![]() |
Re: Ajutati-ma cu sistemu!!!
Eu as cumpara Clarion DVZ 858RMP
http://www.clarion-eu.com/uk/ Comparativ cu Pioneer DEH-P80MP http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-121 Clarion-ul are convertor A/D pe 24biti, raport S/N 100dB, dynamica mai buna, etc... Uita-te cu atentie la descrieri si analizeaza tu, altfel daca nu iti va place ce vei cumpara vei da vina pe noi... |
ma bag si io iarasi... poti gasi un HU Denon...care eee... nusu daca a auzit cineva un asemenea aparat, dar de produsele lor numai cuvinte de lauda.
|
Am si eu o intrebare: produsele de pe site-ul ************ sunt originale? Ma refer la un amplificator DLS CAD 11?
|
1 Attachment(s)
Am gasit pe un site din Germania subwooferul care il vreau da sunt 2 variante la acelasi pret si nu stiu care e diferenta si la care sa ma orientez:
Kicker VS 12 L7 4x4 Ohm Woofer S12L7 Type Vented Max Rec Amp Power (watts PEAK/RMS) 1500/750 Ohm 4 Dim A (in., cm) 14-1/8, 38.4 Dim B (in., cm) 18-1/4, 46.4 Dim C (in., cm) 14-5/8, 37.1 Dim D (in., cm) 29, 73.6 Kicker VS 12 L7 2x2 Ohm Woofer S12L7 Type Vented Max Rec Amp Power (watts PEAK/RMS) 1500/750 Ohm 2 Dim A (in., cm) 14-1/8, 38.4 Dim B (in., cm) 18-1/4, 46.4 Dim C (in., cm) 14-5/8, 37.1 Dim D (in., cm) 29, 73.6 Am mai gasit si Kicker VS L5 si de asemenea sunt 2 variante. |
Inca ceva: stiti cumva unde pot gasi HU Pioneer 7800 MP k nu gasesc pe nici un site in Europa. Sa fie doar pt America?
PS: Domnule Relu mi-l puteti aduce la comanda dak e? |
Quote:
Dar de ce nu vrei sa achizitionezi acest subwoofer de la Falcon - importator Kicker in Romania. Eu iti recomand varianta B. Astfel poti sa il legi si in 1 si in 4 ohmi in functie de varianta legarii bobinelor, respectiv paralel sau serie. Sa nu imi spui ca preturile din Germania sunt mai mici?!! |
Am fost la Falcon si am cerut acest model si mi-au spus k nu mai aducem acest model "vechi". Aveau un model de L5 de 10" la 215 dolari + TVA fara incinta. Au spus ca ba nu mai aduc ba sa caut in alta parte, au avut o atitudine urata pt un vanzator de talia Falcon. Acel director de vanzari imi tot spunea ca au un alt model Kicker (nush exact era dif rotund).
NU MI-A PLACUT DELOC ATITUDINEA LOR ASA ca o sa caut in alta parte. |
In Germania costa 350 E Kicker VS 12 L5 cu incinta si 450 VS 12 L7 tot asa.
La mine ar mai fi o alternativa pentru GZHB 30 BT sau 38 BT. De auzit le-am auzit pe amandoua, in masini diferite si mi-a placut mai mult Kicker dar nush, ramane sa ma hotarasc. |
Imi pare rau sa aud ce s-a intamplat la Falcon.
Referitor la subwoofer-ul nostru GZHB 30BT, acesta, daca l-ai ascultat in incinta originala, fiind de 55litri, este compromisul intre spatiu si cat de jos coboara in frecventa - s-ar putea sa te inteleg de ce nu ti-a placut. Acum depinde foarte mult si de sistemul in care era integrat. Oricum, noi nu am importat niciodata acest model de incinta, ci subwoofer-erele separat, incintele contruindu-le noi. Daca vrei Kicker, modelul S12L5, cu sau fara incinta, am sa ma informez si cred ca pot sa ti-l aducem noi. Nou, tot... din Germania. |
Astept sa va interesati si sa-mi spuneti un pret pentru el. Nu exclud nici varianta GZ dar vreau sa compar ofertele f bine inainte de a lua o decizie finala. Va multumesc pt sprijinul acordat si astept detalii.:-)
|
1 Attachment(s)
Am gasit Kicker L5 de 12" in incinta ventilata (modelul exact 05VS12L54) la Falcon:-) la 315 $ + TVA. Credeti ca mi-l puteti aduce mai ieftin sau il pot gasi in alta parte mai ieftin?
Si inca ceva: e bine sa il iau in incinta lui originala sau sa apelez la cineva sa imi faca o alta incinta? Cum e mai bine? Cati litrii are incinta originala? |
Chiar ma bucur pentru tine ca ai gasit in subwoofer-ul pe care il doreai.
Avand in vedere ca ai primit o oferta de la Falcon, sfatul meu este sa mergi sa cumperi de la ei, doar sunt importatori... Doar daca nu puteau sa te ajute ei,... atunci incercam noi sa ti-l aducem din Germania. Pretul la care ti-l putem oferi noi este echivalent. I-al asa cum este, cu incinta lui originala. Noi producem pentru Falcon incinte, dar tot dupa specificatiile producatorului. La Kicker ai insa 3 variante: compact, street bass si SPL-deep bass... si in general ei merg pe varianta de mijloc pentru incintele originale. Astfel, doar in cazul in care spatiul iti permite si chiar doresti maxim de SPL si intradevar un... deeeeeep bassss.... atunci cumpara subwoofer-ul separat si incinta separat. Eu am folosit mai bine de 2 ani kicker, S10L74 in incinta street bass... foarte multumit!!! iar apoi 2 si respectiv 4 S15L72, tot in bas reflex, in incinte proiectate de noi, mergand pe compromis datorita spatiului... M-am lecuit de experimente si compromisuri... si programe de simulare gen Win ISD... Astfel am invatat ca daca nu dispun de aparatura si soft profesional, cea mai buna varianta este sa merg pe recomandarile producatorului. Deci, daca ai o masina de clasa mica...-medie... atunci este super ok si incinta lor originala. Oricum o sa te scoata din masina daca ii asiguri amplificare pe masura! Sunetul este OK! Incinta SPL-deep bass are caracteristic un bas mai jos, dar lung, nu foarte bine articulat. Tu alegi, decizia iti apartine! |
Tin sa precizez ca nu m-am apucat de sunet pt ca voi schimba masina. Toate sansele se indreapta spre Alfa 147.
Stie cineva daca este bine izolata si daca va suna bine muzica in ea? Componentele la care m-am gandit nu le voi schimba cel putin subwooferul in nici un caz. Astept sfaturi si pareri. Multumesc pt intelegere!:D |
Quote:
Oricum le-am facut cate o sesizare la OPC (pt. ca trimit ce au pe stoc chiar daca tu comanzi altceva) si la Garda Financiara (pt. ca nu dau factura - evaziune fiscala). |
Eu am comandat multe lucruri de la ******** (dynamat, statie, difuzoare, cabluri ). Faza cu, trimit ce au pe stoc... mie in loc de DLS RA25 care mai aveau una de teste cam zgariata, mi-au trimis un RA20 la acelasi pret ;) Eu ii respect, putini fac discount in functie de cat comanzi!!
|
******** este aceasi cu car-sound ? eu stiu ca am cumparat ceva de acolo si petru ca nu mai exista pe stoc mi s-a dat la acelasi pret o statie unpic mai puternica :)
ps: cam offtopic :D |
Cei de la car-sound au avut ********-ul inainte dar l-au vandut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning