![]() |
Re: [EXT] Lamborghini Gallardo ... ulala
Quote:
la ce te-ai referit ca esti ambiguu rau de tot... ne poti da cateva argumente d c ai votat ca masina este "aiurea"? |
deci e lambo n-ai ce zsa mai zici
|
frumoasa rau masina,am vazut-o la prisma...rupe
|
no comment....
ps> vreau si eu sa castig la loto... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
blowwind : sa ma sfatuiesti si pe mine unde sa ma angajez peste 2 ani sa imi iau si eu asemenea frumusete... just a joke ! :D :D ...cred k erai in al 9lea cer cand te`ai plimbat cu ea...sau nu ai fost u " alesul " ? :D multa bafta !! |
AOLEU.. CAT DE TARAN AI FI NU AI PUTEA SA VOTEZI KITCH SAU CA E URATA!NU SUNTETI INTREGI?Nu v-ati urca la volan , a?Aveti ma voi grija de daciile voastre nu mai veniti sa va dati voi cu parerea ca ar fi urata masina asta! Nu am vazut-o in realitate, nu il cunosc pe Ono dar chiar ma jeneaza deja specimenele astea!
Deci masina este extraordinara stock.. ce sa mai spunem de modificarile aduse.. RESPECT! |
Este superba masina probabil (sigur) unicat in romania. Singurul lucru pe care ti l-as recomanda, orienteaza-te la alte jante. Arata fff bine si asa dar cu niste jante noi ar da si mai bine.Felicitari ono pt masina si sa rupi tot pe 16 la baneasa.
|
Masina e superba! Pacat ca...nu e a mea.
Asa ca sa caut nod in papura singurul lucru cu care nu sunt pe deplin deacord sunt jantele vopsite.In rest ce sa zic , cred ca variantele de vot trebuiau sa fie decat primele doua! |
super masina!!!
|
n-ai ce comenta...lambo e lambo..cu sau fara jantele vopsite ..nerge sau cromate....e superb...adica sunt fan,fan....foarte fan
|
1 Attachment(s)
:shock: Am vazut ieri masina... Este de vanzare... :shock:
Oare ce ne pregateste Ono ?!! :rolleyes2 Attachment 104344 |
Quote:
pey nu va pregateste nimic :) renuntza la forja .. :) ... |
Quote:
oricum Ono chiar daca nu va fii la start va fii langa noi privind sunt sigur..;) |
Quote:
las man...ca vin altzi "draci" din urma ;) ... cine stie cunoaste :D sau poate castig la loto si cumpar blondele :D ( putine sanse :D ) |
Quote:
lasa man ca iti faci tu masina sa rupa asfaltu...mai ales ca esti virusat ca si ono ;) |
Cred ca am vedenii. Nu mai caut acum pozele, dar masina nu avea si capota neagra la salon?
|
Cat despre masina este chiar extraordinara. Sa iei un supercar si sa bagi bani in el, asta este ceva extraordinar. Kitul de caroserie arata mult mai bine decat pe masina de prezentare de la Hamann care avea niste jenti care nu imi placeau absolut deloc.
Multumim ono pentru ceea ce ne-ai aratat in tuningul auto!!! Multa sanatate! |
Quote:
|
Asa, exact, simteam eu ca lipseste ceva.
|
pentru ca e hamann si are jantele negre (boala mea)...M-ATI FACUT SA-MI PLACA LAMBORGHINI ;) (in sensul ca mi se pareau prea avioane...)
|
este EXTRAORDINARA,cei kre au votat "kitch , nu m`as sui la volan"...poate de frica nu s`ar sui sa nu o murdareasca :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning