![]() |
Re: Seriale TV preferate
1. Band of Brothers - 10 episoade de cate 1 ora (Al doilea razboi mondial de la D-day pana la sfarsit)
2. OZ - 6 serii parca, intre 6-8 episoade de cate o ora (o inchisoare moderna, gasti, chestii, oarecum psihologic) 3. How i met your mother - multe serii, multe episoade de cate 22 minute parca (Comedie foarte interesanta si amuzanta) Nu sunt genul care se uita la seriale dar astea trei chiar au meritat |
1. Blue Mountain State
2. Two and a half men 3. Married with children 4. Seinfeld 5. Family guy |
Chuck si Family Guy sunt preferatele mele in acest moment...
|
Re: Cele mai bune/proaste seriale TV
Quote:
6. FlashForward |
Farscape
|
Un serial foarte captivant, un pic ciudat la īnceput dar care vă va ţine lipiţi de monitoare dupa ce descoperiţi cāt este de marfă...
PSYCH |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- Vampire Diares - True Blood - Castle - 90210 - One Tree Hill - Two And A Half Men - The O.C - Moonlight Detective - Blood Ties - The Gates - Weeds - ROME - Spartacus Blood And Sand |
Serialele pe care le urmaresc marte de marte sunt urmatoarele :
- How I Met Your Mother - Gossip Girl - Chuck - Si mai era Two And A Hald Man dar de cand nu mai e Charlie nu mai are nici un sens serialul :/ - The Vampire Diaries . |
Daca s-a terminat Lost am zis sa imi gasesc alt serial la care sa ma uit.
The walking dead: sezonul 1 a avut doar 13 episoade. Sezonul 2 o sa apara in octombrie. The event: Sezonul 1 a ajuns la ep 19. |
Penguins of Madagascar e genial:-)
|
"Cougar Town" genial :)
|
Quote:
Are decāt vreo 5 episoade, dar d-alea de 40-50 de minute! |
Super, zombiiiiiiiiiiiies :lol:
Merci, prietene ;) |
Recomand Lie to me ;)
Si inca o data, recomand Burn Notice. |
Quote:
deci am urmarit(sau inca urmaresc): The Big Bang Theory Lie To Me The IT Crowd (e scurt da e fain) The Mentalist |
Este une serial cu un fost spion care a fost dat afara si incearca sa-si regaseasca munca la guvern... intre timp ajuta diferiti oameni... Ii nice serialul, cand te uiti de la inceput ii mortal (mai ales ultimele doua sezonuri) :D
Din Iunie apare si Se.5 :) Cu NCIS ii cel mai tare serial, dupa parerea mea. Lie to me ii misto, nu m-au dezamagit noiile episoduri. |
One Tree Hill > all.
dar asta nu inseamna ca nu mai fac si o lista cu restul care merita vazute :D - prison break - gossip girl - flash forward - heroes - the big bang theory - everybody hates chris - the invasion - the o.c - stargate sg 1 - stargate atlantis - star wars the clone wars - scrubs |
Quote:
7. The Vampire Diaries 8. The OC 9. Friends 10. Flashforward 11. Weeds 12. Cougar town 13. 10 things i hate about you 14. Pretty Little Liars 15. Chuck - in top 3 la mine hai ca nu ma uita la chiarrrr atat de multe :oops: :lol: |
Quote:
|
Incercati Freaks and Geeks.Il gasiti pe youtube.E mai vechi,dar va garantez ca o sa va placa.
|
Adventures in HollyHood
Dupa ce 3-6 Mafia au castigat Oscar-ul pt coloana sonora din filmul Hustle and flow pleaca la Hollywood ca sa castige ceva $$$ |
two men and a half ! :oops:
|
Check this out!
TV Shows! 1. Repo Games - Reposition - Ţi se ridică maşina pentru neplata datoriei bancare! 2. Parking Wars - Tot ce ţine de parcările din America şi cātă severitate şi civilizaţie există acolo. 3. Auction Hunters 4. Storage Hunters - boxe īn care oamenii īşi ţin lucrurile, scoase la licitaţie 5. Storage Wars Seriale TV: 1. The Mentalist 2. Hawaii 5-0 3. Warehouse 13 4. Outsourced 5. Game of Thrones |
1. ENTOURAGE
2. SOPRANOS 3. CALIFORNICATION 4. WEEDS |
1.Prison Break(Capodopera)
2.Supernatural 3.Blue Mountain State(American Pie e pistol cu apa:))) ) 4.Lost 5.Method&Red:D |
Mash :D
|
Quote:
|
Quote:
17.Fringe - genial 18.Episodes 19. Drop Dead Diva 20. Doctor Who 21. Entourage 22.That '70s show 23. 2 broke girls 24. Anger management 25. Modern Family - unu din cele mai bune seriale de comedie. 26 Heroes - primele 2 sezoane senzatie. |
HUSTLE(Cred ca e numarul unu in materie de seriale cu escroci)
Broadwalk empire House M.D Weeds Supernatural Suits Breakout kings Secret diary of a call girl Grimm Lie to me Astea sunt preferatele mele:) mai trebuie sa termin broadwalk empire si sunt gata toate :D |
Quote:
Boardwalk Empire. Ca să fiu ontopic: Īn octombrie, īncepe noua serie "The walking dead". D-abia aştept... |
Nu se uita nimeni la Revolution?
|
Urmaresc doar 3
1. Castle 2. Two and a half men 3. The big bang theory |
Skins.
|
That 70s Show
|
cele mai tari sunt:
Scrubs How I met your mother My name is Earl Married..with children Two and a Half Men Don't Trust the B---- in Apartment 23 The exes |
Quote:
Mike & Molly 2 Broke Girls Modern Family Go On The Big Bang Theory Anger Management Unele au mai fost recomandate, altele nu. Oricum, sunt doar cāteva din cāte am văzut şi īmi pot aduce aminte acum. |
Californication.
|
Am descoperit acum o saptamana jumate "White collar".. si acum mai am cateva ep din sezonul 4 de vazut...:lol: super tare, foarte catchy, nu sunt eu genu de seriale "politiste" cu cazuri clasice and shit.. gen CSI,blabla, dar asta e cumva diferit si foarte interesant.. REcomand!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning