
Si totusi toti care pleaca ar vrea sa vina inapoi... si toti care vin inapoi vin cu drag. poate ca aici esti tu insuti.. bogat sau sarac, destept sau prost. Afara ca roman nu poti fi decat un singur lucru: sclav pe plantatie... chiar daca se castiga, si chiar daca aduni capsuni sau programezi la microsoft. Noi inca mai avem ceva ce in afara se pierde proportional cu dezvoltarea economica: suflete.
|
Quote:
Foarte frumos ... si adevarat in acelasi timp.Felicitari pentru modul in care ai spus-o. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning