![]() |
Re: CNR-BRASOV ->Cine merge?
Pitic ... maine dimineata pleaca restul lumii :) Ne vedem pe proba ... nu sunt sigur dar cred ca mai sunt locuri libere in masini !
|
Doru.. partea cu "mai sunt locuri in masini" ai pus-o doar in ciuda celor care n-au mai gasit locuri nicaieri?! Daca stiai ceva aproximativ sigur sau nesigur ai fi putut sa dai mai multe informatii.. cred! Eu si cu o prietena vom plerca cu trenul cat sa ajungem la 9 in Bv... Si sa va mai aud ca ftl nu shtiu ce`i aia pasiunea si sa mai aud motivatiile unora ca "n`au cu ce" .............
Daca vrei neaparat si n-ai probleme majore mergi si cu bicicleta (desi nu e cazul.. exista trenuri!) Well... ne vedem acolo pentru cei care merg.. drum bun pentru cei care n`au plecat inca... si multumiri celor care ne`au promis MACAR ca ne iau din gara din Bv sau alte variante de statii.. |
Poze, filmulete AVETI ??? Daca da, vreau si euuuuuuuu. Dau la schimb :)
|
Quote:
Cred ca erai supata cand ai scris postul asta pt.ca nu puteai ajunge cu masina ... nu am spus in ciuda iti dai seama ! Doar vroiam sa ajut daca era nevoie, cine mi-a cerut sprijinul intotdeauna am facut tot posibilul ! Cine ma cunoaste stie ... Si eu personal nu am spus nimic niciodata de fete,am fost cu ele peste tot la curse ! Fii mai temeperata ! ;) Oricum ...sper ca v-a placut la Brasov desi nu pot spune ca am fost multumit de ce am vazut acolo... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
ete ca am si vi le dau na!
|
5 Attachment(s)
o sa pun mai multe maine ca imi e lene acum!
cateva poze cu noi pe proba.....aveam treaba cu "moto".... |
NU mai deschid alt topic....am sa scriu tot pe asta de anu trecut....deci...
cine merge SI anu' asta la BRASOV...2-4 martie 2007...DESCHIDEREA CAMPIONATULUI NATIONAL DE RALIURI! DACA NU MA INSEL VA PARTICIPA ONO CU EVO5 SI ANDREI TENTEAN CU EVO 9??? aca ca merita sa mergem sa-i vedem macar pe ei daca nu veteranii campionatului.... |
Andrei nu cred ca va participa.
Nu stiu de unde ai auzit tu asta ?? |
Piticule de ce mai intrebi nu stii cine merge de obicei (din ce in ce mai putini oricum :( )
Ultima data cand am vorbit cu Ono mi-a spus ca va participa ! De Tentean nu stiu nimic ... In fine oricum ar fi bine sa se stie cine merge ... Asa ca hai dati zvon ;) |
Chiar mi-ar placea sa participe si Andrei !
|
Quote:
|
deci pana la urma....cine merge???
ps:stilul oltenesc...mereu pe langa subiect! |
Eu unul merg.
|
Quote:
Eu momentan nu fac promisiuni ca nu stiu cu ce bani raman dupa sesiune :)). |
Quote:
on-ar trebui sa faci tot posibilul sa ajungi ca se anunta un campionat "furtunos" |
Quote:
|
Quote:
|
Cine nu are batrani sa-si cumpere ! :D Pai cam asta o sa fac si eu ...ca sesiunea asta am rupt norma la restante !
HAI LA BRASOOOOOOOOV !!Da-o dreaq de facultate!! :D |
A venit Clio S1600 a lui Adi rasposa !!
Si citroenul C2 R2 a lui Tzache este pe drum ! Va fii kalumea si anul acesta !! Abia astept. |
Sper sa merg si eu ... sa vad cum sunt la servici !
Cate zile dormim acolo ... cazare avem ? cam cati bani ne trebuie ? |
eu am gasit vila de 10 locuri (5 camere)+living-150 de euro pe noapte toata vila....mi-a gasit-o un prieten care lucreaza acolo....mi-a zis ca e pustiu acum dar in perioada aia s-ar putea sa fie aglomerat!!!....noi deja am gasit/rezervat/platit....deci nu mai putem da inapoi!
|
si eu vin sigur!
sa imi zici si mie despre plecare |
Quote:
|
Quote:
|
Care-s aia 10 ? :)
|
Quote:
|
Ok ! Credeam ca 10 de aici de pe forum :)) ma si miram ! :D
|
poate ajung si eu...:rolleyes2
|
Quote:
|
:))))))))
PAi pe Bran tu ce zici ca facem ?? :D PRima PS de Vineri este la 16:18 min. si singura care se poate vedea. Mai este si SS dar nu ai timp sa ajungi pt. ca este imediat dupa PS1. |
1 Attachment(s)
Plan Orar
VINERI 2 Martie 2007 PS1 VALEA CETATII --- Start 16:18 PS2 SUPER SPECIALA --- Start 16:33 SAMBATA 3 Martie 2007 PS3 ALPIN --- Start 10:09 PS4 PARAUL RECE 1 --- Start 10:27 PS5 BABARUNCA --- Start 12:20 PS6 CHEIA --- Start 14:46 PS7 POIANA BRASOV --- Start 16:19 PS8 PARAUL RECE 2 --- Start 16:52 HARTA : |
joi la ora 21 la omv pe calea bucuresti sa ne intalnim pentru cei care merg la brasov!!!....
e bine? |
1 Attachment(s)
lista inscrieri
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning