Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Stick sau nu la Cluburi? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/148646-stick-cluburi.html)

gabitza121 26-10-09 17:07

Re: Stick sau nu la Cluburi?

Quote:

Originally Posted by FoX_BvStreetracing (Post 2751499)
Nu am intentia de a ma certa, ai inteles gresit ''prietene''! Sunt doar satul de atacurile aduse personal la adresa mea si a clubului ACCELERATE. In scurt timp o sa existe si acte, daca asta era problema ta. Si nu cred ca e normal ce se intampla aici, adica, toata lumea care a votat, e din brasov, si nu e personal, nu? Nu va obliga nimeni sa faceti parte dintr-un club, dar atunci, incerca sa nu-ti mai dai aiurea cu parerea. Te inteleg, dupa cum spuneam, nu trebuie sa faci parte dintr-un anumit club auto, dar atunci lasa-ne sa existam, sa ne facem treaba, lasati ura si vrajelile de genu'. Cum vreti sa existe comunitati , cum exista in oricare tara din occident, daca toata lumea incerca sa te traga in jos. Daca nu aveti treaba cu cluburile auto, atunci nu va mai dati cu parerea fara sa stiti despre ce e vorba.

eu nu am nimic cu nici un club a fost intrebat si eu la randul meu de mai multi membri a mai multor cluburi daca nu vrea sa intru si eu in club,am refuzat din motive personale,si nu am nimic cu voi cei din cluburi sunt prieten si cu cei din gtt si rtb si majoritatea celor care vin prin livada,insa eu m-am referit la idea ca nu vad concret dece sa fie stick therad cluburilor,si mai specific odata ca nu cred ca asta e o idee buna ptr ca totusi sunt ceva cluburi auto si in amaratul asta de oras si atuncia daca vom intra pe forum primele pagini care apartin comunitatzii BRASOV ar fi cu thread-urile cluburile,nu zic ca aceste cluburi sa nu aibe thread pe forum insa daca merita si este activitate pe el se v-a mentine in primele pagini sau primul pe pagina 1 pe locul 1 sa dea Domnul va doresc,si ptr mai multe nelamuriri avem pm ca sa nu incarcam foruml,si legat de chestia aia care stiu ca te deranjeaza faptul cei mai mari te iau peste picior se intampla ca totusi ei au o oarecare experienta si ei au facut tuningul sa prinda viataza in romania(si eu am 21 de ani si nu am avut conflicte cu ei,ca de exemplu si sper sa nu gresesc ca imi aduc aminte cand domnul catalin avea faimoasa dacie COX o vedeam pe strada vedeam ca fuge insa nu intelegeam dece nu are acele bari tipice si cum de fuge asa tare cand noi pe pvremea aia uzam lantul la bicicleta,deci totusi eu zic ca umpic de respect ptr CEI CARE MERITA

db_freak 27-10-09 09:17

"Da eu n-am zis absolut nimic de tine , daca te-ai simtit inseamna ca te-ai regasit in unele din vorbele mele" , chestia e reciproca , nu te cunosc sa iti pot reprosa ceva (poate nici nu am c ), singura chestie care m-a deranjat a fost postul lui flow care facea referire la noi (daca are ceva de spus sa ne spuna in fata ca doar ne-am intalnit la indemanari) ce la deranjat pe el nu stiu si acum nici nu ma intereseaza ... hai sa fim oameni ca vad ca se poate discuta si civilizat ... sticky sau nu sa voteze si restul ...

apropo prima masina mi-am cumparat-o cu 4 mil si era un harb dar nu conta , era harbul meu ... si faceam "linii" cu un prieten cu matizul si ne distram si radeam si totul era bine , nu conta ca erau 2 tartarete , contau rasetele dintre volan si scaun ...

Catalyn 27-10-09 09:52

Stick sau nu la Cluburi?

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2750331)
Cluburile care se respecta au un site si un forumul privat.

era un poll nu un loc de cearta, cearta o mutam mai sus,la "Sa vorbim..."Sonny sa stii ca pe sectiunea Brasov daca dispar cluburile mari discutii nu vad, iar 4 tuning a fost un site de intilnire pentru toata lumea,probabil vom vedea discutii la "Brasovul de odinioara" care este mutat acum la sectiunea "Divertisment" datorita regulamentului, sau o sa mai puna din cand in cand vre unul o intrebare unde gaseste guma Turbo, una peste alta indemn la calm si votati ceea ce credeti de cuvinta cu argumentele respective,suntem o comunitate, cluburile asa au luat fiinta prin adunari constitutive si comunicare, inclusiv intilniri moderatede acest forum, eu zic sa mentinem linia forumului si va fii ok .

Yackone 27-10-09 09:58

Eu am votat DA...De ce?....Ca asa vreau eu;)

Catalyn 27-10-09 10:02

Ti-am dat un avertisment ,cartonas galben ,fiindca nu faci decit sa agiti spiritele postind aiurea in tramvai,tocmai ce am scris sa justifici intr-un mod pertinent votul tau, e greu sa scrii cateva randuri fara a tinde la misto? te rog sa nu umplem topicul de off dialoguri, ne mutam unde trebuie daca vrei musai sa raspunzi, multumesc!

Syc@ 28-10-09 17:28

Quote:

Originally Posted by Hellix (Post 2747706)
Tovarase minori astia au strans 60 de masini intr-o seara de curand undeva in Brasov... poate nu suntem multi dar suntem uniti si tacuti dar sa auzit de noi apropos avem 2 an imediat DA!!! pentru ca lumea se intereseaza din ce in ce mai mult si e normal ca un subiect de interes sa iasa in evidenta!

Tu cine mai esti frate? crezi ca mie imi pasa ca minorii din gasca ta au strans intr-o seara 60 de masini?
raspunsul tau la intrebarea mea a venit ca o replica dintr o discutie contradictorie intre 2 curve " DA!! ", avetzi 2 ani si cum va numitzi ca eu nu am auzit de voi Clubul Fulgerul Soselelor sau cum, pe perioada asta de 2 ani de cand respira clubu vostru aveam si eu o masinutza care alerga asa putzin si nu sa prezentat nimeni ca fiind din clubul tau. Peste un an itzi fac cadou o lumanare ca litera 3 DA!!

FoX_BvStreetracing 29-10-09 08:36

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 2759434)
Tu cine mai esti frate? crezi ca mie imi pasa ca minorii din gasca ta au strans intr-o seara 60 de masini?
raspunsul tau la intrebarea mea a venit ca o replica dintr o discutie contradictorie intre 2 curve " DA!! ", avetzi 2 ani si cum va numitzi ca eu nu am auzit de voi Clubul Fulgerul Soselelor sau cum, pe perioada asta de 2 ani de cand respira clubu vostru aveam si eu o masinutza care alerga asa putzin si nu sa prezentat nimeni ca fiind din clubul tau. Peste un an itzi fac cadou o lumanare ca litera 3 DA!!

Te-ai trezit si tu! Hai sa mutam certurile pe privat, nu crezi ca ar fi mai inteligent? Ca tot vorbeai tu de teste psihologice si chestii de genu, si de minori care vorbesc doar prostii. Da dovada de putin creier si nu mai agita spiritele ;-)

albatros 01-11-09 11:38

am votat "DA" ... e cva normal ...

Shuba88 01-11-09 13:45

Am votat NU deoarece subscriu ce a spus domnul flow: "calitate nu cantitate".

@FoX_BvStreetracing : no offense, ma bucur pentru tine ca ai scoala de pilotaj si ai castigat cateva premii, felicitari, dar restul membrilor Ce au ei de aratat :?: Probabil un filtru sport, sau o masina bengoasa luata din banii lu' tata.
Intelege ca daca clubul tau este sa creasca incontinuu, o sa creasca, nu sunt neinteresatii obligati sa-ti vada thread-ul clubului de fiecare data pe prima pagina, parca "ajuti o baba sa treaca strada cand ea nu vrea sa treaca strada",parca lumea se simte obligata sa faca parte dintrun club.

Nu mai stiu cine a zis ca sau adunat 60 de masini, si eu dau anunt ca impart stickere gratis si sunt sigur ca adun 600 de masini. Din cele 60 de masini 20 erau dacii (nu de parca as avea ceva cu marca dacia), 20 veniti cu masinile parintilor, inca 10 care din auzite "hai sa vin si eu" si restul probabil aveau intradevar habar, ce si cum ;)

Si sa lasam deoparte pasiunea, ca si eu sunt foarte pasionat, dar pana am o masina mai batrana decat mine, cu filtru, toba, suspensii si jante, nimic mai mult, evit cluburile pana voi avea ceva cu ce intradevar merit sa fac parte. Ma bufnea rasul cand vedeam dacii cu sigla mare de RTB pe ele....deci pur si simplu cluburile astea din Bv nu au absolut nicio treaba cu ceea ce inseamna club.

Bigu 01-11-09 14:43

aleluia!

Hellix 01-11-09 17:43

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 2759434)

lol faina replica!!!

db_freak 01-11-09 20:25

toti sunte-ti tari ... inafara de ceilalti ... rusine ...

FoX_BvStreetracing 02-11-09 10:08

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 2769652)
Am votat NU deoarece subscriu ce a spus domnul flow: "calitate nu cantitate".

@FoX_BvStreetracing : no offense, ma bucur pentru tine ca ai scoala de pilotaj si ai castigat cateva premii, felicitari, dar restul membrilor Ce au ei de aratat :?: Probabil un filtru sport, sau o masina bengoasa luata din banii lu' tata.
Intelege ca daca clubul tau este sa creasca incontinuu, o sa creasca, nu sunt neinteresatii obligati sa-ti vada thread-ul clubului de fiecare data pe prima pagina, parca "ajuti o baba sa treaca strada cand ea nu vrea sa treaca strada",parca lumea se simte obligata sa faca parte dintrun club.

Nu mai stiu cine a zis ca sau adunat 60 de masini, si eu dau anunt ca impart stickere gratis si sunt sigur ca adun 600 de masini. Din cele 60 de masini 20 erau dacii (nu de parca as avea ceva cu marca dacia), 20 veniti cu masinile parintilor, inca 10 care din auzite "hai sa vin si eu" si restul probabil aveau intradevar habar, ce si cum ;)

Si sa lasam deoparte pasiunea, ca si eu sunt foarte pasionat, dar pana am o masina mai batrana decat mine, cu filtru, toba, suspensii si jante, nimic mai mult, evit cluburile pana voi avea ceva cu ce intradevar merit sa fac parte. Ma bufnea rasul cand vedeam dacii cu sigla mare de RTB pe ele....deci pur si simplu cluburile astea din Bv nu au absolut nicio treaba cu ceea ce inseamna club.

1. Nu stiu, tu te simti obligat sa faci parte dintr-un club? Te influenteaza cu ceva ca vezi threadul in fiecare zi pe prima pagina? Nu e obligatoriu, e ceva ce tine de propria decizie, nu-ti pune nimeni arma la cap si te obliga. Eu prin sticky vad un mod bun de a promova clubul, de a-l face cunoscut, nu e o chestie de obligatie, dupa cum spuneam!

2. Intra pe site (www.accelerateclub.ro) citeste regulile de aderare, ce presupun acestea. Nu impartim stickere random prin oras, ca altii pentru reclama. Toti cei care au aderat la acest club au facut-o din proprie initiativa, si sunt niste oameni foarte pasionati. Sa-ti mai explic o data, acest club o sa devina cat de curand A.C.S, deci nu este un club de fite si de masini bengoase cumparate din banii lu mama si lu tata. Toti cei 45 de membrii ( in momentul de fata) au masini proprietate personala, si nimeni nu detine dacie (nu ca as avea ceva cu dacia) !

3. In ceea ce priveste masina ta, imi pare rau pt tine ca gandesti in acest fel. Nu cred ca o sa mai aibe acelasi farmec sa faci parte dintr-un club auto cand o sa ai o masina mai smechera dar varsta ta si obligatiile nu o sa-ti mai permita acest lucru.

Sper ca am lamurit toate nelamuririle tale. Daca totusi mai exista te rog sa ma contactezi pe PM!

blondu_glf 2 02-11-09 11:30

Aici e mai mult circ decat poll :lol::lol::lol:

db_freak 02-11-09 12:06

ei , nu au unii loc de altii , se simt neglijati si asa ies ei in evidenta ...

gabitza121 02-11-09 13:21

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 2772299)
Aici e mai mult circ decat poll :lol::lol::lol:

ai uitat coaie de pe vremea cand ne ceram pe forum pe acolo pe la provocari,asa e si acuma uni fac mai interesantii ca altii adik vor sa iti bage pe gat cluburile

db_freak 02-11-09 13:37

ma buseste rasul , eu nu mai vb cu nimeni aici ...

blondu_glf 2 02-11-09 14:05

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2772656)
ai uitat coaie de pe vremea cand ne ceram pe forum pe acolo pe la provocari,asa e si acuma uni fac mai interesantii ca altii adik vor sa iti bage pe gat cluburile

:lol::lol::lol: acolo era mai mult misto decat cearta......dar aici mai are putin si se da cu sange si dinalea murdare

Flow 02-11-09 14:42

eu sunt perfect normal spike e bolnav psihiiic

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 2772383)
ei , nu au unii loc de altii

Trecem peste artificiul liric si va zic ca eu sunt perfect normal spike e bolnav psihiiic

Legenda:

Eu : db_freak/accelerate :chillpill
Spike : noi restul care avem o alta parere diferita de el/ei

blondu_glf 2 02-11-09 15:54

Prea tare :)):))

Nu fac nici o aluzie fata de nimeni dar e super tare faza cu "imi cresc coarne , par pe corp si m-a transform in mata" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

FoX_BvStreetracing 02-11-09 16:37

Mah, sincer daca nu aveti loc de noi...nu-mi pasa. Incercati sa va obisnuiti cu ideea ;-) ca asa e si asa o sa ramana !!!

Shuba88 02-11-09 17:03

Deci tu o iei de parca intrebarea ar fii: Desfintam sau nu cluburile :D
De parca existenta clubului tau depinde de faptul ca e pe prima pagina sau nu :rolleyes2

FoX_BvStreetracing 02-11-09 17:23

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 2773316)
Deci tu o iei de parca intrebarea ar fii: Desfintam sau nu cluburile :D
De parca existenta clubului tau depinde de faptul ca e pe prima pagina sau nu :rolleyes2

:-) :-) da, cam ai dreptate! Dar tot as prefera sa fie pe prima pagina ;-)

blondu_glf 2 02-11-09 18:40

Pai daca ar avea un topic clubul poate ar fi pe prima pagina....nu??? cel putin asa cred eu :)

gabitza121 02-11-09 21:20

sa mai scriu odata ptr domnul fox....... care sufera de bagare in seama si de faptul ca e mare capetenie de club.
prietene sunteti deja penibili cu clubul asta al vostru cand veti si voi ca anonimus sau alte cluburi mai vb,de aia se roaga lumea sa fie sticky si nu isi mai dau atata importanta dativa naibi importanta pe asfalt nu aicea pe forum.
ba ca ma faceti sa vb si urat sa mai si jignesc dar sa fac ceva pe ele cluburi din bv ca nu e nici unul calumea si voi suferiti de UNDERGROUNDE,lasati figurile astea.
aveti si voi masini si gata va unflati.
domnule fox........... daca ai fi o capetenie de trib calumea nu ai provoca pe la liniute masini care sti ca le bati sigur si sa dau un exemplu cand ai fost ultima oara ai provocat tot un focus de 90 de cai si cand eu v-am zis odata sa ne dam asa la misto si tu si prietenul tau cu corrado va unflati in pene ca nu faceti decat pe bani si alte dinalea, sti ce zic eu sa iti iei masina si tu si ala cu corrado si sa ne vedem pe astept pe asfalt in primavara sa imi fac masina pana atuncia si sa aduceti si actele masinilor ca eu sunt mai fitos si nu fac decat pe actele masinilor ca asa am vazut in NFS-ul ala din care v-ati inspirat si voi
si mai lasati figurile si daca vreti sa fiti pe prima pagina facetiva propriul forum voi astia cu comunitatile si vedetile de ale voastre si apropo vezi pe cine jignesti pe pm ca s-ar putea sa iti bag tastatura pe gat daca nu inveti sa scri frumos(stiu ca urmeaza sa fie sters postul sau sa primesc 5000 de cartonase mov si roz din cauza ca m-am enervat dar eu v-as da delet la conturi daca as vedea numai ...... din partea utilizatorului)

FoX_BvStreetracing 02-11-09 21:51

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2774376)
sa mai scriu odata ptr domnul fox....... care sufera de bagare in seama si de faptul ca e mare capetenie de club.
prietene sunteti deja penibili cu clubul asta al vostru cand veti si voi ca anonimus sau alte cluburi mai vb,de aia se roaga lumea sa fie sticky si nu isi mai dau atata importanta dativa naibi importanta pe asfalt nu aicea pe forum.
ba ca ma faceti sa vb si urat sa mai si jignesc dar sa fac ceva pe ele cluburi din bv ca nu e nici unul calumea si voi suferiti de UNDERGROUNDE,lasati figurile astea.
aveti si voi masini si gata va unflati.
domnule fox........... daca ai fi o capetenie de trib calumea nu ai provoca pe la liniute masini care sti ca le bati sigur si sa dau un exemplu cand ai fost ultima oara ai provocat tot un focus de 90 de cai si cand eu v-am zis odata sa ne dam asa la misto si tu si prietenul tau cu corrado va unflati in pene ca nu faceti decat pe bani si alte dinalea, sti ce zic eu sa iti iei masina si tu si ala cu corrado si sa ne vedem pe astept pe asfalt in primavara sa imi fac masina pana atuncia si sa aduceti si actele masinilor ca eu sunt mai fitos si nu fac decat pe actele masinilor ca asa am vazut in NFS-ul ala din care v-ati inspirat si voi
si mai lasati figurile si daca vreti sa fiti pe prima pagina facetiva propriul forum voi astia cu comunitatile si vedetile de ale voastre si apropo vezi pe cine jignesti pe pm ca s-ar putea sa iti bag tastatura pe gat daca nu inveti sa scri frumos(stiu ca urmeaza sa fie sters postul sau sa primesc 5000 de cartonase mov si roz din cauza ca m-am enervat dar eu v-as da delet la conturi daca as vedea numai ...... din partea utilizatorului)

Frumos, frumos!
Te astept la o cronometrata pe poiana mei smechere, cand vrea aia mica a ta pe care ti-o tot bagi pe aici ! Si sa-ti aduci si actele si fitele cu tine, poate o sa scapi de amandoua ;-)

gabitza121 02-11-09 22:33

Quote:

Originally Posted by FoX_BvStreetracing (Post 2774521)
Frumos, frumos!
Te astept la o cronometrata pe poiana mei smechere, cand vrea aia mica a ta pe care ti-o tot bagi pe aici ! Si sa-ti aduci si actele si fitele cu tine, poate o sa scapi de amandoua ;-)

o sa facem si poiana cand o sa am masina pregatita insa astept sa te vad la linile alea mai smechere la care provoci masinile mai slabe,si sa te anun ca cosmarul tau nu v-a fi negru v-a fi galben

FoX_BvStreetracing 02-11-09 22:35

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2774693)
o sa facem si poiana cand o sa am masina pregatita insa astept sa te vad la linile alea mai smechere la care provoci masinile mai slabe,si sa te anun ca cosmarul tau nu v-a fi negru v-a fi galben

O sa ai parte si tu, de unu la fel de galben ;-), nu albastru!

db_freak 02-11-09 23:46

:shock:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Catalyn 03-11-09 09:03

Mutati va rog discutiile filozofice pe topicul de vorbit deschis altfel apar supararile de la cartonase si posturi sterse:lol:!

celino 13-11-09 15:03

Chiar nu este un club in Brașov?

coman razvan 13-11-09 15:06

Nu, nu este un club! Sunt mai multe cluburi ...

celino 13-11-09 15:07

:) , era prea de tot!

Flow 19-11-09 20:03

Pool ul s a incheiat.
Poate n ar fi rau sa se ia ceva masuri in urma lui.

Catalyn 19-11-09 20:06

Da domnu' ma surile au fost luate ,enjoy:lol:.

Flow 19-11-09 20:32

ma su u2 rile, sa ti fie de bine.

Catalyn 19-11-09 20:40

nu mie ca am votat pentru:lol:, celor ce se simt bine acum , enjoy pe o sectiune ce arata ca dupa razboi,fara ordine fara nimik, cu subiecte abundente si pline de noutati extravagande, enjoy, democratia a invins! bucurati va din plin....apropos,pacat ca ai renuntat la functia de moderator iti faceai treaba f bine, nu am stiut ca te au mancat pe la spate, esti un prieten de nadejde al forumului si avem nevoie de oameni ca tine! voi propune sa revii mai ales ca unul din moderatori lipseste cu desavarsire din tot peisajul...pina atunci cinstea si marea corectitudine sa ne ocroteasca...Pace Voua!

Flow 20-11-09 07:15

"enjoy pe o sectiune ce arata ca dupa razboi" - Pe toate restul sectiunilor de forumul 4tuning este exact la fel: orase, masini, versus, sectiuni tehnice etc.
Inseamna atunci ca pentru tine intregul forum 4tuning national arata ca dupa razboi.
Nu am nevoie de functii pe un forum unde oricum nu se tine cont de parera mea si nici de mistouri de 2 lei de la oameni frustrati si paranoici.

Catalyn 20-11-09 10:08

Atentie, nu e un misto e un drept la replica

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2822594)
"enjoy pe o sectiune ce arata ca dupa razboi" - Pe toate restul sectiunilor de forumul 4tuning este exact la fel: orase, masini, versus, sectiuni tehnice etc.
Inseamna atunci ca pentru tine intregul forum 4tuning national arata ca dupa razboi.
Nu am nevoie de functii pe un forum unde oricum nu se tine cont de parera mea si nici de mistouri de 2 lei de la oameni frustrati si paranoici.

sincer? sectiunile altor orase nu ma intereseaza,ma doare sa fie ok aici, functia de moderator nu inseamna ca toata lumea asculta de tine iar daca ti se pare ca nu te asculta nimeni, atunci e doar problema ta;nu am facut misto de tine,ma repet, problema cu renuntatul la funtia de moderator am aflat-o din gura lumi,ma jignesti doar pentru faptul ca nu intelegi natura mesajului....faptul ca stai mai mult in fata calculatorului si stai mai mult pe forum..etc etc a dus la o idee in care am propus; as vrea sa intelegi ca nu am nimic de impartit cu tine; frustat nu sunt, nici paranoic, deci as vrea sa iti ceri scuze pentru faptul ca iti permiti sa ma jignesti gratuit,nici macar nu ma cunosti, dar totusi iti permiti sa afirmi; probabil a avut o unda de ironie mesajul dar pina la misto era cale lunga...de la cea a plecat observatia? de la faptul ca ai devenit brusc in ultima vreme foarte corect si foarte vigilent...nu e un misto...de la a discuta la a jignii iarasi e cale lunga...;)

Flow 20-11-09 17:20

Respecta si vei fi respectat!!!

Povestea e veche, ironii, mistouri sau mai stiu eu sa le faci cu lingaii tai sau cu cine iti permite, nu cu mine.
Nu te mai simtii atata jignit, ofesant sau alte cele si nu mai visa la scuze ca nu e cazul, pt ca asa cum tu nu ai nimic cu mine nici eu nu am cu tine.
Nu te cunosc dar stiu suficient despre tine cat sa nu dau doi bani ce zici.
Propun sa o lasam asa, nu trebuie neaparat sa ma asculte cineva, eu mai semnalizez cate ceva - daca cineva crede ca e ok si se iau niste masuri in urma sezizari mele bine, daca nu iara bine, nu dau cu paru si nici nu e nevoie sa se faca atata tam tam pe marginea a ce zic eu chiar mereu.

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning