Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Muzica preferata in masina... (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/15-muzica-preferata-masina.html)

tekno 23-09-03 16:45

ai vazt ca vine tiesto in bucale?
600 de mii intrarea :cry: mie imi mai tre pe langa aia bani de drum de mancare shi consumatzie.... :cry: de unde atat belshug?

Gabi 23-09-03 18:08

Auch! O discutie cu adevarat COOL :lol:

tekno 23-09-03 18:23

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Auch! O discutie cu adevarat COOL :lol:

:? in ce sens?

Amytal 24-09-03 11:45

Marfa treaba asta cu Tiesto.... Mi-ar place sa merg si eu... Nu stii in ce club se tine treaba (twice presupun).
Oricum eu ma multumesc sa merg la SIAB anu asta si tot e bine...

Gabi 24-09-03 12:40

Quote:

Originally Posted by \"TYE\"
Dre, snoop, Eminem, Knoc'turn'all, 50 cent, Busta, MOB Squad, FAT Joe, Big Pun, Deliquent Habits, LL Cool J, Method Man, redman, Xzibit, DMX, 2pac, Ja Rule, MissTeeq, Ludacris, Tyrese, Nelly, Jay Z, Timbaland, Miss y Elliot ... and the list go on ...

Daca s-a ajuns aici... m-ati lovit la punctul sensibil :) Ador toate astea :twisted:

I LOVE YOU GUYS!

TYE 24-09-03 16:01

for everyone in here who's feeling kinda \"thug\" ... for yall ... TYE dedicates this shit for u FAT JOE - We ridin

peace

tekno 25-09-03 11:12

Quote:

Originally Posted by \"Amytal\"
Marfa treaba asta cu Tiesto.... Mi-ar place sa merg si eu... Nu stii in ce club se tine treaba (twice presupun).
Oricum eu ma multumesc sa merg la SIAB anu asta si tot e bine...

o sa fie la world trade plaza, eveniment de la \"the mission\" shi pro fm, oare nu transmit :?:

Amytal 27-09-03 00:36

Slabe shanse sa se difuzeze life. Yo's fericit daca se da non-live :lol: .
Imi placea intr-o vreme ministry of sound. Se mai difuzeaza asa ceva ???

tekno 29-09-03 07:45

muzik

nope.... nu mai e ministry of sound... orikum era nasol sambata seara pt ca sambata seara iesheam pe undeva shi nu puteam asculta... acum e miercuri seara \"global\" mixeaza carl cox.... :lol:

Amytal 30-09-03 22:06

Mah daka a fost cineva la Tiesto sa ne zika shi nouace s-a intamplat pakolo ! :P

tekno 01-10-03 12:40

deah... shi daca a filmat ceva din eveniment il rugam sa faca upload... bineintzles daca ne lasa Zolia :wink:

rocker_no 06-10-03 13:57

eu cred ca o muzica asa mai potrivita e una mai de \"zbenguiala\" de exemplu niste rock. Incercati niste rammstein - feuer frei (de pe coloana sonora a lu XxX) sau mai sunt melodii care ar merge.
Nu zic acuma ca toate sunt misto sa le asculti, dar sunt unele care intradevar merita

tekno 06-10-03 23:37

rock

deshi nu am treaba cu rocku' recunosc ca feuer frei e tare de tot, singura de la ramstein care o am, inka o melodie rock buna in mashina ii Metallica- Idisappear (daca ami shtitz vidioclipu' era cu un mustang albastru, MI2 Soundtrack)
ce ma intreb yo... oare cum ar rectziona lumea la volan daca ar asculta drum'n'bass... daca nu shtitz cum e va dau exemple de melodii:
Roni Size, Aphex Twin, Aphrodite, Technical Itch..... etc

TM 84 XXX 07-10-03 23:37

mah fratilor eu sunt cu hip-hop-ul si houseul, mai mult hip-hop, ceva mai putin house, daca vreti va pune vreo 3 liste de hip-hop ales melodie cu melodie din zeci de cd-uri cu mp3-uri ... si cam toate sunt melodii de melodii numa bune de ascultat in mashina, eu am mp3 player in mashina si am 3 cd-uri cu hip-hop si 1 cu house si ATAT.
cele mai beton melodii de cox pe care le am eu in mashina sunt:
1) BT - Race Wars
2) Mortal Kombat Soundtrack :P - nu radetzi :P
3) Go for it (Rocky Soundtrack)

acum luam ce ziceati voi: Bt - Never gonna com back down - sper sa fie k-lumea ...

cat despre rock ... scuzati-ma da eu daca imi pun rock in mashina imi vine sa joc carmageddon - ori car crasher ori sa calc cat mai multi pietoni pe strada ...
:evil: Hip-Hop & House rulzz !!! :evil:

tekno 08-10-03 08:42

musika

Never Gonna Stop Goin' Down e tare, am avut un film cu mai multa Toyote Supra pe melodia aia.... shi e shi din \"gone in 60 seconds\" soundtrack...
BT - Race Warz Super tare!... Mortal Kombat, asha shi-asha.....
aia din rocky nu shtiu cum suna....

Amytal 08-10-03 18:49

Hai mah ca mai sunt si cateva rockuri atri... Nu multe insa melodii de genu Saliva - Superstar ( soundtrack turbo drems ) mai merg pentru o viteza ceva...

tekno 09-10-03 13:47

aia e tare....
nu shtiam cine canta...
thx tre sa o caut...

Anonymous 18-10-03 00:10

hip-hop

Pentru toti care asculta hip-hop in masinile lor..si aveti si pe cE:) va dau o lista ce nu trebuie ratata..suna cel mai bine..:(majoritatea 2pac)
2pac-california love REMIX
2pac-cradle to the grave
2pac-how do you want it
2pac-toss it up
big syke + nate dogg -come over
daz dillinger + kurupt - who ride with us
2pac- papa'z song
2pac-ballad of a dead soulja
2pac-breathin
x zibit - my life my world,
x zibit - multiply
x zibit - X
mc ren - who got the street shit
mc ren - all the same
mc ren - voyage to compton
above the law - black superman
above the law - kalifornia
eastsidaz + snoop dogg - i luv it
xxl si 10 grei - personajul bun
nate dogg -music and me
nate dogg - i got love.
nate dogg - keep it gangsta + xzibit
nate dogg - concrete streets
salt'n'pepa - push it/watta man

sper sa nu va suparati pe mine pt lista asta:)
da cine cunoaste aceste beat-uri isi vad a seama ca nu are cum sa treaca neobservat ...si fara ca lumea sa spuna : uite-l si pe manelistu/houseru asta
salut

pimp_lex 18-10-03 05:06

ia uite ce chestie, altul cu Lexus aici! :shock:

Amytal 18-10-03 15:16

Yo incercati Supreme NTM. In special iubitorii de hip hop. ( french hip hop is da bomb )

tekno 18-10-03 18:57

loooooool
lunga lista....

lumea e al dreq de seaca.... daca tu asc trance, sau goa, sau drum n bass care aud ca ascultz asha tot house zic ca ascultz...... da daca lumea aude beatu de rap ce zice? ete la hoperu' ala.... :P

da' totushi ce conteaza ce zice lumea? ii mashina ta, ascultzi ce vrei...

tzinetzi minte (care atzi vazt) reclama aia de pe Euro Sport de vro 5 min in care prezinta nushtiu ce colectzie de cd-uri ce nu tre sa lipseasca din mashina..... eeeh.... un mare cacat... yo nu ash lua asha ceva....

ESPinoza 18-10-03 19:27

aaa eu o stiu :)) ce prostie

Anonymous 18-10-03 22:22

:(

lasa ma reclama aia...
da faptul ca tie nu-ti place un anumit gen..n-are a.face
daca tu poti sa asculti la drum lung numa hip-hop si house..bv tie..cred ca ai tot capu praf..
eu spre ex:la drum ascult numa barry white,eric clapton,montell jordan,joe cocker.,dire straits,santana...astea ma relaxeaza si pot sa ma concentrez..nu tre sa stau tensionat ca-mi urla basun difuzoare..si o muzica ce ma tine incordat...

Gabi 19-10-03 13:30

Intr-adevar. La un drum lung si muzica conteaza.

LEXUS 20-10-03 13:12

Muzica

DEci nu-mi spune tu mie...K la drum poti sa asculti numai 21planetbass-axel F, sau music instructor ,flying steps , sau mai stiu eu ce muzica d-asta de te face sa te concentrezi asupra basului care-l simti direct in stomac...si te supune unui tratament de anduranta...decat o muzica relaxanta si placuta auzului

TYE 21-10-03 21:54

Re: :(

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
lasa ma reclama aia...
da faptul ca tie nu-ti place un anumit gen..n-are a.face
daca tu poti sa asculti la drum lung numa hip-hop si house..bv tie..cred ca ai tot capu praf..
eu spre ex:la drum ascult numa barry white,eric clapton,montell jordan,joe cocker.,dire straits,santana...astea ma relaxeaza si pot sa ma concentrez..nu tre sa stau tensionat ca-mi urla basun difuzoare..si o muzica ce ma tine incordat...

da' nu sta frate nimeni tensionat cand asculta muzica care-i place ....

HIP-HOP imi place .... HIP-HOP ascult .... nu-i nici o tensiune

PS: sper ca a-ti observat Kcofonia :oops: [/b]

fuscobal 22-10-03 01:10

EURODANCE 4 EVER!!! Exemple din cele mai cunoscute:Culture Beat,Snap,Dj Bobo,Magic Affair,2 Brothers on the 4th floor,Bg the prince of rap...
Pentru necunoscatori,este vorba de muzica dance a anilor 90 din care provine dance-ul actual (Milk Inc,Sylver,Groove Coverage,Atb...)
Mai ascult si Hip-Hop,New Dance balade rock si blues-uri

TNos 27-11-03 23:21

eu unul nu gust aproape deloc noile formatii,in schimb sunt de parere ca cea mai buna muzica cea a anilor 60,70 si 80!Formatia mea preferata este Queen,dar imi plac si altele,iar ca genuri ascult aproape orice,iar de relaxare va recomand muzica clasica chiar daca la inceput s-ar putea sa va plictisiti!Alte formatii si cantareti buni: Phil Collins,Barry White, Scorpions,Beatles,Elvis,BeeGees,Abba,UB40,Depeche Mode,U2, Duran Duran,Paula Abdul,Michael Bolton,Donna Summer,Joe Cocker,Elton John, Billy Ocean,Led Zepelin,si mai sunt o gramada,dar, fiecare cu gusturile lui!

Anonymous 28-11-03 12:00

exact..poti sa te Kci in gustu omului??

TNos 28-11-03 16:33

ai pute sa te kci ingustul omului,dar nu ar fi frumos si n-ar avea rost,si poate se kk si altii in gusturile tale!nu ma intelege gresit,nu am facut vreun apropo,doar ca gusturile pur si simplu nu se discuta,sunt de acord cu tine,fiecare cu ce-i place!

Amytal 28-11-03 20:18

Eu sunt un ascultator de muzica foarte variata. De la Hip Hop suparat pe viatza cu boietzi in izmene si baschetzi pana la Clubbin si house. Insa uneori pur si simplu simt nevoie sa ma relaxez. Doar nu credeti k o sa ascult Linkin pArk. Ceva mai lent fie goldies fie ceva de genu Tiesto In my memory pt cine cunoaste, Chicane sau Atb mai lent. Iar in masina nu merge totdeauna bubuiala peste bubuiala...

TNos 28-11-03 20:31

tot respectul!mai mult chiar nu am ce zice!
:idea: dar daca ti-ai pune 2 casetofoane pa masina si ai asculta simultan \"bubuiala\" +\"relaxare\"?
:oops: asa-i ca-s bun de spitalu' 9? :oops:

Amytal 28-11-03 21:22

Da ce-ar fi sa mergi cu catziva baietzasi pe starda fiecare cu masina lui si aceeasi melodie din toate masinile sincronizata perfect. N-ar fi cool?
Chiar merita incercata chestia... 8)

TNos 28-11-03 22:10

asta ar fi super misto?de n-o facem a odata?iti trebuie 4-5 masini bine dotate si cam atat!Nu e greu!M-anuntati si pe mine cand vreti sa incercam!
Pe bune!Fac eu rost de masina cu sistem bun,daca nu, iau combina,statia, nu stiu cum dracu le alimentez,da vad eu, si vin si eu!

Hot_Sauce 01-12-03 14:30

Suna cool da cum faci sincronizarea ?

BigMac 01-12-03 18:12

Quote:

Originally Posted by \"fuscobal\"
EURODANCE 4 EVER!!! Exemple din cele mai cunoscute:Culture Beat,Snap,Dj Bobo,Magic Affair,2 Brothers on the 4th floor,Bg the prince of rap...

Si eu ascult 90% Eurodance! :D :D :D Muzica din tinerete.. ehei, ce vremuri :)

TNos 01-12-03 23:04

Sincronizarea nu e o problema,incercam si noi de cateva ori pana prindem smecheria,si dupa aia trezim IGP in ritmuri de fanfara! :twisted:

rocker_no 02-12-03 19:57

ba in curand o sa am soundtrackul la nfs underground cine il vrea sa mi-l ceara...

ESPinoza 02-12-03 20:44

sunt 16 track`uri in joc ... adeca 16 melodii le ai pe toate sau cum?

ESPinoza 02-12-03 20:49

scuze 26 de trackuri

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning