Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   WV PASSAT vs Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14973-wv-passat-vs-audi-a4.html)

silviuGreseala 28-04-06 13:57

Re: WV PASSAT vs Audi A4

da ambele sunt la fel de bune dar imi place mult mai mult pasatu. e mai actual

GabiByte 28-04-06 14:36

In materie de "coolness" evident A4 castiga pentru ca Passatul e...peste tot si are soferi "experimentati". Chiar tre sa ma apuc sa ii filmez si sa fac o compilatie sa vedeti despre ce vorbesc, astia care credeti ca zic tampenii.

einstein1984 28-04-06 17:31

Poate schimba un moderator/admin titlul in VW passat vs. ... ca zice lumea ca e forum de..............

Cronny 03-05-06 22:08

aici yo zik k e vorba de gusturi.la calitate nu pot sa spun kre e mai 'tare' dar la aspectul exterior io zic k passatul e peste audi.dar gusturile nu se discuta.

Cosmin255 06-05-06 09:12

Dupa parerea mea A4 nu se adreseaza aceleiasi clientele ca si Passat , cel putin in Romania

BLinKY 12-05-06 16:18

Eu as alege audi din mai multe motive:

- cand cineva t vde p strada zice uite passat nou, dar dak esti intr-un audi a4 zice moama c audi (chiar asa zice, erau ambele la semafor toata lumea s uita la a4)

-e mai rapid a4 si mai fiabil, a4 concureaza cu seria 3, passat cu ....nush...

-Am auzit ca suspensia e mai buna la audi

-nu am carnet, dar m-am plimbat cu amandoua, cu un unchi si cu un prieten d famimlie, fiecare multumit d al lui

--=== nu zic ca passat e mai slaba, e chiar fffff buna pt genul famile, dar audi e peste===--

-normal ca cine are a4 tine cu audi cine are passat tine cu vw

The_Mask 12-05-06 18:21

nu uitati de locul pasagerilor din spate;) Cum sa fie audi mai fiabil din moment ce este acelasi motor, aceeasi transmisie, in concluzie aceeasi masina imbracata altfel si putin "intrata la apa"

BLinKY 12-05-06 21:48

Quote:

Originally Posted by The_Mask
nu uitati de locul pasagerilor din spate;) Cum sa fie audi mai fiabil din moment ce este acelasi motor, aceeasi transmisie, in concluzie aceeasi masina imbracata altfel si putin "intrata la apa"

U crezi ca a4 costa mai mult ca asa vor ei? Hai sa fim seriosi, a4 e sport, d aia e mica, passat e familie.

Mic. 12-05-06 23:25

Din cauza unor informatii care imi lipsesc in privinta stilului de rulare al VW-ului comentariul meu nu trebuie luat in serios , dar totusi parerea me este ca VW este o masina care intrece primul passat numai printr-un face lift si un alt pret.Avand caleas calitati precum confortul , consumul , fiabilitatea , si faptul ca il gasesti la orice colt de strada din Romania oriunde te-ai afla. Despre A4 cred ca are un aer mai sportiv si faptul ca vei avea mai multa distractie la volanul unui Audi decat la cel a unui Passat 2 ,si cred ca gradul de a fi mai recunoscibil intr-un audi este mai mare.

Ps: daca am gresit undeva va rog sa ma avertizati.

Bogdan_mb 15-05-06 00:09

ma mai uit la emisiunea automondial de pe national , si nu trece una fara sa anunte rechemarea masinilor din grupul VAG (mai ales audi) in service cu diferite defectiuni...

mertan 15-05-06 16:25

clar audi. pt ca e altfel de masina si pe deasupra e si educata corect. dar un audi 1.8 turbo quatro nu prea are rivali pe la passat.

The_Mask 15-05-06 19:21

Nu mergem la versiuni de top aici, faceam referinta doar la 2.0 TDI, daca vroiam o varianta de top luam 3.2FSI, inca nu au pus intreaga gama de motorizari de pe A4 si pe Passat;)

mertan 15-05-06 19:45

pai eu zis ca da clasa audi la passat.

RaZv 25-06-06 15:05

Desi am VW Passat recunosc ca VW nu e facut ca sa bata AUDI.Totul e mai bun la AUDI.

alexSHO 25-06-06 17:22

Am votat A4 din simplul motiv ca passatul nou e o masina urata.

WestCoastCustoms 27-06-06 19:21

Am votat A4. Mi se pare prea tare. Si cu pachetul S Line pe el.. supertare:D

sisp4tpro 30-06-06 00:22

desigur audi. doar marca cat face. nu inteleg de ce e plina romania de passaturi de parca cum dai de ceva bani, cum te faci cu un passat :)

Sphynx 30-06-06 01:13

Imi place mai mult Noul Passat!Mai ales unu negru cu geamuri fumurii.....:dribble:

RA_2fast4u 30-06-06 17:29

fara a lua in considerare partea financiara? klar a4 ... da gandind ceva mai relist.. passat.. adica stiti cum e .... passat-ul e un fel de a4 aproape la fel de bine chipat doar ca a4-ule are imaginea si calitatea unei marci superioare... aceeasi treaba cu octavia si passat..

dragos2900 01-07-06 12:02

Passat.....as alege....

hu guta 10-07-06 19:39

a4 ca e mai sobru si mult mai barbatesc dar nu zic ca ww-ul nu e barbatesc.alege a4

Cosmin255 11-07-06 18:22

Quote:

Originally Posted by hu guta
a4 ca e mai sobru si mult mai barbatesc dar nu zic ca ww-ul nu e barbatesc.alege a4

Dap , aici ai dreptate , passatul e masina de doamne/domnisoare:)....
De unde le scoate ãsta fratie?

hu guta 12-07-06 10:56

nu pot sa zic ca passatu e de doamne ceai?!!?!? mini one e de femeie sau alte masini mai mici.

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning