![]() |
Re: Desenele mele...
Mertzuriile sunt superbe, mai ales 12PS-ul :-P
Renault-ul... Nu e prost realizat dar nu plac. Insa nu sunt foarte obiectiv privind aceasta masina. |
Re: Desenele mele...
Pentru ceea ce faceti aici ar trebui sa primiti un premiu(pare exagerat dar mie asa mi se pare :D)
dupa ce terminati cu toate trebuie neaparat sa faceti un topic separat doar cu aceste desene mor de curiozitate sa vad ce urmeaza :shock: |
4 Attachment(s)
__________________ Post 3 __________________ Mersi de aprecieri tuturor ;) Voi face...asta daca mi se va permite :D Iar de urmat....urmeaza o masina care a pus America pe roate :D Ford T . ;) Henry Ford nu a inventat automobilul si nici banda rulanta , dar a fost primul care a descoperit avantajele utilizarii celor doua lucruri impreuna. In 1908 , Henry Ford uimeste lumea cu B]Ford Model T [/B] , care a fost primul automobil din lume la a carui productie s-a folosit linia de montaj, mai precis , piesele automobilului erau puse pe o banda rulanta care traversa toata uzina, iar muncitorii grupati pe "sectii" le ansamblau , la final rezultand automobilul care iesea pe portile fabricii. Datorita costului mic de intretinere si comercializare, a fiabilitatii si usurintei in utilizare , Ford T avea sa devina o masina emblema pentru Henry Ford si America , cu un numarul total de 15.007.034 unitati produse si comercializate, record care avea sa fie depasit abia dupa 45 de ani . Fordu T avea sa revolutioneze industria auto prin : volanul montat pe stanga ( fata de dreapta ca celelalte automobile , lucru ce avea sa fie copiat ulterior de aproape toti producatorii de automobile ) , motorul si transmisia masinii care erau in interiorul caroseriei , cilindrii motorului erau montati intr-un bloc compact si suspensia cu doua arcuri semi-eliptice , fata de unul singur ca celelallte automobile. De asemenea ,Ford-ul T era renumit prin culoarea neagra a masinii , deoarece aceasta culoare era ieftina si cu timp de uscare mic ( de la aplicarea ei pana la iesirea de pe banda vopseaua era uscata ) , Henry Ford spunand chiar : " orice client isi poate alege orice culoare , pentru orice model T, atata timp cat aceasta culoare este neagru ". Totusi ,in ultimii ani de productie au aparut si alte culori , inclusiv rosu. Cateva date tehnice : motor cu 4 cilindri , cap. 2900 cmc , 20 c.p. , vit. maxima 60-72 km/h , consum 11.1-18.7 l /100km , tractiune spate , cutie de viteze cu 2 trepte + marsarier . Enjoy :) __________________ Post 2 __________________ Rolls Royce Silver Ghost Sedanca de Ville 1915 . A fost prima masina conceputa clar ca limuzina , dupa cum se vede in desen , soferul avea compartimentul separat , printr-un geam fixat in caroserie , total de spatele masinii , pasagerii , in schimb , fiind protejati complet de un compartiment dotat cu tot luxul si tehnologiile vremii . Cateva date despre Rolls Royce Silver Ghost Sedanca de Ville: motor pozitionat frontal cu 6 cilindri in linie , racit cu apa , 7400 cmc , 50 c.p. , cutie de viteze in 4 trepte , tractiune spate, suspensie fata cu arcuri semieliptice ,suspensie spate cu arcuri elicoidale si amortizor , vit.max. 135 km/h. P.S. Scuzati anul care apare in desen , este gresit ;) :oops: __________________ Post 3 __________________ Continuam cu o marca mai putin cunoscuta de multi , care la vremea ei nu avea concurent pe piata automobilelor de lux . Este vorba de Duesenberg , companie fondata in 1913 de fratii Fred si August Duesenberg , companie care a produs in scurta ei existenta ( 24 de ani ) cele mai bune , mai performante , luxoase si exclusiviste masini ale vremii de-atunci. In anul 1929 apare pe piata automobilul care avea sa faca din Duesenberg o legenda si anume Duesenberg model J 1929, o masina superba , construita ( ca toate modelele Duesenberg de altfel ) in intregime manual , extrem de luxoasa , extrem de spatioasa ( 5,37 m lungime , 1,84 m latime si 1,77 m inaltime ) extrem de manevrabila si puternica. Cateva specificatii tehnice : motor ampalsat frontal , 8 cilindrii in linie , 32 valve , 6.8 l , racit cu apa , 265 c.p. , tractiune spate , transmisie manuala cu 3 trepte , v.max . 192 km/h si au fost construite numai 470 unitati . In 1935 Duesenberg produce un model neobisnuit ca design si conceput initial pentru curse si-anume Duesenberg SJ Mormon Meteor o masina extrem de puternica si iesita din tiparele vremii. Cateva date tehnice : motor cu 8 cilindri in linie , amplasat frontal , 32 de supape , 6.9 l , 400 c.p. , tractiune spate , transmisie manuala cu 3 trepte , vit. max. 250 km/h . Nota moderator: ti-am unit postarile, si le-am semnalizat in postul asta, sa nu se incurce lumea ;). |
Re: Desenele mele - THUNDER77
oao!super!M-am mai informat!
|
Am sa postez cat de curand alte trei modele :D Bugatti , Packard si Cord :D
|
Desenezi foarte frumos, acorzi multa atentie detaliilor si le expui foarte curat si precis... habar n-am ce-as mai putea zice in afara de felicitari, frumos de tot:).
P.S.: Imi place SLS-ul si E30-ul. |
Mersi frumos pentru apreciere ;)
|
Abia astept sa vad ce mai desenezi, cu ce planuiesti sa ne uimesti in viitor?
|
1 Attachment(s)
Vad ca nu ai mai postat demult aici Ionut, dar vin eu cu 2 desene superbe care stau la loc de cinste la mine in garaj, restu au fost desenate de fata...
|
Aoleoooo...ascunde-le repede ca ma faci de ras :D :P Astea erau schitele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning