![]() |
Re: Un altfel de duel: F430 Scuderia vs. Gallardo LP550-2
Quote:
1. nu ai carnet 2. nu sti ca VAG inseamna Volkswagen Aktien Gesellschaft sau mai corect Volkswagen Aktiengesellschaft. |
Dupa prima propozitie imi dai seama ca nu ar trebui sa dau reply, fiind useless dar fie.
1) Nu sunt obsedat VAG, nu stiu cum ai tras tu concluzia asta, dar clar nu e buna 2) Nu are legatura posesia unui plastic cu simpatia fata de o firma, poti sa ai 10 ani si sa fii pasionat de ceva asa ca nu vad legatura. Mai mult, bucata aia de plastic (carnet) o sa o am cam in 14 zile, deci asta poti sa o tai de pe lista. 3) Inainte sa ma corectezi pe mine la chestia aia mai bine te-ai uita la propria greseala (mult mai grava). Se scrie "nu STII ca VAG inseamna...", doi I. Asta ca tot a adus aleks vorba de flame, cine face flame aici, eu sau domnul moderator ~EWN~ ? Multumesc. |
Si aici va certati pe tema VAG...:lol:
OT. La performanta cred ca gallardo iese mai in evidenta, cel putin din cele vazute de pe net, as vrea sa pot vedea asta si live.. La design imi place lambo pentru exterior si ferrari pentru interior, unde este ceva mai diferit, o combinatie intre sport si o masina cu care sa iesi la plimbari. Quote:
Quote:
|
Quote:
acum sunt 100% sigur ca urmatorul tau post va contine - urmatoarele semne :lol: :???: :rolleyes2 ;) - ironii de adolescenti plin de cosuri - aroganta de 2 lei - repetarea excesiva a cuvantului vag, orice post de-al tau contine acest cuvant. Daca considera cineva ca merit infr sau warn nu este nici o problema, dar eu personal (si nu cred ca numai eu) m-am saturat ca toate threadurile sa fie intoxicate de copii de 12-17 ani care nu au nici o treaba cu masinile. Lumea intra pe forum sa invete ceva de la persoanele cu experienta nu sa citeasca ce spun copii de 12 ani pe net. |
Quote:
-unul mai puţin vital, dar demn de luat īn considerare: cine anume declanşează iniţial conflictul -al doilea mai important: cine anume poate aduce mai mult aport de cunoştinţe practice, capitol care ne omoară pe majoritatea. Nu ai să mă vezi că le fac observaţii publice unor membri ca Virgil cu Supra, Andrei Tenţean, George cu GTR-ul, Sebastian, Bluey, Blazey, Gabi, Bogdan_SX, nu ştiu, lista e lungă şi omit pe mulţi, şi nu pentru că i-aş cunoaşte ( cu unii sunt foarte bun prieten, e drept), ci pentru că, spre deosebire de majoritatea covārşitoare a celor care postează pe forum (peste 95%, nu ştiu, sper să nu exagerez) ei au experienţă practică, deşi unii chiar scapă boii la vale pe forum. Ei au curse īn spate(auto, moto), au etape de VTM, au experienţă īn modificări şi tot aşa. Dacă ştiu sigur că īntr-un dialog, unul din cei doi a experimentat practic, iar celălat e doar bine informat, am să-l rog pe cel din urmă să fie mai puţin agresiv pentru că celălat a mai şi pus pe stradă ceea ce noi citim pe net, şi asta ne lipseşte pe forumurile romāneşti (nu crede că stau doar pe 4t, nu am ochelari de cal, umblu mult peste tot). Nu ştiu dacă e clar cum am explicat, pot da detalii suplimentare dacă e ceva neclar. |
am ales lamborghini pentru ca mie se pare o masina mai exclusivista decat un ferrari
ferrari parca a devenit mai comerciala in timp ce lambo a ramas incontinuare aceea masina de fitze cu care sa mergi seara pe bulevardul principal din orasul tau si sa atragi priviri tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning