![]() |
Re: E46 - le meu touring
Quote:
da arata super asa! galbenul face masina sa para invechita! |
Salutare.Eu sunt un fan al touringului e46.Am avut unul si l-am dat.Acum vreau sa imi iau altul.In privinta km eu zic sa stai linistit pt ca motorul duce cel putin 500.000 GARANTAT.Cutia o sa incepa sa faca figuri cam pe la 300.000.In rest schimba cat mai des filtrele uleiul si la timp restul consumabilelor si nu o sa ai pb.Un dezavantaj, dar si o placere, ar fii garda destul de joasa. Felicitari pt masina. A mea in oras manca 13 iar afara 6.7 - 8. Depinde cum bagai piciorul in ea. Oricum bafta la ce ti-ai propus cu ea.
|
Multumesc frumos pentru ca mi-ai readus topicul putin la lumina. Ce mi-am propus eu cu masina sa cam dus pe apa sambetei, a trebuit sa repar cutia si ma adus in sapa de lemn. Am bagat 1800 de euro in ea. Urmeaza din nou schimbul de ulei dupa 2000 de km si sper ca nu o sa ma mai ating de ea pe viitor. Recomand toturor celor cu transmisii automate sa schimbe uleiul din cutie la timp pentru a nu ajunge in situatia mea. Eu am masina de un an de zile si nu m-am putut bucura de ea din cauza fostilor propietari care probabil nici prin cap nu le-a trecut ca ar trebui sa schimbe uleiul si filtrul de la cutie. Bafta tuturor si cat mai multi km fara probleme.
|
Si eu am avut aceasi pb dar pe mine m-a costat 1900 adusa la mana a doua din austria de pe o masina cu 30.000km .E f importatnt sa schimbi la timp uleiul in cutie si sa si completezi daca este cazul.
|
si eu ma gandesc sa schimb cd playerul original pentru ca nu citeste decat cduri audio si mai nou nu le mai citeste nici pe alea :lol::lol: difuzoarele intra perfect in locaselele celor vechi ? foarte frumoasa masina . bafta cu ea .
|
Nu am montat inca difuzoarele. Nu incap fara modificari, e multa bataie de cap. Bafta.
|
La e46 va trebuie difuzoare slim altfel nu incap in fata de usa fara modificari.Daca stati bine cu finantele va recomand focal slim. Am testa 2 ani pe propia piele.
|
8 Attachment(s)
De cateva saptamani a intrat in familie inca un e46, de aceasta data berlina si cu dotari mai multe. Atasez cateva poze cu cele doua surioare.
Attachment 2426875Attachment 2426876 Attachment 2426877Attachment 2426878 Attachment 2426879Attachment 2426880 Attachment 2426881Attachment 2426882 |
Salut.Foarte frumose , cel alb cel putin nu am cuvinte..:)
|
Multumesc
|
1 Attachment(s)
E46-le alb a primit amortizoare noi pe spate Bilstein + flanse si kit de protectie, schimbul de ulei (5w30 bmw ll 04) si filtre (mann/bosch). Am curatat si filtrul epurator, il voi schimba in viitor cu modelul nou. Momentan nu necesita alte investitii, vom vedea pe parcurs. Urmeaza folie pe geamuri.Attachment 2443848
|
Foarte frumoase ambele bmw`uri!
ce motorizare are berlina, cat a costat si de unde ai luat`o?:D ms anticipat si multa sanatate! |
Super bine arata ce-a alba ce sa mai arata prea bine..Asa o sami iau si eu una dar nu hidramata nu ma bag nici daca imi lasa 5mi de E la asa ceva.. Na fiecare cu gustu lui raman tot la manuala care e Sfanta...cat a costat cel alb?
|
1 Attachment(s)
|
Foarte frumoase in special cel alb schibai nasu negru il schimba mult la aspect sa ai noroc la ele prietene cati mai multi km fara incidete bafta la modificat!
|
Quote:
|
Frumoase treburi pe la dv , sa le stapaniti sanatos !
|
Multumesc
|
ambele masini arata bine. la cat mai multi km fara reparatii
|
|
Masinuta cere discuri noi pe fata. Tot caut pareri si nu ma pot hotara ce discuri si placute sa cumpar. Dati-mi si mie ceva sfaturi va rog. Oscilez intre: ate, zimmermann si ebc. Mentionez ca doresc sa cumpar variantele standard, nu sunt racer:-). Eventual la ate as merge si pe varianta power disc. Multumesc.
|
6 Attachment(s)
Cate ceva in plus pe la masinuta
Attachment 2857887Attachment 2857888Attachment 2857889Attachment 2857890 Attachment 2857891 si ma pregatesc de un upgrade, tweetere si midbasi fata Attachment 2857892 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning