Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   prodrive' Racing LFS Championship (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/150110-prodrive-racing-lfs-championship.html)

Raz6633 12-11-09 13:14

Re: prodrive' Racing LFS Championship

Din pacate... am analizat timpul meu liber, si nu cred ca voi avea timpul necesar pentru a face cate un filmulet dupa fiecare cursa, dar fiti siguri ca voi face un film la finalul campionatului.

world_eye007 14-11-09 11:10

- Nume: Stefan Cornel
LFS Username: sYc
Numar: cat da Dumnezeu :lol:

Raz6633 14-11-09 11:50

Inscrisi:

- Nume: Belcescu Gabriel
LFS username: Gabriel B.
Numar: 01

- Nume: Dan Bordei
LFS username: dan.bordei
Numar: 02

- Name: Eşu Cristian-Octavian
LFS Username: Extremus
Numar: 03

- Nume : Rostasian Oliver
LFS Username : catalanu
Numar: 04

- Nume: Vaduva Mihai
LFS Username:mihaitza63
Numar: 05

- Nume: Ion Valentin
LFS Username: Cosmin
Numar: 06

- Nume: Cristian Ciotlos
LFS Username: worldeye007
Numar: 07

- Nume: Farmache Daniel
LFS Username: Rabbitt
Numar: 08

- Nume Pentilescu Constantin
User: Costash
Numar: 09

- Nume: Dragos Trincan
User LFS: DaggerXS
Numar: 10

- Nume: Radu Vlad
LFS Username: Andrei221
Numar: 11

- Nume G.Iulian
LFS Username G.Iulian89
Numar: 12

- Nume: George U.
LFS usermane: gxgung
Numar: 13

- Nume: Demetrius Adelin
LFS Username: Bambo
Numar: 14

Numar: 15

Server-ul este online.... puteti intra sa va antrenati.

La 6:35 se va seta vremea pentru calificari.

DATE IMPORTANTE:

1 Ora pe KY2R = 30-31 de ture (pentru combustibil)

valentyn12 14-11-09 17:33

- Nume: Belascu Alexandru
LFS Username: alexpilu

Nu are cont pe 4tuning si lam inscri eu

valentyn12 14-11-09 17:34

Nu are cont pe 4tuning si lam inscri eu

Raz6633 14-11-09 17:51

Inscrisi:

- Nume G.Iulian
LFS Username G.Iulian89

Numar: 16

catalanu 14-11-09 20:13

In turul 1 am fost acrosat de la spate de catre numarul 07 , cursa a fost compromisa deoarece timpul pe care l-am pierdut nu putea fi recuperat.Astept un raspuns din partea organizatorilor cu decizia lor dupa ce analizeaza replay-ul.Multumesc

Raz6633 15-11-09 01:56

Vom analiza replay-ul, mai profund....

Incidentul a fost analizat in timpul cursei, iar in timpul cursei s-a stabilit ca acesta este un RACING INCIDENT...

Vom analiza din mai multe unghiuri, si vom posta o decizie aici.

world_eye007 15-11-09 10:42

Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 2807854)
In turul 1 am fost acrosat de la spate de catre numarul 07 , cursa a fost compromisa deoarece timpul pe care l-am pierdut nu putea fi recuperat.Astept un raspuns din partea organizatorilor cu decizia lor dupa ce analizeaza replay-ul.Multumesc

Te rog sa ma scuzi. Nu a fost intentia mea sa te ating, pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat, cred ca nu am franat la timp la intrarea in curba.
Scuze inca odata! :oops:

catalanu 15-11-09 10:53

Stai linistit ca nu sunt suparat pe tine :D se mai intampla.Eu doar eram curios sa vad ce decide razvan ca nu am fost sigur daca tu m-ai atins sau am schimbat eu directia ca si la cursa trecuta.

Speram ca va fi mai bine cursa viitoare.Weekend placut tuturor , ne vedem sambata pe Aston

Raz6633 16-11-09 13:50

1 Attachment(s)
Analiza:

Dupa vizionarea replay-ului, din foarte multe unghiuri, atat eu cat si ceilalti administratori declaram acest incident ca Racing incident. Masina cu Nr 04 nu si-a pastrat banda, la intrarea in portiunea de franare pentru T1, iar masina Nr 07 a incercat sa evite contactul aplicand franele, dar nu s-a putut face nimic. Din motivul 1, si intentia clara de a evita contactul al masinii nr 07, acest incident se declara racing incident.

Rezultate:

Atasat aveti posterul cu rezultatele, pentru etapa 2. Ne vedem saptamana viitoare.

kantzorf 17-11-09 13:13

- Nume: Mihalache Florin
LFS username: kantzorf

Raz6633 20-11-09 15:00

Inscrisi:

- Nume G.Iulian
LFS Username G.Iulian89

Numar: 16

- Nume: Mihalache Florin
LFS username: kantzorf
Numar: 17

Raz6633 21-11-09 16:55

Serverul este online, sunteti rugati sa intrati.

1 ora pe pista Aston Historic cu XFR/UFR = 21 - 22 de ture, pentru a va calcula combustibilul.

catalanu 21-11-09 20:55

Cel mai urat final care mi-sa intamplat vreodata.Nu ma asteptam sa se termine asa :cry:

kantzorf 21-11-09 23:02

N-a fost prea corect ce s-a intamplat... in minutul 58 m-am rasturnat, la fel cum a patit-o si catalanu daca nu ma insel, tot cu UFR, dar lui i-ati acordat sansa sa fie ajutat de catre un alt concurent. In schimb eu am fost trecut spectator. Eh... asta e. Oricum wYk nu stiu daca participa la etapa viitoare, vom fi plecati. Doar daca nu se amana plecarea.

Raz6633 21-11-09 23:21

Catalanu, s-a rasturnat... la finalul cursei, cursa deja se terminase... iar 07 deja trecuse linia de start/finis...

Tu cand te-ai rasturnat, inca mai era o perioada buna din cursa... si sincer, nu te-ai rasturnat in min 58 mai degraba minutu 52-54

kantzorf 21-11-09 23:45

Da, intradevar Cristi terminase cursa... dar minutul cand m-am rasturnat eu sigur era 58.
Asta e :).

catalanu 21-11-09 23:55

La mine a fost o confuzie totala.Cristi era pe locul 1 dar fizic in spatele meu cu jumate de tur cand s-a scurs ora.Eu am trecut primul , dar locul 2 pe grid si am crezut ca e gata , eu pe 2 cristi pe 1.Am dat drumu la volan am tras frana de mana si m-am bucurat f tare pana am realizat ca defapt cursa nu e gata.Am tras tare sa nu pierd si locul 3 dar se pare ca am luat decizia proasta.In fine imi doream podiumul f tare dar nu a fost sa fie.Poate data viitoare.

Raz6633 24-11-09 09:58

1 Attachment(s)
Si rezultatele pentru cursa de sambata.

catalanu 24-11-09 15:09

Se poate si un clasament provizoriu?

Raz6633 24-11-09 20:02

Mai pe seara, o sa urc un clasament provizoriu,

world_eye007 28-11-09 20:14

Imi cer scuze, dar ce a fost azi nu se poate numii cursa.
Constantin avea un lag infernal si ne deranja pe toti, la un momentdat in lapul 15 a aparut brusc cu masina peste a mea, iar eu am fost aruncat inapoi. Apoi tot el era cu gura mare ca "nu am avut oponenti cursa asta 8)".
Nu stiu ce parere au restul, dar mie mi s-a parut foarte aiurea. In campionatele mai vechi, pentru lag erai descalificat din cursa imediat.

Felicitari lui catalanu :-)

catalanu 28-11-09 20:27

Multumesc.Felicitari si voua ...pacat ca ati fost deranjati de lag. :D Ne vedem cursa viitoare.

yenko 28-11-09 20:41

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 2844773)
Imi cer scuze, dar ce a fost azi nu se poate numii cursa.
Constantin avea un lag infernal si ne deranja pe toti, la un momentdat in lapul 15 a aparut brusc cu masina peste a mea, iar eu am fost aruncat inapoi. Apoi tot el era cu gura mare ca "nu am avut oponenti cursa asta 8)".
Nu stiu ce parere au restul, dar mie mi s-a parut foarte aiurea. In campionatele mai vechi, pentru lag erai descalificat din cursa imediat.

Felicitari lui catalanu :-)

corect! din cauza lagului mie nu mi-a aparut blue flag-ul cand era Dan in spatele meu,iar la Constantin eu nu l-am vazut deloc nici in fata nici in spate.Il vedeam numa pe pista blocat cu lag de cel putin 20 de secunde iar tu Constantine spui ca ma luam cu tine cand erai in spate...sa fim seriosi :)

Gabriel B. 28-11-09 20:48

Subscriu la ceea ce au zis baietii. Nici nu stiu cand am trecut de pe 2 pe 3:shock:
EDIT: Catalanu, frumoasa cursa:) am avut niste dueluri interesante la inceput pana mi-ai dat ceata:D Felicitari!

costash 29-11-09 10:40

M am uitat la replay si treaba sta asa dupa parerea mea: dupa prima tura eram pe locul 3 si deci cei care eram in spatele meu nu au ce sa mi zica de lag pentru ca deja erau prea in spate sa i afectez cu ceva.Cine a incurcat mult de tot nu numai pe mine care ziceti ca am avut lag dar si pe alt concurent care nu a avut lag dar a patit ce am patit si eu a fost Cornel. Si Cristiane raspuns pentru tine ,in tura 15 din cauza lui Cornel care nu stie de steag albastru sau sa se uite pe harta si vede ca de o jumate de tura sunt in spatele lui si incerc sa trec de el ca ma incetineste ,erai in spatele meu si in urma incidentului nu ai pierdut nici o pozitie. Am avut lag dupa cum zic toti asta e si i mi cer scuze pentru cine am deranjat pe drept nu pe aia care erau o tura in spate.

world_eye007 29-11-09 11:11

Quote:

dupa prima tura eram pe locul 3 si deci cei care eram in spatele meu nu au ce sa mi zica de lag pentru ca deja erau prea in spate sa i afectez cu ceva
Asa deci in momentul cand am ajuns in spatele tau sa te pot depasii eram prea in spate sa ma afectezi cu ceva, din cate zici tu. Nu prind ideea, dar infine. Mie din 10 in 10 secunde imi aparea pe track "LAG 20" "LAG 25" etc si nici macar nu stiam daca ai trecut de punctul ala sau ma trezesc cu masina zburand.

Quote:

Si Cristiane raspuns pentru tine ,in tura 15 din cauza lui Cornel care nu stie de steag albastru sau sa se uite pe harta si vede ca de o jumate de tura sunt in spatele lui si incerc sa trec de el ca ma incetineste ,erai in spatele meu si in urma incidentului nu ai pierdut nici o pozitie.
Lui Cornel nu ii aparea blueflag si asta cred ca tot din cauza lagului tau si FIZIC era MULT in fata ta ca sa afecteze cu ceva ce s-a intamplat intre noi doi. Si tu zici ca nu am pierdut nicio pozitie, dar omiti ca pe tur eram mai rapid ca tine si incidentul s-a produs in momentul in care puteam sa trec de tine, deci m-ai facut sa pierd o poztie practic.

Infine, nu ne mai certam ca nu are rost, administratorii de cursa o sa verifice si ei replay-ul ca si o sa ia o decizie.

yenko 29-11-09 11:22

Quote:

Originally Posted by costash (Post 2845846)
M am uitat la replay si treaba sta asa dupa parerea mea: dupa prima tura eram pe locul 3 si deci cei care eram in spatele meu nu au ce sa mi zica de lag pentru ca deja erau prea in spate sa i afectez cu ceva.Cine a incurcat mult de tot nu numai pe mine care ziceti ca am avut lag dar si pe alt concurent care nu a avut lag dar a patit ce am patit si eu a fost Cornel. Si Cristiane raspuns pentru tine ,in tura 15 din cauza lui Cornel care nu stie de steag albastru sau sa se uite pe harta si vede ca de o jumate de tura sunt in spatele lui si incerc sa trec de el ca ma incetineste ,erai in spatele meu si in urma incidentului nu ai pierdut nici o pozitie. Am avut lag dupa cum zic toti asta e si i mi cer scuze pentru cine am deranjat pe drept nu pe aia care erau o tura in spate.

frate tu esti batut in cap? nu intelegi ca nu imi aparea blue flag? si da ma ai incurcat pe toti cu lagu tau.Cristian are dreptate la fel te vedeam si eu pe track cu lag 15-20-25.Calmeaza-te omule..
Si inca ceva eu toata cursa de doua ori te-am vazut cate 2 secunde dupa care vedeam ca ca o iei frumos prin parapeti cu 200kmh(de la lag..) desii tu mergeai normal pe track.Si nu arunca vina pe mine ca l-ai aruncat pe Cristi un pic cu masina...ce s-a intamplat a fost pentru ca tu AI APARUT BRUSC PE TRACK.
Si mai calmeaza-te frate :)

costash 29-11-09 12:08

Nu am nici un treaba cu stresul in treaba asta am explicat doar cum au stat treburile din punctul meu de vedere.Asta e ultimul reply care il dau .

Gabriel B. 29-11-09 17:58

Oi fi fost eu suparat ca nu te-am vazut cand ai trecut pe langa mine, dar meritam locul 3, haha:D

Am condus groaznic! Felicitari inc-odata Catalanu:p

Raz6633 01-12-09 20:58

Deci, pana la urma, ca nu prea am inteles... depune cineva vreo plangere?

Ca rezultatele sunt gata.... si se pot urca.

Gabriel B. 02-12-09 16:08

Nu din partea mea:paper:

world_eye007 02-12-09 18:14

Pai ce plangere sa mai fie daca rezultatele deja sunt gata? :-P
Urca-le si aia e. O lasam sa treaca asa acuma... dar ar fii bine sa existe o regula si in aceasta privinta, doar ca acum deja s-a creat un precedent :-)

Raz6633 02-12-09 23:34

Vorba vine sunt gata... la modu ca daca nu depune nimeni nimic, le urc asa si cu asta basta.... so va mai las... pana maine seara... sa fiu dragut.

Raz6633 03-12-09 23:12

1 Attachment(s)
Si rezultatele.

Raz6633 05-12-09 17:43

Intrati pe server, ar fi pacat sa ratati ultima cursa din campionat...

Gabriel B. 06-12-09 02:09

Zicea cineva ceva de o surpriza?:suspiciou

world_eye007 06-12-09 05:22

Sper sa nu fie cu suparare... dar o sa cer si eu analizarea mai in detaliu a contactului din primul tur dintre mine si gaby. ;)

Raz6633 06-12-09 09:02

Te rog frumos, sa folosesti formatul scris in postul 1, si sa formulezi un protest, in baza acelui format.

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning