![]() |
re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
Sper sa iasa bine ! Eu zic sa aveti rabdare si uratii mult succes lu ionutz ! Are nevoie...ii trebuie putin mai mult ca sa le puna cap la cap fiind mai mult singur in scopul "organizator" !
Numai bine ! |
Mersi mult Debre :) . Deci , urmatoarele detalii , saptamana asta fisa pentru inscriere indemanare , etc va fi pusa pe forum si fiecare o va completa .
Taxe de pe aeroport si show : Sambata parcare Ambient : Indemanare 10 ron/ masina Expo tuning 10 ron/ masina Intrare vizitator 10 ron / zi Duminica aeroport : Drag 15 ron / masina / participant Spectator 10 Ron Parcare in incinta aeroportului 5 ron / masina EXPO SI INDEMANARE SE PREMIAZA CU 200 RON locul I si 100 RON locul 2 + accesori tuning din partea MFF Motorsport |
Ati vazut daca ati avut rabdare ca a afisat cate ceva Ionut pe forum? Lasati-l sa-si faca treaba ca l-ati batut destul la cap :P
Asteptam afisul :D |
multumesc pentru detalile comunicate bafta in organizare ;)
|
Se organizeaza o data sau de doua ori pe an un astfel de eveniment si uni dintre voi sunteti putin carcototasi.
Bafta Ionut si sa ne rugam sa tina vremea cu noi sa ne putem da :) |
Bafta baieti !
|
hai ionutz cu afisul.sper sa fie o vreme buna sa iasa un show de zile mari.
|
Nu e chiar asa uitat de lume :) se intampla multe aici dar fara sa stim noi , oamenii de rand . Si se poate organiza un astfel de show , chiar si cei din comunitatea 4tuning baia mare daca pun toti umarul pot face ceva frumos . Mai multe detalii legate de show in curand ...si afisul in curand
|
Sef, intra pe mess sa-ti trimit afisul 90% terminat ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
MULTUMIRI lui ''EAGLE'' pentru afis ;) |
Quote:
|
Sa speram ca va iesii un eveniment frumos. Bafta la organizare Ionut.
|
Eu tot citesc afisul ala si nu scrie nimic despre drag race. Este liniutze or nu este... asta este intrebarea...
|
Afisul va fi perfectionat, cel postat este provizoriu chiar acum am observat o greseala de tipar ;)
|
Pai bine bine... am citit pe pagina anterioara ca e gata in proportie de 90%, dar tot nu m-am lamurit daca este liniute sau nu este. Se face si Drag Race?
|
Aveti la evenimentul de drag fotocelula ?
Aveti un link ca sa vedeti starea vremii in zilele de 7 si 8, se pare ca va ploua Duminica (8) http://vremea.kappa.ro/maramures/baia-mare.html |
vgroza nu cobi :-D
mai mult ca sigur o sa fie fotocelule |
Quote:
sambata asta, adica pe 31,este un eveniment auto in satu mare,in parcare la real,cursa de viteza si indemanare printre jaloane,poate ar fi util, sa trimiti pe cineva acolo,din cei care te ajuta la organizare,pentru documentare ,(acr-ul din satu mare a organizat 6 etape pe parcursul anului 2009,am asistat la vreo 4 etape,si trebuie sa recunosc,ca,a fost destul de bine)si acolo spatiul de manevre este destul de mic,ma gandesc ca este asemanator cu ce avem noi in parcarea de la ambient.cu simpatie! |
UKUle ceapa ta.... :) vreau sa aud de la organizator de fotocelule, ca asa pot sa imi dau si eu cu presupusul :)
|
pai la toate editiile au fost fotocelule8)
|
cu liniutele e cam lamurit.
dar cu indemanarea cum va fi ? toate masinile care participa sunt intr-o grupa si cel mai bun timp castiga ? sau se fac si acolo diferite grupe dupa diferite criterii ? si intrebare majora. unde e ambient ? si implicit parcarea de la ambient ? |
daca nu se vede din satu mare semnu de la ambient :P cand o sa il vezi o sa iti dai seama despre ce vorbesc ;)
|
2 Attachment(s)
si intrebare majora. unde e ambient ? si implicit parcarea de la ambient ?[/QUOTE]
http://www.ambient.ro/locatie-ambient-baia-mare/ ideea este sa tii din oras drumul catre sighetu marmatiei(sau baia sprie, lacul bodi, gutin, cavnic, etc.) este pe strada cu pompierii, chiar dupa acea pasarela construita peste drum pt cei de la immum imuas ramira. |
Liniutze se vor tine duminica pe aeroport , colaboratorii nostri pe proba de indemanare sunt Tengu , Keisuke si vedem daca accepta Claudiu Fagadar . Voi da detalii cat mai curand despre indemanare
|
DIN PACATE VA ANUNT CA , LINIUTELE S'AU ANULAT DIN CAUZA AUTORITATILOR CARE REFUZA SA COLABOREZE.ASA CA RAMANE DUMINICA 8 NOIEMBRIE IN PARCARE LA AMBIENT : DRIFT SHOW , INDEMANARE , EXPO TUNING , AUDIO CONTEST + MULTE ALTE DISTRACTII
|
Am vorbit acuma cu Ionut la telefon si problema sa rezolvat ramane totul valabil!
|
ce si cum ramane valabil????
|
tot programul care a fost precizat anterior in data de 7 la ambient si in data de 8 pe aeroport
|
Pana la urma se mai tin liniile sau nu ????????????
|
Da caline se tin , au avut loc niste negocieri si totul e bine , let's race
|
|
FISA DE INSCRIERE
-UNLEASHED- 7 noiembrie Prin completarea acestui formular si sub rezerva aprobarii participarii, va asigurati rezervarea unui loc pentru prezentarea masinii in cadrul show-lui de sambata in parcare la Ambient : Numele si Prenume : Marca auto : Telefon : Oras : Vreau sa ma inscriu la concursurile : -expozitie tuning -curse indemanare -demonstratie audio *trimiteti fisa pe mail: [email protected] |
ps: cei care au permisul suspendat nu au voie sa participe nici la curse de indemanare nici la liniute,,,
|
[QUOTE=soaarecu;2762351]ps: cei care au permisul suspendat nu au voie sa participe nici la curse de indemanare nici la liniute,,,[/QU
oficial nu ai voie ca de se intampla doamne fereste ceva ai cam pus-o :D dar imprimante si folii sunt destule ;)) ca sa iti faci permis nou :)) just kidding :P |
felicitari Ionut pt munca depusa. Succes. Sa-ti iasa evenimentul cat mai bine. :)
|
pf abia astept..sper sa tina vremea cu noi..bafta cu organizarea!
|
si asteptam mai multe detalii referitor desfasurarea indemanarii, si nu numai.
|
Dupa alte negocieri azi la Aeroportul Baia Mare , cererea ne'a fost refuzata din nou , ne'au purtat mult si bine si am renuntat deci la liniutze ,ramanem la ambient doar
|
sal frec in gura pe dale sa ma scuze moderatori dar ce face isi bate joc de noi ?
ok ionutz deci numai in data de 7 se va tine la ambient si atat ?:) bafta ion si imi pare rau ca nu au dat cei de la aeroport acordul. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning